-
pp
Nessynky já musím pp a nwm jestli to budu večer na silvestra protože jdu ůařit ven s kláruš
I LOVE NESSYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY *14* YYYYYYY *14* YYYYYYY *14* YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY *14* YYYYYYY *14* YYYYYYY *14* Y *14* YYYYYYY *14* YYYY -
-
Re: pp
to mělo bejt tu
a ůařit-pařit *15* *15* *15* jak píšu rychlo tak nwm co píšu jak píšu no jdu pp
I LOVE NESSYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY *14* YYYYYYYY *14* YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY *14* YYYYYY *14* YYYYY *4* -
-
Re: Re: pp
Pa pa *3*
A užijte si to zítra.. *4*
-
-
-
http://nessyhudgens.blog.cz/
loooooooooooooooooooool kouknete na nessyhudgens,dala jsem tam paparazzi fotky jak byla zanessa s pizdalkou a tim jejim hnusnym Scottem *9* v nejaký restauraci -
-
Re: http://nessyhudgens.blog.cz/
jojo to jsem ti posílala -
-
Re: Re: http://nessyhudgens.blog.cz/
ne to bě ale někomu jinému -
-
Re: Re: Re: http://nessyhudgens.blog.cz/
j..
-
-
-
-
howky(holky) plskyyy
Pls holky v jakym programu upravujete fotky?A kde jste ho stáhly?Je v češtině?A zdarma? xD -
-
Re: howky(holky) plskyyy
PF,PS,GIMP .. -
-
Re: Re: howky(holky) plskyyy
V PH ten je uplne super *3* robím v nom design ale nwm či pekný.-D -
-
Re: Re: Re: howky(holky) plskyyy
jj *3*
-
-
Re: Re: howky(holky) plskyyy
Díky holky,já ted zkoušim stahovat to GIMP jak mi poradila Aneeet *3* ..Ae jinak fakt moc díky i Veru..I Kajush *1* a Anet *3*
-
-
tak to nwm *9* -
no... pokud máš počítač typu windows7 a ne windows xp tak ti stačí malování... v tej windows7 je to malování takový krásný a "luxusní" *1* jinej program nemám... ale když jsem měla ještě starej noťas tak jsem to dělala v normálním malování a šlo to *1* a ještě picasa3... to jak jsem ti kajush posílala ty pokusy... tam se daj taky udělat dobrý věci *4*
-
-
koncert
Jé čawky holky,já jsem tak šťastná že bude v čr!!!!!doufám že je to pravda!já bych se zbláznila kdyby ne!!!!kouknu se doma na net(ted jsem ve škole) jestli neco je o tom koncertu na netu...Nebo jestli se to píše na zahraničních stránkách..Já na to musim jít!!!!!!Doufám že to bude v 02areně!!!!to mám blízko:D..By jsme se třeba mohly všechny sejít! *14* *14*
Ps:vananneh,pošli mi pls ten design *3* -
-
Re: koncert
aHOJÍKKK jjj...sešli bysme se to je jasnýýý jo a Nessynka a Stella jsou v bravu a je tam aj Nessynka se Zacem mamka my ted proto šla *14* *14* *14*
I LOVE YOU NESSSSSSSSYYYYYY *14* YYYYY *14* *14* YYYYYYY *14* YYYYYYYYYYYYYYYYY *14* *14* *14* -
-
Re: Re: koncert
právě ted sem si to bravo koupila *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: koncert
AHOJÍK..Jj..já už ho mám taky *15* *15*
-
-
-
-
http://ladykisss.blog.cz/1001/sonb- 1-round
Plsky,kdo ještě nehlasoval,mohl byste dát hlas Nessy-Hudgens ?Díky moc! *14* -
-
Re: http://ladykisss.blog.cz/1001/sonb- 1-round
ok *3*
-
-
pp
Tak já zase dneska možná přídu=)Zatím se tu Nessynky mějte=)
I LOVE NESSY 4EVER!!!!! *14* !!!! *14* !!!!!! *14* !!!!! *14* !!!!! *14* !!!! *14* !!! *14* !!! *14* !!! *14* !!!! *14* !!!! *14* ! -
-
Re: pp
pp *4* *14*
-
-
:(
Hey cože????
just-true-love na blog napsala že prej jsem z blogu neco zkopčila a pak si to ještě podepsala..!!!!!!!!!!!!!
