-
=)
Zítra nový telefon?A jaký už víš? -
-
Re: =)
Nokia c6 ;) -
-
Re: Re: =)
znám má ho sestřenice :D
-
-
-
pp *14* *14* *14*
-
-
pa =d
-
-
pp *3*
-
-
-
uzasna holka
hello ja ji mam moc rad a uz za ni pojedeme s jednim klukem hello *14* *14* *14* *14* *14* -
http://www.youtube.com/watch?v=n56HKsTjueQ *14* *14*
-
-
jééé *14* sluší jí to *14*
-
-
rfesd
my sme tam nic nepsaly!!a ty se neposer z ashleyny a nelez uz sem!!vanesska je nejlepsi a rikala ze uz nebude natacet no vite co myslim!!!! -
I love Van
Czech:Vanesska je nejkrasnejsiiiiiiiiiiiii a nejhezciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Miluju te a zboznuju teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *14* *14* *14* *14*
English:
Vanesska is outermost and finest I love Van *14* *14* *14* *14* -
-
Re: I love Van
Zbožňuji ji.Je nejkrásnější a nejlepší -
já ji taky miluuuuuuuju.Je nejjjj -
máááááááš pravdu -
jj to massssssssss uplnou pravduuu *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: I love Van
joooooo to ma *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
sorry
ja som nenapísala že jej zmenme heslo to moja kami takže ja v tom prsty nemam -
-
Re: sorry
aha.. -
-
Re: Re: sorry
acha...ttj
-
-
Re: sorry
je umna
-
-
číííz
ahoooj lidišky! kdo tu fšecko je?? normálně se mi začal líbit justin bieber jujky je božííí *14* *14* *14* -
-
Re: číííz
já *15* *15* -
-
Re: Re: číííz
okay *1* -
-
Re: Re: Re: číííz
já už jud -
-
Re: Re: Re: Re: číííz
jj tk páá
-
-
-
-
Re: číííz
já
-
-
I LOVE NESSY<3333
Ted jsem sem přidala pár fotek nessy tak doufám že už se přidaj!Kakadu to totiž slíbil že už to půjde *9* -
-
Re: I LOVE NESSY<3333
jj já jsem taky přidala včera snad se taky přidajíí.. -
-
Re: Re: I LOVE NESSY<3333
jjj já jsem přidala nejaky fotky ze shootů,třeba jak tam nessy sedí ustolu,má tam kafexD a má nejakou kostkovanou košili s oranžovym šátkem a pak nejaky fotky z toho shootu co máme na profilech ty fotky -
-
Re: Re: Re: I LOVE NESSY<3333
No já sem taky přídávala fotky,je to tak 2 dny zpátky a furt se nepřidali.. -
-
Re: Re: Re: Re: I LOVE NESSY<3333
*9* ,ach jo jestli se nepridaj tak ja uz gebnuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu,dyt nam to slibil ze se nam ty fotky objevi,ja uz se fakt naštvu jestli se nepridaj a pudu to napsat nejakymu jinymu spravci kdyz jsou k nam nefer,pudu to napsat nejaky holce,to uz fakt nejni mozny! *10* *10* *10* *10* *10* *10* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: I LOVE NESSY<3333
jj přesněě...jo jinačím to přidají a nám néééééééé *16* já jsem se ptala jedné správkyně a ona říkala že:s tím já nic nenadělám to musí kakadu=ON nikdy nám nic neudělá a furt maže novinky a zabranuje nám je!! *10*
-
-
-
-
-
-
strýc
Holky v 7 s tadyma vypadnu konečně mě strýc zavolal v kolik promě dojede tak kolem 7 s tadyma vypadnu možná aj dřív už radči ted napíšu PP holky I LOVE NESSYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY *14* YYYYYYYY *14* YYYYYYYYYYYYYYYYYYYY *14* YYYYYYYYYY *14* YYYYY protože pak bych to nestihla *15* -
-
Re: strýc
tak pp i love nessyyyyyyyy *14* *14* *14*
-