-
..
co teď.. -
-
Re: ..
nwm nuda.. -
-
Re: Re: ..
přesně..Pavel je na moje postely :D pozdravujetě :) -
-
Re: Re: Re: ..
tebe taky ;)
-
-
-
-
ahojky
jak se máte? :-) -
-
čau .. deto a co ty???
-
-
skvělé a co děláš ?
-
-
dívám se na Dvanáct do tuctu 2 a ty
-
-
tak to si přepnu ...a též
-
-
*1* *1* *1*
-
-
-
-
-
-
12
jo a ted sem zjistila že máš 12 tak si tě nějak neberu k srdci pro tvou radost *15* -
vanessahilton
vanesska je uzasna upe zeruuuuu *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: vanessahilton
ja Nessy taky zeruuuu *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
teda to at se vanessa stidí
to at se vanessa stídí jaké má fanoušky ste zlé, sprosté, protívné!!!!!este aj hůř!!!!!!víte co abyste byli zpokojene ja tu soutěž ted hned vyhlasím !!!!!!!akorát vy se chováte jak malé mimina fakt ad se vanessa stídí jaké ona má fanoučky důležité je aby byla pro vás na prvním místě a ne na nejakem blogu v ankete v top10 a tak
to je jedno vyhlasím vanessu na prvním místo ale vyhlásím ashley eště víc za první místo co si myslíme my mame ji rádi!!!!a tak to zůstane i kdyby byla na posledním místě herců, modelek, zpěvaček což vy byste nepřežili a knuceli: á vanesska je na posledním místě áááááááááá *8* a před námi je jakasi pitomá Avril vanessa je lepší a Avril je krava!!!!a nepište mi výmluvi že byste toto vživotě nikdyb neřekli!!!!vzdyt to říkate vzdycky kdy se to dá!!!! *16* nazdar!!"! *16* *10* *10* -
-
Re: teda to at se vanessa stidí
sorry ale my jsem na vás uz nekolikrat nahlasili to že lezete na profily nase a mazete nam ashley pridavate vanessu a tak a zadny slib jsme si nedali a kdy my jsme mkluvili nposled sproste vy tu nadavate sproste kazdou minutu!!! *16* -
-
Re: Re: teda to at se vanessa stidí
hm a to že vy pišete za nas to jako nic neni?bez uz do prdele!!!!!! *16* my si tu mužem nadavat na koho chceme at už je to kazdou minutu *16* *16* *16* *16* *8* -
-
Re: Re: Re: teda to at se vanessa stidí
my jsme na zadny vas profil nelezly tak bud ticho jasny?My nejsme tak blbe jak vy *13* *8* *16* *10* takze uz sem nelezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz *10*
-
-
-
stidí?spíš stydí zlato..a co je ti do toho co my tu deláme?bež si za tou svou krávou ashleynou a..jo a díky že jsi nám zvedla náštevnost *4* ..a i kdyby byla nejvýš ta vaše pizdalka tak pro nás bude vždycky tou nejhnusnejší nehrůř oblíkaný a divný zjev kterej.....víš co?di do pice *1* *1* *1* *1* *16* -
-
jj máš upnou pravdu mě by to nevadilo kdyby byla na posledním jenom bych neměla moc vv lásce ty který sou před nessy jo říkáme: aaa nessy je za niii aaaa *8* jo přiznávám říkáme ale máme ji stejně rádi!!!!!!!!!!!!!!a tohle si vážně posrala!! *16* *16* *16* -
-
jjjjjj přesne,a navíc já mám i avrilku moc ráda tak nwm proč by jsem to teda např. já o ni mela řikat..a navíc tu nikdy o avril nepadly slova tak sklapni simono *16* *15* *15* *15* *15* *15* ..my tu nadáváme jen na pizdalku jelikož je to pica...jinak si všechno domysli.. -
Cauky hej tyy simco bez si za tou svou chlupatou Ashleynou fujtajkcl hm......uz sem nelez a kajus nemaz to mame aspon dukaz *3* *4* a muzeme to ukaz Kakadu *3* *4* hm....a ty blba krawo uz sme ani jednou nenapis ale diky za tu nastevnost *15* krawo!!!!! -
-
Re: Re: Re: Re: teda to at se vanessa stidí
Ukazat* sem* *15* sorry za ty chyby
-
-
-
jjjj přesněěěěě!:D -
-
ty jo spíš by se měla stydět ashkráva žhe má takovéhle fanynky který nadávají sprostě my taky jo to přiznávám ale máme důvod!! vy ne!!!! *16* *16* *16* *16* sakraaaa mám nerva jakýho sem v životě nemělaaaaaaaaaaaaaaaaaa vy jste tak zlý a podlý vubec sem nelezte a nebojte prásknem vás jo klidně si říkejte že sme bonzačky ale naše zlatííškoooo nenecháme urázet aaaaaaaaaaaaaaaaaaa *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *10* *10* *10* *10* -
-
Re: Re: Re: Re: teda to at se vanessa stidí
Presne Veruuu *16* *8* *10*
-
-
-
jo presneeee krawo bez si za tou tvou pojebanou godzilou *16* *8* *10* ktera chodi s uchylem *1* *15* hihi ze zirafou a ashleyna je konbajn *15*
-
-
Tos posrala ty kurwoooooooooo pojebana co sem lezes kdyz jsme si daly slib ze my tam nebudeme lezt a vy sem taky nebudete *10* *8* *16* tos posrala wazne sakra *16* *8* *10* *16* *16* *8* *8* *10* *10* *9* -
-
JJ PŘESNĚ KAJUSH!!!!!!NAHLÁSÍME JÍ!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
-
jjjj *8* *16* *10*
-
-
-
-
:)
Kajush já už du kdyžtak tu nech jestli napíše zase něco chci si to zejtra chci přečíst:D Tak papa *3* -
-
Re: :)
jj papa
-
-
Noc
Dobrou noc a hezke sny..I love Vanesska *14* *14* -
Zrúúúda
Chcete vidieť môj výtvor?
http://img.enter4u.eu/Ash leynaMimozemstanpy1r.jpg
*15* *15* *15* *15* -
-
Re: Zrúúúda
*15* *15* *15* *15* *15* *15* bleeee -
-
Re: Re: Zrúúúda
*15* *15* *15* *15*
-
-
Re: Zrúúúda
*15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Zrúúúda
*15* *15* -
-
Re: Re: Re: Zrúúúda
To je dobrý... *15* *15* *15*
-
-
-
-
pp
Pááá musím měj se
I LOVE NESSYYYYYYYYYYYY *14* YYYYYYYY *14* YYYYYYYYYYYY *14* YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY *14* YYYYYYY *14* YYY
hezky jsme pokecali *3* -
-
Re: pp
Jj..Taky se měj hezky..Pa pa *4*
Přesně..I love Nessy *14* *14* *3*
-
-
Mileyna nahatá
Hej viděla si Mileynu nahatou KÁJUSH *7* *7* *7* Fůjjj prase jak tu Píču někdo může mít rád *9* *9* -
-
Re: Mileyna nahatá
JJ PŘESNĚ *9* *9* *9* *9* ´JE TO PÍČA JAK SI ŘEKLA...A VĚTŠÍ JE ASHLEYNA NO CO...TO UŽ CELÁ DIZKUSE VÍ *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Mileyna nahatá
Já mám nerva totiž *16* *15* *15* *16* raple mám *15* *15* ale nwm poč *13* *16* *15* -
-
Re: Re: Re: Mileyna nahatá
*15* *15* *15* Já jsem ty fotky viděla v časáku aj Ashleyninééé jsou tam nahé fotky (v knihovně)...já tam možná zítra půjdu a kuknu se jestli to tam ještě je *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Mileyna nahatá
okiiss....já mám knihovnu dáááááálekoooooooo *15* *15* Hej a co Nessy jsou nějaké novinky *7* *7* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Mileyna nahatá
JUUUUUUUU to je supéééééééééééééééé érrrrrrrrrrrrrrrr *4* rrrr *4* rrrrrrr *4* rrr *4* rrrrrrrr *4* rrr *4* rrrrrrrrrrr *4* rrrrrrrr *4* rrrrrrrr *4* rrrrrrrrr *4* rrrrrrrrrr *4* rrrrrrrr *4* rrrrrrrrrrr *4* rrrrrrrrrrr *4* rrrrrrrrrrr *4* rrrrrrrrrr *4* rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr *14* rrrrrrrr *14* rrrrrrrrrrrrrrrr *14* rrrrrrrrr *14* rrrrrrrr *14* rrrrr -
Re: Re: Re: Re: Re: Mileyna nahatá
jj...VANESSKA je na 2.místě v učesech *4* *4* *4* p://oh-missvanesa.blog.cz tadyk to je *3* *3* *3*
-
-
-
-
-