to není pravda!!!!!!!!!! -
-
Re: :(
jako fakt,já si to našla na google -
-
Re: Re: :(
ak chceš ja jej to vysvetlím *3* -
-
Re: Re: Re: :(
Ou..To je teda pěkně blbý.. *9* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: :(
verča:nn v pohodě,my ten blog jdem zrušit,akorát ho musí zrušit verča jelikož na jjeí mail je napsanej ten blog,a zalozíme si novej blog o Ness a budeme ho mít tady všechny Nessynky *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :(
aha,jj ale mě je to jedno,at si mě obvinuje z čeho chce,já vím že jsem nic neudělala tak at mi... *3* *3* -
mě a Kajushku *3* -
aha ok *3* Ale nemyslím že je to pravá Natashka ja ju poznám dobre! Vždy viem kedy je pravá. Je prihlásená na účte *3* *15* -
A to napadlo koho?? *3*
-
-
-
-
Re: Re: :(
*9* *9* *9* *9* *9* to je kráva *9* *9*
-
-
-
srry
mě vyhodil brácha...já taky nwm o tom že Nessynka točí new filmík užasnýýýý *14* *14* wowwwwíkkk.... *14* -
-
Re: srry
jóóó jóóó jóóó já to dokázala informovat vás o něčem co neíte jóó jóóó *15* jedu si pro nobelovku mmnt *15* -
-
Re: Re: srry
*15* *15* -
-
Re: Re: Re: srry
se mi nesmějte *1* to je normálně nadlidskej víkon *1* a jestli mi sem někdo napíše že už to ví tak ho asik uškrtím *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: srry
haha *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: srry
zlá holčičko *15* *15* *15*
-
-
-
-
*15* yeah... *15*
-
-
Re: srry
jj já to taky něvěděla, superrrrrrrrrr *14* *14* *14* *14* -
-
jj *14* a jak je?? *4* OSLAVENKINĚ *14* *4* -
-
Re: Re: Re: srry
super až na to s maxem jak sem psala jak se stalo no *3* *15* co ty? *3* -
-
Re: Re: Re: Re: srry
tak jako dobrý...když jsme my dovezli před třema rokama Artuša tak ten nás spíš poškrabal a byly jsme poškrabaní a nervačil se furt *15* -
-
*1* *3* *14* jůjjjj *14* -
*15* to maxík je hravej hned doma když sme ho pustily když přestalo pršet tak za náma hned běhal *15* *14* *3*
-
-
-
-
-
-
tak dobře budu tu do 12:05
*4* *4* *14* -
-
Re: tak dobře budu tu do 12:05
Jak chceš..Já tě nepřemlouvám.. *1* *14* -
-
Re: Re: tak dobře budu tu do 12:05
já jsem se přemluvila *15* *4* -
-
Re: Re: Re: tak dobře budu tu do 12:05
A pročpak? *3* -
-
Re: Re: Re: Re: tak dobře budu tu do 12:05
já nwm nic v TV a nechce se mi nějak spát *1* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: tak dobře budu tu do 12:05
Jj..Taky se měj..Pp.. *14* -
Mno tak já asik valím mějse krásně zítra papa *14* *4*
I love Vashley *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Tak to jo.. *4*
-
-
-
-
-
-
For Kajuš !!!
Kajuš, tohle není fér, já za to nemůžu že nejsem tak chytrá jako ty a u počítače se taky učit nedokážu, já newim jak ti mám vysvětlit že to prostě nezvládám,.... já mám toho milion ve škole (učení, testy povinnosti) potom to samý doma přídu a makám a večer se jentatak stačím doučit *9* A z toho se snažím strávit u počítače co nedýl ... ale prostě to nezvládám,... PROMIŇ, ALE JÁ TO NEUMÍM JAKO UČIT SE U KOMPU, CHÁPEŠ ŽE CHCI UDĚLAT MATURITU A MÍR NORMÁLNÍ ŽIVOT? A TO BEZ STŘEDNÍ ASI NEPUDE A PROTO SE TENHLE ROK HODNĚ UČIM ABY MĚ NA NĚJAKOU VŮBEC VZALY PÁČ NA GYMPLU ASI NEZŮSTANU NEWIM,... *9* A ty mi to vůbec neulehčuješ tím že říkáš že na tebe seru ... *9* To není vůbec pravda,... ale já tady prostě nemůžu být pečená vařená ... prázdniny sou ěnco jinýho, ale školní rok je pro mě prostě hektický *9* *9* *9* *9* Je mi líto že to bereš jako že tě ignoroju protože to není pravdaa... *9* *9* *9* *9* -
-
Re: For Kajuš !!!
Promiň, jestly sem moc vyjela, ale naštvalo mě že si myslíš že tě ignoroju ... *9* *9* *9* Ty už na střední seš, a já se tam chci taky dostat ... *9* -
-
Re: Re: For Kajuš !!!
Ok tak jasně no..však je to tvoje věc! -
-
Re: Re: Re: For Kajuš !!!
Kajuš, diť se nemusíš hnedka naštvat *9* *9* Já se ti tu omluvila za svojí nepřítomnost a vysvětlila ti proč nemůžu,... a tohle je že ses prostě naštvala ... *9* *9* Víš je mi to líto, ale já to nemůžu nijak ovlivnit, ségra ta je na kompu furt má svůj a nemá tolik učení ... ale já mám ... *9* *9* *9* PROMIŇ !!!! *9* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: For Kajuš !!!
šak říkám že to je tvoje věc a nejsem naštvaná... *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: For Kajuš !!!
Já se na tebe nezlobím akorát jsem si myslela že se semnou fakt nebavíš...tak se omlouvám i já...a srry *9* já tu budu ve 2..tak ahoj *4* *14* a ještě jednou srry.. *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: For Kajuš !!!
Nooo dobře ... *4* ... ale stejně si myslím, že se na mě zlobíš ... *9* ... mám ten pocit ... *9*
Noo jinak zítra mám basket, takže si už pujdu lehnout, abych vstala ... a zítra je pátek takže to tu budu po škole 100% *4* *14*
Končíme ve 2, ale bus mi jede v půl 3 takže kolem 3 počítám že sem tu ... *14* Takže paaaa... *14*
A jinak Kajuš je mi to fakt líto,... prosím už si nemysli že tě ignoruju ... *4*
-
-
-
-
-