-
ja som katka
ahojky ja som u lenky takže pôjdeme spolu upratovať izbu tskže ja sa katkarína ale kamarátky ma volajú katka-vanesska ale vyzerám ako nessy ako keby som bola jej sestra ale fakt *15* -
-
Re: ja som katka
cauik...ja jsem Karolína...taky vypadam skoro jak Nessy *14* *14* *1* -
-
Re: Re: ja som katka
já sem verča a ubec nevypadám jako nessy *15*
-
-
-
...
bože není vám to už blbý? pořád se tady hádat? vždyt to je k ničemu, když někdo nadává to prostě smažte a už to neřešte!
Když má někdo rád ashley a chce si tu s vámi povídat tak je špatnej? vzpamatujte se máte si tu povídat o Van a né se tu hádat jak malý děti
Toť vše a předem se omlouvám jestli sme někoho nasrala ... -
.......
Dobrou noc a krásné sny.Hezké sny přeji i Vanessce *14* *14* -
-
Re: .......
jj dobrou *4* I love Nessyy *14* *14* *14* -
-
Re: Re: .......
jj papa *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
ACH MŮJ BOŽE !!
Ach bože vy ste tak ubohý !! -
-
Re: ACH MŮJ BOŽE !!
tak si to nech pro nekoho koho to bude zajmat! -
-
Re: Re: ACH MŮJ BOŽE !!
PRESNE! *16*
-
-
Re: ACH MŮJ BOŽE !!
bla bla bla! *16*
-
-
čauky jak je?
-
-
ahojík já se mám fajn a ty? :)
-
-
dobře a co děláš?
-
-
jsem tu,blog a ty? *6*
-
-
nic a co budeš dělat? těšíš se do škole?
-
-
ajo *1*
-
co budu dělat:chystat se do škole,pomáhat v uklízení,bězat zas s tím klukem :D a netěším se do škole já jen tak *6*
-
jedeme k babi a pak newím a ty? a netěším kdo by tam se těšil ...ty snad jo? *5*
-
-
-
-
-
-
jaká
jaKÁ SI BLBÁ GYMNASZTIKA TO JE TI V ŽIVOTĚ FAKT NA PRD JJ A NA A? ŽE MA vypracované tělo vás to taky mrzí akorát to nechte přiznat a vymsite si takove kraviny!!!!!!prostě neměla to dělat noa že to najky chlap zverejnil ona jako holka s mozkem by mohla přemýšlet a uvažovat že by s to mohlo stát!!!! *10* *10* -
-
Re: jaká
muzes uz jit pryc?Sakra zavazis tu! -
Re: jaká
Nedivila bych se kdyby si to dělala i ty! *3* Jak tady píšeš...s tim máš nějak moc skušeností ne?? *15* *15*
-
-
Sára
vananneh: ty sa máš že si affko Sári *3* -
-
Re: Sára
tjn já ani nevim jak sem se jim stala:D Ale tak se zkus u ní zapsat má tam zápis *4* *3* -
-
Re: Re: Sára
fakt? *15* *15* *15* *15* wow musím si švihnuuuut *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Sára
*15* *15* *15* snad si tě vybere *3*
-
-
-
-
I am sorry by happy
Ahoj nikto sa tu už so mnou nebaví *9* zachvílu sa možno budem stahovať a mám z toho nervy *8* a som blbá ako šuterr *16* pardon že som nadávala nessynce a že "som mala" rada Ashleynu fuj *9*
I LOVE NESSY *14* *14* *14* YYYY *14* *14* YYYYYYYYY *14* *14* *14* YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY *14* -
-
Re: I am sorry by happy
Jj to nic *4* *4* *3* *3*
-
-
..
I LOVE NESSYYYYYYYYYYYYYY *14* YYYYYY *14* YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY *14* YYYYYYY *14* YYYYYYYYYYYYY *14* YYYYYYYYYYYYYYYYYY *14* YYYYYYY *14* YYY -
-
Re: ..
eitebles se zase roztahuje po bulváru jako slizkej zelenej sliz -
-
Re: Re: ..
*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
-
čawwww
čawky holkyyyy,jak se máte?CO probíráte? *1* *1* *1* -
-
Re: čawwww
Ahojík mám se dobře a ty??A probíráme kluky *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: čawwww
Já taky good..Aha..Mno tak když už to probíráte,já se s mym klukem asi rozejdu..Už to nejni jako dřív a on začal bejt trošku holkař..Už to prostě nejni vono..A navíc se navzájem balíme ještě s lepšim a hezčim klukem takže.. *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: čawwww
Aha *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: čawwww
*1*
-
-
-
-