Přejít na výpis diskuzí

Vanessa Hudgens

OSOBNOST 31.12.2006 
47202 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kajuska4

..

Mám tu provás nové zprávy od fanoušků kteří Vanessu viděli na Hawaii 12.12. na pozorování delfinků jak roztomilé..škoda že nejsou new fotky:(♥..

Viděla jsem s mými nejlepšími přáteli Nessu a její herecké kolegy z Tajuplného ostrova. Tááák dobré je vidět znovu! Lol x)

----------------------------- ----------------------------------- ----------------
    Viděl jsem Vanessu Hudgens a Rocka!

Vanessa Hudgens na Kahala v Honolulu sledovala delfíny. Nikdo nevěnoval pozornost. Aloha!
    • kajuska4

Re: ..

Jak pěkné.. *14* jdu se už dívat konečně *1*
      • kajuska4

Re: Re: ..

ok já tkyyyyy *15* *4*
  • kajuska4

..

Radimečku nechceš si přidat ten film??Prosím *14*
    • radim-vanessa

Je pridan..mno nic ja uz jdu ven proto cd tak ahoj lasko a Vanessko milovana *14*
      • kajuska4

Re: Re: ..

Jééé och můj bože děkuji *14*
        Mno tak paa měj se
        • kajuska4

Re: Re: Re: ..

*14* *14* *14*
  • vanessavk

http://www.vanessa-hudgens.org/phot os/albums/miscellaneous/solo/060.jp g

Hey mňa už ani nepoznáte *15* No nevadí. Tak ahoj :)* Budem tu už chodiť častejšie *14* *3* no á viete ako nessy krásne kreslí? ja čumim no nádhera *14* *14* *14* *14*
    • Re: http://www.vanessa-hudgens.org/phot os/albums/miscellaneous/solo/060.jp g

ok *3*
      překrásné *14* *14* *14* *3*
    • kajuska4

Re: http://www.vanessa-hudgens.org/phot os/albums/miscellaneous/solo/060.jp g

ahoj jejky ty si tu roky nebyla *1* jůů překrásnýýýý *14*
  • kajuska4

..

Mno já už jdu tak ahoj *14*

I love Vany *14* *14*
    • vanesskaa

papa *14*
    • 21.4.1993

měj se hezky..ahojky *4* *14*
  • Vanessssssska:-)))

Nvm jestli je to nějakej bulvární výmysl ale všichni tvrdí že Vanessa je prý těhotná se Zakem. *7*
  • ????????:)

AHojky vanessačky,co se to tu delo?co mela kajushka smazat?Napište mi to pls nekdo,já jsem tu nebyla *9*
    • princess_lucinkaa

Re: ????????:)

Ahoj..no já taky nwm...Teď sem přišla ale zajímalo by mě to *15*
      • Re: Re: ????????:)

jj *15*
        • princess_lucinkaa

Re: Re: Re: ????????:)

Hele co ta anisek285 ?? Jako já vůbec nwm co si mam o ní myslet *9*
          • Re: Re: Re: Re: ????????:)

přesne,ona je uplne pitoma,ona nejdriv ze zboznuje nessy a pak nam tu napise ze ashleynka bude prvni a nessy posledni..je normalni?ty pizdalky ji nakazily tou svoji podlou chorobou..
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: ????????:)

jj Nessynka bude vzdycky pronas holky prvni to je jasnyyyyyyyyyyyyyyy *14* yyyyyyy *14* yyyyyyyyyyyyyyyyyy *14* *14* yyyyyyyy *14* yyyyyyyyyyy *3* *3*
            • princess_lucinkaa

*15* To bude tim *15* *15* Ale pro nás Nessy bude dycky první *14* *15*
          • vananneh

Re: Re: Re: Re: ????????:)

ahoj asi nevíte ani jedna co se tu dělo žejo?:D No jedna "pizdalačka" sem zase psala že prej nessy chdí na plastiku *15* *15* *15* *15* *15* *15*
            • princess_lucinkaa

Njn...stejný jako Ashleyna...Hledaj chyby ostatní a nepřipouští si vlastní chyby *13* *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: ????????:)

jjjjjjj pro nas prvni je a vždycky bude *14* ..JO A HOLKY,VŠIMLY JSTE SI ŽE FANS ASHLEYNY NEZAJMAJ ÚSPECHY ASHLEYNY,ALE NEÚŠPECHY NESSY!UŽ TO POZORUJU DELŠÍ DOBU.. *13*
            • vananneh

přesně holky!!!
            • kajuska4

jj presne Nessynka zadnou plastiku nepotrebujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeee *13* *14* *14* ma vsecko vsecicko svoje

I LOVE NESSYNKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA *14* AAAAAAA *14* AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA *14* AAAAAAAA *14* AAAAAAAA So SO MUCH *14* *14*
            • princess_lucinkaa

Nessy žádnou plastiku ani nepotřebuje...ona je dokonalá už teď *14* *14*
            • Re: Re: Re: Re: Re: ????????:)

*15* *15* *15* je videt,jaky maj pizdy IQ..Dyt nessy nema ani jednu a ta jejich ashleyna má prej 2 plastiky nosu a má new zuby,ale Nessynka neeeee ta ma vsechno svoje,jsou blby kdyz nekomu fandi a ani tohle nevi.. *16*
  • Vanesska

Proč jí pořád nadáváte když jí vůbec neznáte? Nikdo z vás jí nezná a tohle je místnost pro fanoušky a nepro úplně vyblbený blbce jako ste vy!! Jestli si myslíte že je Ash nebo jíná hvězda lepší než Van tak si běžte do Diskuze o ní.Nás to nezajímá že j nemáte rádi.Už se konečně proberte a nezáviďte!
  • xxxkatuskaxxx

:)

Všechno nejlepší..:)
    p.s. dneska mám taky narozky akorát jinak rok --> 1997 :)
  • vanessavk

zuzka máš v skype mikrofon?

pametám si ešte na to čo sme mali ešte s vanesskou77 a vannaneh rozhovor cez skype bolo to proste dobré *3* že by sme sa zhovárali alebo iba vy dve *3* *3* *3* *3* to bude najlepšie *3* *3* *3* *3* *3* *3* MVSMRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR *14*
    • Re: zuzka máš v skype mikrofon?

Mám.. *4* ALe mě nefunguje.. *9* Se budu muset někoho zeptat, co s tim.. *9* Ale nevim Veru, jestli mám vůbec tvůj skype.. *4* *14*
      • vanessavk

Re: Re: zuzka máš v skype mikrofon?

aha *9* *9* *9*
        • kajuska4

Re: Re: Re: zuzka máš v skype mikrofon?

Jaj děkuji holky že jste mně to přepomněli..jdu si stáhnout skype ještě ho ve svém skype nemám *14* *3*
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: zuzka máš v skype mikrofon?

Srry já napísala skype ale chtěla jsem napísat v komplu že ve svém skype ho nemám *15*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: zuzka máš v skype mikrofon?

Já už jo už je nainstalované:)..Dám vám sem můj skype:karolina.simakova5
              *4*
            • Re: Re: Re: Re: Re: zuzka máš v skype mikrofon?

Já ho ve svym pc taky ještě nemám.. *1* *4*
  • zanessa.h

čauuík

čauky holky ten výsledek je žen ste stejný jako ness a ash taky jsou new paparazzi ness byla v berverly hills a nebyla jsem tu protože jsem byla u zubařky tam vytrhla zub a dala mi tam injekci ate stou stranou nemůžu hýbat tak že jsem nasraná ale paparazzi jsou hezký jako vvždy a ness byla krásně oblečená jako vždy *14*
    • zanessa.h

Re: čauuík

byla tam za mamkou a stellou *14* *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: čauuík

jojo už sem je taky viděla ... krísnýýý ... *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit