-
..
ahojky Nessnky..tak jak jste přežili první den ve škole?? *1* *1* -
-
Re: ..
no ahoj *4* konečně jsem tady *14* sama jsi viděla co se mi stalo,takový trapas *9* -
-
Re: Re: ..
to bude dobré ségra *1* *1* na to zachvilku každý zapomene *1* *1* -
-
Re: Re: Re: ..
zalez ségra *10* nebo vletím do tvého pokoje a asi tě přerazím *16* -
-
Re: Re: Re: Re: ..
neber si to tak *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ..
domluveno *3* *3* -
o půl 6 ju?? *14* -
můžu,v kolik mám přijít? *3* -
správný přístup *15* *15* můžeš dneska? *4* -
no jo,budu se tomu je smát *1* *1*
-
-
už se bojím *15* *15*
-
-
-
ještě teď to vidím *15* *15* to byla ale pecka *15* *15* smála se celá škola *15* *15* ale já snad nejvííííííc *15* *15* -
-
no no vtipné to zase tak nebylo -
-
bylo *14* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
-
Ahojik Mišule u mě upááá good..newím proč ale těším se na školu *15* *15* *15* *15* *4* asi k vůli spolužáků -
-
já se jen těším jak budu sedět s barčou a budeme v hodinách dělat bordel *15* *15* -
-
už se těším *1* *1*
-
-
-
-
-
=p
Kájush:Asi jste nebyly *15*
ZuzanQko:Hehe *15* já bych ani nic nevzala do ruky blé *9* -
-
Re: =p
Css byly *15* ale my jsme měli rukavice diť já bych to jinač taky nevzala *9* *1* -
-
Re: Re: =p
Aha *1* -
-
Re: Re: Re: =p
No nic já musím *14* srry ale chci se dívat na Tv tak zejtra pa *14* Miluji vás i VashleynQku *14* -
-
Re: Re: Re: Re: =p
Acha jasně Klárush *4* *14* pa dobrou *14* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: =p
Dobrou noc Klarushko.. *4* *14*
-
-
-
-
-
-
..
jo dobrý a co ty? *14* A mno jinač hraji the sims 2 ale povelkých přestávkách a ty? *14* -
-
Re: ..
Taky a acha já stejnak zachvílku půjdu musím uklidit a udělat mamce kafé krávě jednéééé *8* *8* -
-
ježiši to je taková kráva ta matka jedna já musím už jít:běž pryč s počítače...vyliž!! *16* *15* pa měj se *9* *14* I love Van *14* -
-
ou *9* pa *14*
-
-
-
-
Ááááááááá
Jééé Kajuš, ty tvoje new blendy jsou absolutně nádherný hlavně ten kde je Ashley s Aly, do toho sem se zamilowala, ale aji ten Nessynky je božííí *14* *4* -
-
Re: Ááááááááá
jjj *14* srry já byla se psem *4* -
-
Re: Re: Ááááááááá
srry ale to moje dess nejsou to dělala kamí *14* já je neumím *1* -
Re: Re: Ááááááááá
Já jsem musela pustit Petra(Bráchu) on chtěl něco na netu protože na svém to nemá uložené tak jsem ho musela pustit...hele Zuzana se o5 vykašlala co?Ona není vůbec kamarádka ale LHÁŘKA Káji to co si mně napsala je o ní pravda *9* -
-
Re: Re: Re: Ááááááááá
Ok...přesně ani já ne lhářka je to normálně jsem jí odepsala a neodpověděla css...už nikdy se s ní nebudu Bavit *16* nikdý! *8* *10* LHÁŘKA LHÁŘKA *8* -
-
Re: Re: Re: Re: Ááááááááá
jn *8* ani já už nn dala jsem jí šanci ale ona se mění až moc...mně to mrzí ale já po 3 už kamarádkám nedávám šanci *9* mrzí mně to Zuzi ale změnila si se moc *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ááááááááá
jj přesně...minule jsme daly Nataly však víš a my jsme jí něco řekly a pak to věděla celá škola normálně a daly jsme jí myslím 4 šance a svině je to už taky nedávám *13* *9*
-
-
