-
ok
Krásný večer vám přeji.. *14* -
-
Re: ok
Ahoj.. *4* Tobě taky.. *4* *14* -
-
Re: Re: ok
Děkuji,zlatí jak se máš?Chybíš tu nám moc *14* *14* -
-
Re: Re: Re: ok
Mám se skvěle.. Kluky posílám někam.. *1* Jinak pohoda..Jsme byli venku a prvně jsme kecali anglicky.. *1* a asi tři hodiny jsme hráli voleybal.. *1* *4* a jak se máš ty? *3* -
-
Re: Re: Re: Re: ok
Áha..tak sis to pěkně užilas to je hlavní.. *4* ..no já byla taky s klukama venku,hraly fotbal a pak jsme šli ke kámošovi a já se mám dobře *1* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ok
*15* *15* *14* -
No..Asi taky nic.. *4* O ničem nevim.. *1* *4* -
No tak ani ne u mně nic a u tebe? *4* -
Tak to je hlavní.. *1* *4* a je něco novýho? *4* -
Ano užívám,musím ikdyž nevím proč ale,užívám.. *15* *15* -
No.. *4* Já si užívám pořád.. *4* Ať je to Zumba, ať je to hip hop, aerobic, jízda na kole, plavání v bazénu, ježdění na sketu, hraní voleybalu, chození jen tak na procházky, ježdění na bruslích.. Prostě se ségrama si to užívám.. *1* *4* a koukám, že ty taky.. *3* *14*
-
-
-
-
-
-
škoda že nejsu paparazzi
-
-
jj to jo :(
-
-
aleee cosi s krvi *4* ale uz jsem v pohode *4* jak se mate? co noveho za ten tyden co jsem tu nebyla? *4*
-
-
dobře anic nového :D
-
-
dneska už tu nebudu tak se omlouvám zítra pokecáme večer pp ♥
-
-
..
-
-
hele
Lidi viem, že pár mate radi napríklad miley ale nelezte tady že miley je lepší než vanessa vím je to vaš názor ale preboha toto je diskuzia o vanesse hudgens tuto meno miley alebo ashley nemalo ani ekzistovať a ak nenávidíte vanessu tak tu ani nelezte pište si na svoju miley ó aká je krásna a také kraviny vy si pište ja nevím co že miley je lepší než van nam je to ukradnute len mi nechceme žiasne že miley je lepši než van mna to fakt hnevá *16* *16* *16* -
?
Prosim chtěla bych se zeptat jestli nevíte jak si mam něco koupit z Ecko Red.Určitě víte že tu značku propaguje Venssa Hudgens a tak bych si od nich chtěla něco koupit.Díky za radu *7* *7* *7* -
I LOVEEEEEEEEEEE
I LOVEEE VANESSKA...MILUJU JÍÍÍÍ je bestováááááá *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* je ta néééééééééééééééééééééééééééééééééj *14* *14* -
-
Re: I LOVEEEEEEEEEEE
Ja ju taky milujuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu *14* uuuuuuuu *14* uuuuuuuu *14* uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu *14* uuuuuuu *14* uuuuuu *14* uuuuuuu *14* uuuuuuu *14* uuuuuuu *14* uuuuuuu *14* uuuuuu *14* uuuuuuuu a moccccccccccccccccccccccccccccc *14* cc
-
-
bosorka---bleee
bože tie na diskusiii bosorky su važne trapne....chudery ..nevedia sa zmieriť s tym že Vanesska je lepšia než ta povracana krava *1* -
-
Re: bosorka---bleee
jj presne!! -
-
Re: Re: bosorka---bleee
hej jako holky,dobře je tam stíráte, bože,ani neví jak jsou ubohé..lituju jich *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: bosorka---bleee
jsou to kravy jako ta jejich Ashleyna Smradlava Ponozky a nebo Ashleyna Mimozemstanska Pizdale *15* -
-
Re: Re: Re: Re: bosorka---bleee
Přesne,a jak jste tam už pak nenapsaly tak jak si myslely ty vyjebanky že "zvítezily", to me fakt pobavili hihi *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: bosorka---bleee
jj.....me to nebavi se hadat s tema kravama uz......jsou nudny!!! -
mno celý to jejich představení me pobavilo *15* *15* *15* fakt vtipný *15* *15* *15* ale me už nenaserou,já se jim smeju!!! *15* *15* *15* Abych řekla přesne,smeju se jijich ubohosti a to že jsou nuly a neumí přiznat kdo je tu doopravdy star *3* *8* *8* *8*
-
-
Re: Re: Re: Re: bosorka---bleee
Ponozka* *15* -
-
ze te už te to nebaví s tema nudnejma pičkama *1* -
se ti nedivim *4*
-
-
-
-
-
-
caw
cauky je tu nekdo?? *7* *7* -
-
Re: caw
cauky muzu se k vam pridat *7* *7* I LOVE VANESSKA *14* *14* -
-
Re: Re: caw
cauky jj urco ze muzes jj nessynka *14* *14* *14* *14* *4* *4* -
-
Re: Re: Re: caw
vsici 3 piseme cauky co to je zazlozvik *15* *15* *15* *1* *1* *1* haha....
-
-
-
-
Bohužel nemáme na vás!
Bohužel nemáme na vás "" Smůla no Vanessa je tak blbá !! A Ashley je tak skvěla !!
No jo ta závist !! -
-
Re: Bohužel nemáme na vás!
Přesně...nemáte ne nás ale v tom že my sme normální a vy krávy!!! *1* *16* *16* *8* *10* -
pro vás je ashley lepší pro nás je nessy lepší je to každýho názor tak se do něj nepleť a vypadni! *16* nebo tu aspon nenadávej *10* *8* -
Pizdalka a skvela jo?HAHAHA CO DOKOZALA AKORAT TAK HOWNO!DO PRDELE NESSY TOHO DOKAZALA VICCCCC NEZ TA VASE SMRDLAVA KUWA SMRADE PARCHANTE! *8* -
*15* *15* *15* *15* jo,jasne,proto je nessynka pred ashleynou..pobavilas me... *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Bohužel nemáme na vás!
Ash má 10000000x lepší písničky! -
-
Re: Re: Re: Bohužel nemáme na vás!
spis 10000x horsi *16* -
-
Re: Re: Re: Re: Bohužel nemáme na vás!
PRESNE! *16*
-
-
-