Přejít na výpis diskuzí

Vanessa Hudgens

OSOBNOST 31.12.2006 
47202 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • justik

Fans

Cawky!Na Facebooku jsem založila stránku pro fans Disney Stars!Pokud máte Facebook tak stačí zadat do toho vyhledávače Disney Stars-Czech Fans.Tak se přidejte!
    • kajuska4

Re: Fans

jjj *3*
  • kajuska4

jupííí

juppíííí zvládly jsme tooooooooo *3* *15* *3* *4*
    • Re: jupííí

JJJJJJJJJJJJJJJJ *5* *5* *5* *5* *5* *5* JSME BORKYYYYYYYYYY
  • hhh

s
  • vanessavk

FOR ANULE22

Tákže, som to všetko zmazala *7* NIKDY by som to nerobila ale už mi to vadí, presne tak ako povedala vananneh že nečučíme na pc ako TY *13* A je mi to jedno že si sa pridala k ASHLEY FANS ale mojom prípade že už nie si medzi NESSYNKAMI!! Nič v zlom ale u mňa si už skončila, musia sa o tom rozhodnúť VŠETKY, moje rozhodnutie je táketo! *13*
    Ale môžem zmeniť názor...
  • veverciatko_love

meno

Hey neviete ako sa mení na FB meno?:-)
    • Re: meno

jj nastavení a jméno *15*
      • kajuska4

Re: Re: meno

Ahojík Veru *3* *3* *3* jak je?U mě superrrr *15*
        • Re: Re: Re: meno

upe luxus páč mi máma dovolila spát u kámošky a tam bude i barča (jak si přidala na facu kláruš) a i anett a pstě to bude gutnýý a o prázkách mám narozky a to u nás budou holčiny spát taky takže to bude upe goood upe se těšííííííím *3* a u tej kámošky budu spát o pololetkách *3*
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: meno

jj super *3* *3*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: meno

*15* *15* *15* *15* *15*
          • Re: Re: Re: Re: meno

a bude to pstě prča a dnes jsme natočily s holkama ve škole makarenu já jsem jim zpívala holky tancovaly a barča natááčela a dá to na face a pak se kukni až to tam bude pač je to fááákt hustý videoooo *15* *15* *15* lol a my jsme s anett tancovaly tangooooooooooo a ona mi spítla přes nohu když se ukláněla *15* *15* *15* ale bohužel to natočený nemáme *9* ae bylo to hustýý a taky jak anett s ještě jednou holkou co se mnou sedí jak slítly ze stolu a válely se na zemi a to bylo taky dobrý a říkala že to na face prej někdy dá tak to bude prčaaaaaaaaaaaaaaaaaa *15* *15* *15* *15* lol dnes takový výtlemyyyyyyyyyyyy *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
            • Re: Re: Re: Re: Re: meno

*slítla *15* *15*
  • kajuska4

tak..

Tak proč jsem furt chodíte?My jsme oněm vůbec nemluvily místo aby jste mluvily normálně tak furt vymažte tento profil a takové ty vaše ptákovinyy kho to má bavit a terezo tebe nechápu jak si mě psala na vzkazy..tebe by nikdo nepochopil *5* *13*
    • Tereza

Re: tak..

Jo hale tak se nauč nejdřív číst!O jejím profilu já nepsala ani slovo a přístup pokud vim sem maji všichni,jen ne holt každej jí "miluje" tak jako vy!Tot vše!A že sem se dovolila zasmát tvojí naivitě *15* věř mi že jediná bych určitě nebyla *13* *15* BYE!
      • kajuska4

Re: Re: tak..

Hmm..naschle a už se nevracej... *10* si tak trapná....já vím že si sem nenapsala nic zlého ale jenom to říkám *16*
    • kajuska4

Re: tak..

Jinak srry ale já se nechcu hádat dneska jsem teho měla dost a klárush to potvrdí *4* *9*
      • Re: Re: tak..

co se stalo *7*
        • kajuska4

Re: Re: Re: tak..

Ale že sem zase lezou.. *4*
  • kajuska4
    hojky jak je co děláte? :) :D
    • klaruska44
      čau... mám se fajn a copak ty?? .. nudím se ! a ty? *6*
      • kajuska4
        dobrý , až na to , že zas chraptím ! a já? dívám se na nějaký film ostrov,ale vůbec mně to nebaví , ale nic lepšího tam asi není :/
        • klaruska44
          ááá furt si nemocná to je už s tebu hrozné *1* no není no :D v tv :/
          • kajuska4
            wím :D
  • no nessynky

jsem ráda že jsme překonaly pizdaly
    • Re: no nessynky

Jj..Já taky.. *3*
      Jsme teď o 3 příspěvky napřed.. *3*
      • kajuska4

Re: Re: no nessynky

suproššššššššš *3* *14*