Přejít na výpis diskuzí

Vanessa Hudgens

OSOBNOST 31.12.2006 
47202 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kajuska4

ok

Krásný večer vám přeji.. *14*
    • babyvanessa

Re: ok

Ahoj.. *4* Tobě taky.. *4* *14*
      • kajuska4

Re: Re: ok

Děkuji,zlatí jak se máš?Chybíš tu nám moc *14* *14*
        • babyvanessa

Re: Re: Re: ok

Mám se skvěle.. Kluky posílám někam.. *1* Jinak pohoda..Jsme byli venku a prvně jsme kecali anglicky.. *1* a asi tři hodiny jsme hráli voleybal.. *1* *4* a jak se máš ty? *3*
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: ok

Áha..tak sis to pěkně užilas to je hlavní.. *4* ..no já byla taky s klukama venku,hraly fotbal a pak jsme šli ke kámošovi a já se mám dobře *1* *4*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: ok

*15* *15* *14*
            • babyvanessa

No..Asi taky nic.. *4* O ničem nevim.. *1* *4*
            • kajuska4

No tak ani ne u mně nic a u tebe? *4*
            • babyvanessa

Tak to je hlavní.. *1* *4* a je něco novýho? *4*
            • kajuska4

Ano užívám,musím ikdyž nevím proč ale,užívám.. *15* *15*
            • babyvanessa

No.. *4* Já si užívám pořád.. *4* Ať je to Zumba, ať je to hip hop, aerobic, jízda na kole, plavání v bazénu, ježdění na sketu, hraní voleybalu, chození jen tak na procházky, ježdění na bruslích.. Prostě se ségrama si to užívám.. *1* *4* a koukám, že ty taky.. *3* *14*
  • klaruska44
    škoda že nejsu paparazzi
    • kajuska4
      jj to jo :(
  • 21.4.1993
    aleee cosi s krvi *4* ale uz jsem v pohode *4* jak se mate? co noveho za ten tyden co jsem tu nebyla? *4*
    • kajuska4
      dobře anic nového :D
  • klaruska44
    dneska už tu nebudu tak se omlouvám zítra pokecáme večer pp ♥
  • selenavan

hele

Lidi viem, že pár mate radi napríklad miley ale nelezte tady že miley je lepší než vanessa vím je to vaš názor ale preboha toto je diskuzia o vanesse hudgens tuto meno miley alebo ashley nemalo ani ekzistovať a ak nenávidíte vanessu tak tu ani nelezte pište si na svoju miley ó aká je krásna a také kraviny vy si pište ja nevím co že miley je lepší než van nam je to ukradnute len mi nechceme žiasne že miley je lepši než van mna to fakt hnevá *16* *16* *16*
  • princess_lucinkaa

?

Prosim chtěla bych se zeptat jestli nevíte jak si mam něco koupit z Ecko Red.Určitě víte že tu značku propaguje Venssa Hudgens a tak bych si od nich chtěla něco koupit.Díky za radu *7* *7* *7*
  • vanissekh

I LOVEEEEEEEEEEE

I LOVEEE VANESSKA...MILUJU JÍÍÍÍ je bestováááááá *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* je ta néééééééééééééééééééééééééééééééééj *14* *14*
    • kajuska4

Re: I LOVEEEEEEEEEEE

Ja ju taky milujuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu *14* uuuuuuuu *14* uuuuuuuu *14* uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu *14* uuuuuuu *14* uuuuuu *14* uuuuuuu *14* uuuuuuu *14* uuuuuuu *14* uuuuuuu *14* uuuuuu *14* uuuuuuuu a moccccccccccccccccccccccccccccc *14* cc
  • vaness15

bosorka---bleee

bože tie na diskusiii bosorky su važne trapne....chudery ..nevedia sa zmieriť s tym že Vanesska je lepšia než ta povracana krava *1*
    • kajuska4

Re: bosorka---bleee

jj presne!!
      • Re: Re: bosorka---bleee

hej jako holky,dobře je tam stíráte, bože,ani neví jak jsou ubohé..lituju jich *15* *15* *15* *15*
        • kajuska4

Re: Re: Re: bosorka---bleee

jsou to kravy jako ta jejich Ashleyna Smradlava Ponozky a nebo Ashleyna Mimozemstanska Pizdale *15*
          • Re: Re: Re: Re: bosorka---bleee

Přesne,a jak jste tam už pak nenapsaly tak jak si myslely ty vyjebanky že "zvítezily", to me fakt pobavili hihi *15* *15* *15* *15* *15*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: bosorka---bleee

jj.....me to nebavi se hadat s tema kravama uz......jsou nudny!!!
            • Re: Re: Re: Re: Re: bosorka---bleee

mno celý to jejich představení me pobavilo *15* *15* *15* fakt vtipný *15* *15* *15* ale me už nenaserou,já se jim smeju!!! *15* *15* *15* Abych řekla přesne,smeju se jijich ubohosti a to že jsou nuly a neumí přiznat kdo je tu doopravdy star *3* *8* *8* *8*
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: bosorka---bleee

Ponozka* *15*

ze te už te to nebaví s tema nudnejma pičkama *1*

se ti nedivim *4*
  • kajuska4

caw

cauky je tu nekdo?? *7* *7*
    • zacavanessa

Re: caw

cauky muzu se k vam pridat *7* *7* I LOVE VANESSKA *14* *14*
      • kissinka14

Re: Re: caw

cauky jj urco ze muzes jj nessynka *14* *14* *14* *14* *4* *4*
        • kajuska4

Re: Re: Re: caw

vsici 3 piseme cauky co to je zazlozvik *15* *15* *15* *1* *1* *1* haha....
  • jessinka666

Bohužel nemáme na vás!

Bohužel nemáme na vás "" Smůla no Vanessa je tak blbá !! A Ashley je tak skvěla !!
    No jo ta závist !!
    • princess_lucinkaa

Re: Bohužel nemáme na vás!

Přesně...nemáte ne nás ale v tom že my sme normální a vy krávy!!! *1* *16* *16* *8* *10*
    • vany-hudgens-love

pro vás je ashley lepší pro nás je nessy lepší je to každýho názor tak se do něj nepleť a vypadni! *16* nebo tu aspon nenadávej *10* *8*
    • kajuska4

Pizdalka a skvela jo?HAHAHA CO DOKOZALA AKORAT TAK HOWNO!DO PRDELE NESSY TOHO DOKAZALA VICCCCC NEZ TA VASE SMRDLAVA KUWA SMRADE PARCHANTE! *8*
    • Re: Bohužel nemáme na vás!

*15* *15* *15* *15* jo,jasne,proto je nessynka pred ashleynou..pobavilas me... *15* *15* *15* *15* *15* *15*
      • miley.the.best

Re: Re: Bohužel nemáme na vás!

Ash má 10000000x lepší písničky!
        • Re: Re: Re: Bohužel nemáme na vás!

spis 10000x horsi *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit