-
VANESSA
vanessinka je proste COOL *14* je to hvezda a nikdo nani nema a tak proc se ji kazdy snazi napodobit???? *7* to se asi nedovim!!!! *15* -
áá
Viděla si new fotky??
http://www.vanessa-hudgens .org/photos/displayimage.php?album= 1670&pid=47233#top_display_media *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: áá
Jéééé Nessa si chtěla odpočinout a jsou fotky hehe sluší *14* *14* *15* -
-
Re: Re: áá
To víš paparazzi :D jím nezajímá že Nessie to vadí nebo si chce odpočinoutxD
-
-
-
...
Já taky každej den *4* *3* ráno,odpoledne a večer..a pak někdy o půlnoci ale jen někdy *1* *1* -
-
Re: ...
kafe piju jen opravdu zřídka *1* *1* co jinak máte rádi za další alkohol?? *1* *1* -
-
Re: Re: ...
No..Zelenou ta je taky dobrá *4* -
-
Re: Re: Re: ...
Fůůůj *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
*15* Jj.. *1* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
*15* *15* *1* *1*
-
-
-
Re: Re: Re: ...
no tu zrovna nemusím ale dá se *1* *1*
-
-
-
Re: ...
Tak to já zase odpoledne a večer, ale o půlnoci to neriskuji *1* *1* asi bych neusnula *1*
-
-
vanessa
vanessa mě příde jako obyčejná holka se srdcem na pravém místě aspon to tak já vidím v jejích písničkách -
-
Re: vanessa
Písničky má opravdu moc hezké. To je pravda.
-
-
?Vanessa?
ano,ospravedlnila sa vsetkym fanusikom blablabla.....je to od nej sice super ale ajtak tie akty nafotila a nezmeni sa to...ajtak si myslim ze nespieva as tak dobre ze sa vznaaaaaaasam a Ashley Tisdale je mi aj sympatickejsia a podla mna je lepsia lepsia ako Vanessa... *3* *13* -
BEST FANSITE ABOUT VANESSA HUDGENS --> http://iheart-vanessa.blog.cz/
-
Moja sestra sa vola Vanesa ale vanny je pekna a Vanesa nie je
-
Vanessa
Podle mě je to fajn holka a se Zacem se nerozejdou je to dobrej pareček ktery je nerozlučný *14* -
....
ahoj holky *4* *1* jak se dneska máte?? *4* *4* -
-
Re: ....
Čauky Míšo..mám se dobře a ty? *4* *14* Že Vany nemá žádnou new voňavku??Že nn? -
-
Re: Re: ....
taky se mám dobře.. *4* o žádné voňavce nevím *1* -
-
Re: Re: Re: ....
Už vím Míši..nemá *4* *14* kdyby mněla tak je to všude a ona mně říkala že je to na nějakém blogu ale keci! *9* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: ....
no musím jít..tak zatím..večer páá *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ....
PapiQ *4* *14*
-
-
-
-
Re: Re: ....
srry byla jsem s králíkem u veterináře ale on mně řekla až příští středu že je ještě čas takže v ph *4* *14* -
-
Re: Re: Re: ....
*řekl*xD -
-
Re: Re: Re: Re: ....
Ahojky...já se mám good a Vanesska nemám new žádnou voňavku prosímtě Kájuš kde si to sebrala *4* *7* -
-
přesně tak jo *4* *14* -
Nevěř všemu je to nějaká lhářka!! *10* -
No..jedna holka mně to říkala *9* -
pardon...nemá* *4*
-
-
-