-
:D
................................hel e že Nessynka má tak krásnýho pajska?On je úúžasnej *14* http://buzznet-00.vo.llnwd.net/media/jj1/2007/12/shadow-hudgens/vanessa-hudgens-shadow-02.jpg tady vypadá nádherně..A má krásný jménooo..Shadow *14* -to je myslim anglicky stín že? *14* *14* *14* -
-
Re: :D
nevim asi *14* je kráásneeej *14* *14* *14*
-
-
..
Ahojík...Nessynky
jak je a jak sem viděla ty new paparazzi *14* *14* jsou hezůůů
I LOVE NESSYYYYYY *14* YYYYYY *14* YYYYYYYYYYYYYYYYYY *14* YYYYY *14* YYYYYY -
-
Re: ..
ahoojky..jj jsou to krásné fotky..Van to se Zacem slušíííí *14* *14* -
-
Re: Re: ..
Ahoj *3*
-
-
Čauky jj super a co ty??
JJ JSOU HEZŮŮ *14* *14*
I LOVE NESSYYYYYYYYY *14* YYYYYYY *14* YYYYYYYYY *14* YYYYYYY *14* YYYYYYY -
-
ahoj *14*
-
-
-
¨do prdele
Hej prosím odejdiiiiii...................já myslela že budeme kecat normálně..ae asik ne *10* *5* -
-
Re: ¨do prdele
hele tohle je diskuze nessynky takže toho nechte *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *5* *5* *5* *5* *5* *5* -
pani repperka(debilna): to myslíš aj seba koľko je tu dementov z ČR? *4* *3* A keď si tu ty krávo blbá písala že túto stránku ešte nevymazaly tak ty krávo si tu zaregistrovaná *15* bože opičí mozog *15* *15* *15* *15* -
hele tohle je diskuze nessynky takže toho nechte *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *5* *5* *5* *5* *5* *5*
-
-
ahoj
Ahoj nessynky, moc se mi stýskalo nemám čas sem chodit apod.. takže vás chci jen pozdravit as nemyšlete si že na nessy+(ASH) kašlu to ne!! je nenemám čas :( *9* *14*
VASHLEYNKA♥♥♥♥ *14* -
-
Re: ahoj
Čauky...no to ne ach jo Zuzi ůplně jsme tu zůstaly sami všici kašlou na oso jen posraná škola *9* *9* já jsem to o té ......smázla Zuzi ju protože teď se mně omluvila že jsem já zas něco řekla už na vše kašlu=( -
-
Re: Re: ahoj
J, v pohodě.. *4* Omluvila se? Hm..
-
-
-
no..
No mám se dobře a ty? *4* *14* -
-
Re: no..
Taky taky srry dělala jsem něco na blogu.. *4* a copak děláš *7* *4* -
-
Re: Re: no..
Aha..Hm..no teď umývám okna, a jsem tu ale nemůžu psát i umývat na ráz tak vždycky pokám *1* *3* ty *7* -
-
Re: Re: Re: no..
Jsem tadyk áá...piju pití jinak nic *15* *4* a bydlíš ještě v USA *7* -
-
Re: Re: Re: Re: no..
Acha...ano bydlím teprve jsme tam 3měsíce tak už tu zůstaneme bože a víš co se stalo???Já chodím s krásným klukem on je boží *14* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: no..
KAJUSH GÁBI už asi odešla takže jsme tu my dvě -
jj..a Ahojky Anetko *4* vlastně my jsme se už dnes zdravily ale to je jedno *1* *3* -
čauky Gábi -
Ahojík Anet*4* ..můj se jmenuje David(Dejv-Anglicky) *4* -
Wow já mám taky kluka a překrásný Danečka *4* a jak se jmenuje tvůj *7* -
čauky holky
-
-
-
-
-
-
Šťastné a veselé Vánoce♥♥ *4*
-
-
*14* *14*
-
-
dík ;)
-
-
-
blog
Ahojte mám new věcičky na blogu juknete se?jo a kdyžtak zanechte komentík *3* -
-
Re: blog
čauky ok *3* -
-
Re: Re: blog
díkyyyyyyyy
-
-
-
new Candids Vany šla na čerpací stanici moc jí to slušelo
*14* *14* *14* *14* *4* *14* *14* *14* *14* *14* jsou na mém blogu *4* *14* jinač já mizím jdu k taťkovi na oběd pa kolem 2-3 jsem tu paaa *4* *14*
I love you Nessy *14* -
..
Srry já to omylem smázla tak odznovu:Nn dnes nejsou *9* *14* -
-
Acha..já to ani ještě nepřečetla...a škoda *9* *14* -
-
přesně *3* *9*
-
-
-
.
Ahojky Nessynky tak jsem se vám vrátila srry Michal(můj kluk mně přemluvil a šli jsme na fotbal tak jsem tam zůstala omlouvám se vám a wow jak tak se dívám tak jste to tu popsali *1* *14*
I love Nessy *14* -
-
Re: .
Ahojky.. *4* *14*
Jj, to je v poho, já tu taky od včerejška nebyla.. *3* *14* -
-
Re: Re: .
A kde jsi byla ty *7* *14* -
-
Re: Re: Re: .
Na pouťové zábavě.. *15* A děsně mě bolí dneska hlava.. *9* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: .
Ajo tak to já jsem byla i na panamě(díza) s Michalem jo a Marcel se omluvil Klárush takže jsou o5 spolu *3* *5* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: .
Jejky tam mělo bejt já to totiž nedopsala*Ajo tak to jo se máš *1* to věřím i mně bolela hlava *9* *9*
-
-
-
-
-