-
páá
Radši idu ještě bys mně snědla (CS) měj se pěkně a sladké sníky.Zítra paaa *14* *14* -
-
Re: páá
Ok ok..no stejnak máš smůlu sežeru tě v noci dobrou.. *15* *14* *14* I lowe youuu *14* -
-
Re: Re: páá
už se těším :D Miluji tě též pa *4* *14*
-
-
-
ježiši Pavel došel :D slyším jeho řvi na schodech :D
-
-
celej on :D
-
-
....
ahojky :) jak je? taky je u vas bourka? :-D -
-
Re: ....
ahojky..mám se skvěle a ty?..Už ne byla kolem 8h ale teď je zas teplo a u vás ano? -
-
Re: Re: ....
ja se mam dobre :) NO u nas je bourka a prsi, snad to ale prestane :( chci totiz zitra stanovat :) -
-
Re: Re: Re: ....
ajo tak to jo :) si to užij ;)
-
-
-
-
ahojky :-)
-
-
ahoj jak je a co děláš?
-
-
skvěle a ty?A music,blog,osobky,fb *5* a ty??
-
-
fajn a nic
-
-
-
-
ahoj
-
-
ahojky *15* jak je?
-
-
ahoj..jak se máš? já dobře *15* co nového?? *2*
-
-
-
gs
je nejlepsi a nepis uz sem!!! *10* -
icq na vanessa hudgens
ahojky hádejte co mám *1* já mám icq na vanessu hudgens a jestli chcete tak mi napište a já vám to icq klidně dám *4* *3* -
nemá plastiku brady
ashley nemá plastiku brady!!!!!a vtrapka je kunda!!!!nikdo ju nesnáší krom vás 5 fanynek tak se sklidnite nikdo ju nesnáší!! *10* *10* *10* *10* *10* *10* *16* *16* *16* *16* *16* -
-
Re: nemá plastiku brady
Máš pravdu:) Nikdo jí nesnáší!To bude proto že se všem líbí! *3* -
-
Re: Re: nemá plastiku brady
hh vtrapku nikdo nesnáší víš a nikomu se nelíbí takže ster jo a dívej se na ty fotký tý vaší držky jo a jmáno ashley si vubec nedávej do tý svý plesnivý huby\§§!!!!!spokojená?? *15* *15* *16* *16* *16* *8* *8* *8* *8* a vy snad nikdy nepochopíte že ash si nic takovýho nenechala udělat!!! *13* *13* *13* *13* *13* *9* *1*
-
-
-
:)
Ahojky,hele nevíte nekdo kolik dní asi tak trvá než se ukážou fotky který se sem daj?Já jsem je sem dala před 2 dnama a ješte tu nejsou tak se jenom tak ptám *4* *3* -
-
Re: :)
hm..uz se mely pridat ale aj me to nekdy nejde *8* -
-
Re: Re: :)
ok,já to jdu teda zkusit znova *3* -
Re: Re: :)
mě se tam nikdy nepřidaji:(
-
-
-
verčo kajush...