-
-
-
-
láá
Dělám si červenou manikuru :D -
-
Re: láá
jééé ♥ já nemám žádné ale dnes půjdu na gelové na náměstí :P ♥ odpoledne :D jak půjdu koupit bravo :P a pak rovnou do bazénu :D a asi to udělám takhle zajdu tam kolem 1 koupim časák a nechám si udělat nehty a pak zajdu do bazénu :D -
-
Re: Re: láá
jako skvělý ale nejprv bazén a pak nehty ne? :D -
-
Re: Re: Re: láá
uvidím :D
-
-
-
-
ehmm
Kdy jdete k té babičce?? *4* -
-
Re: ehmm
Máme tam bejt v 1 a to je blízko takže můžeme vyjít ve třičvrtě a nebo víš co už radši jdu aby zase nenadávala tak ahojjjjj *14* *14* *14* -
-
Re: Re: ehmm
Měj se paaa *14* *14*
-
-
-
jaj
Ahojky jako chtěla jsem se přihlásit před hodinou nešlo to proč?? *7* -
-
Re: jaj
Ahojíček! *1*
Protože se tu přidávali fotky kukni k Ness přidali se ti tam ty fotky co si přidala a i mé takže se správce změnil *14* *14* *15* -
-
Re: Re: jaj
Ááááha ttj to je hustý že se přidali jsem ráda ale pozdě nějak už to bylo 3dny tak nějak nevím *4* -
-
Re: Re: Re: jaj
Jj tak on asi pracuje tak to přidá pozdějc ale mně napadlo že by mohl změnit i hlavní fotky,změnit osobky každej měsíc barvou třeba modrou a td a pak třeba ještě videoklipy ať se přidávají mně vůbec nejdouuu jako a pak ještě profily změnit *14* -
-
Re: Re: Re: Re: jaj
Tak máš 100% prawdu *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: jaj
joo *14* -
Tak to já taky neboj ale že se tu nic nepřidává ale žeru jeeeee *14* *14* -
aha tak já si zvykla a ty ne??..
Já taky tuhle stránku miluji *4* -
dík víš jak už si tu dlouho a žádná změna tak už tě to chvíli štve *14* *14* *9* *3* ale i tak miluji osobkyyyyyyy *14* *14*
-
-
-
-
-
-
lollll
Mně dnes tak hrabe *15* *15*
My jsme se šli projít kolem amfiku a víš jak tam takový rozpadlí barák tak já že:
Tady bydlí jeden kluk a taky zachvat s kamí a že dobře a že ta popelnice je jeho auto a že on si tam dá kolečka a jede do práce a tam ma hajzl a pak brácha mně uvařil kafé silné a já další vytlemy
*15* *15* *15* *15* -
-
Re: lollll
*15* *15* *15* twe chcípám z tebe popelnicové auto ááá *15* *15* *15* -
-
Re: Re: lollll
*15* *15* *15* *15*
-
-
-
Vanessa
Vanessa je pěkná holčina.
Jsem ráda že se stala dívkou Candies *14* -
-
Re: Vanessa
To ano máš 100% pravdu! *14* *14* *14*
Já jí tak miluji! *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Vanessa
*14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Vanessa
http://www.youtube.com/watch?v=13zf uSEM3Og&feature=player_embedded pání *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Vanessa
jů *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Vanessa
dobrou nocku *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: Vanessa
páá *14* *14*
-
-
-
-
-
-
....
ahoojky *14* jak se máte?? *4* teď jsem sledovala všechny nové fotky Vanessky co se objevily a jsou překrásnéé *14* *14* -
-
Re: ....
Ahojík..mám se skvěle a ty? *14*
Přesně ty fotešky báječné a i videjka *14* *14* -
-
Re: Re: ....
Jéé ahojte zlatka moja *14* *14* *14* *14*
Mám se dobře a co ty?? *3* Jj šílím z nich vypadala kouzelněě *14* -
-
Re: Re: Re: ....
jéé ahojky *4* já se mám dobře *4* -
Re: Re: Re: ....