-
bravo
Nessynky kupte si Bravo je tam Zanessa *14* *14* *14* i Ash G... *3* takže Nessy a Zac jsou spoluu jupííí *14* -
-
Re: bravo
Ahojky Nessynky.. *4*
Jůů..To si musim koupit.. *14* *4*
A včera jsem se dívala na ty fotky na googlu a jsou úžasný.. *4* -
-
Re: Re: bravo
jj *3* -
-
Re: Re: Re: bravo
Mámmm *14* *3*
-
-
-
-
:)
Ahooooooooooooooooooooooooojky je tu nekdo? *3* -
-
Re: :)
čauíky já *3* -
-
Re: Re: :)
jak se máš? *3* -
-
Re: Re: Re: :)
jj dobrý a ty?? *4* -
-
Re: Re: Re: Re: :)
vidělas ty new scany? jsou na nessyhudgens *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :)
jj *14* -
jsem ukázala mamce tapetu Nessy a mamka:no krásná *14* *1* -
jj *1* *14* -
viděla krásnéééééééééé *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
a jj tky dobrý *3*
-
-
-
-
-
-
OMG tohleto xD !!!
Jako dneska večer zase jedu pryč do Paříže, a až se vrátím tak tu asi hóóódně dlouho nebudu, protože budu mít 100% zaracha kvůli posraným schůzkám (měli by je zakázat !!! :-/)
Všechno mi podělaj pitomý známky !!! *9* -
-
Re: OMG tohleto xD !!!
chudinko
jo a Čauky Anetko -
-
Re: Re: OMG tohleto xD !!!
chudinko Míšo to je mi líto *9* *9*
a Anetko máš dost *15* -
-
Re: Re: Re: OMG tohleto xD !!!
táák byla jsem v Brně a hledala ecko red šli jsme do Olympie a v jednom obchodě je měli hodně šli jsme tam a ty černé jak měla Ashley tam měli ale ty růžové neměli tak jsem si koupila takové barevné ale jsou to ecko red je tam ten nosorožec a u teho red jsem tááák štastná mucQ *14* *14* zítra si je vezmu do školy a pak vám je vyfotím *4* *14* Miluji vás a i Vashley *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: OMG tohleto xD !!!
http://4.bp.blogspot.com/_DfTz6aKLD H4/R3pj7NA3DVI/AAAAAAAAADc/nflmL2pP PRE/s400/41ymKt6Ow1L._SS400_.jpg tyhle tam měli ty jsem nejfíc chtěla ale moje velikost tam nebyla ae to newa aspon že mám ecko red ale barevnéé *15* *14* http://krutyhadry.chabou.de/images/articles/1247653416abc.jpg tyhle ale mamce se nelíbily moje nikde nejsou ale vyfotím *14*
-
-
-
-
-
Výročííí... už zase.... xDD
Mám zase výročííí... *1*
Jsem tu s vámi již 400 krásných dní *14*
To je hezký *14* -
-
Re: Výročííí... už zase.... xDD
jů *14* ...Nessynky dáte mně hlasík jsem 9=) děkuji MVHMR *14* -
-
Re: Re: Výročííí... už zase.... xDD
Jj, to je hezký.. *4* *14*
Jinak..Kde chceš dát ten hlas?? *4* -
-
Re: Re: Re: Výročííí... už zase.... xDD
Srry tady http://shoot-graphic-photos.blog.cz /1005/sonb-1-k-o-l-o#komentare *14* kuji *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Výročííí... už zase.... xDD
Hlásnuto.. *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Výročííí... už zase.... xDD
Ok..Tak pa pa.. *4* *14* *14*
Já tu budu tak..ve 12..Tak pa pa.. *4*
I love Vanesska.. *14* -
No nic musím měj se hezky MTMR *14* Zítra tu jsem nwm asi ve 2 nebo já nwm v kolik bude chtít mamka do té Břeclavi a když pojedeme hned tak pak ti vyfotím jestli tam něco o Vashley bude ju *14* ?Aji jsem si říkala že si to Německé bravíčko předplatním *14* *14* tak papa *14*
I love Vany *14* -
Neni zač.. *4* *4* -
děkujii *14* *4*
-
-
-
-
-
-
..pp...
No Vashleynky tak já mizím vyjíždím ve 12 s baráku...máme sraz předškolou..bude se mně mocinky moc stýskat...MVHMR PP *4* *14* *14* *14* *14* !!
We *14* Nessy *14* and Ashley *14* *4* -
-
Re: ..pp...
Ahojky Kajushko..Vím, že už tu nejsi.. *9* Pač jsem sem dřív nedostala.. *9* Budeš mi tu moooc chybět *9* Měj se tam krásně.. *14* MTMMR *14*
-
-
..
Hey Kájushko něco mně napadlo..co kdyby jsme na něco tady hrály už jsme si prokecali a ať je tu hodně příspěvků já wím jsme už velké ale musíme to tu oživit *4* budeme si dávat otázky *7* *14* -
-
Re: ..
jo klidně já se také nudím *1* začínáš protože si to vymyslela *5* -
-
Re: Re: ..
Tak prvně o Vany pak o Ash *14* jak se jmenuje celým jménem Vany *7* -
-
Re: Re: Re: ..
Vanessa Anne Hudgens *14* -
-
Re: Re: Re: Re: ..
Správně *4* zapiš si 5bodů za jednu správnou odpověď je 5bodů a když za špatnou tak 1bod se oděčítá *4* teď ty *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ..
pa *14* -
Okis *14* sakwa my už jedeme nějak brzo twe *1* ppaaa
I love Vashleynka *14* *14* -
Wow se máš..tak jak chceš pak ti dám peníze ju?Bravíčko nemusíš to budu mít *3* -
jj.. *14* *4* jo to jsem chtěla víš jak máš na blogu ten Twist časák německý a v něm je plakát Vany?Tak já ho budu mít k večeru protoýe rodiče jedou do Rakouska nakupovat a možná i s něma pojedu kolem 4 uvidím ale asi jo koupím si i bravíčko a i twist a ještě nějaké časák at teho mám hodně *4* *14* mám ti twist také koupit? *3* A předplatním si bravíčko a možná i twist *3* -
Klidně *4* *14* -
Hmm...o Vashleynce *4* *14* -
ok *4* ale očem *7* -
dobře *14* mně už to nebaví jdeme kecat normálně *3* -
se Zacem a Zanessa *4* -
s kým chodí Vany?A jak jím říkají? *14* -
Správně 5bodů *4* *14* -
Ashley Michelle Tisdale *4* -
Okis jj bude to asik lepší *14* jak se jmenuje celým jménem Ash *7* *14* *3* -
Mám ještě jeden nápad ty mně dávej otázky o Ash a já o Vany bude to lepší *3*
-
-
-
-
-
-
ahojikkk
Čawky holky je tu někdo??? -
-
Re: ahojikkk
Čauky já *4* -
-
Re: Re: ahojikkk
Čauky Zuzi já se mám dobře co ty? -
-
Re: Re: Re: ahojikkk
Anet jak si mně psala do vzkazů jak se mám tak se mám dobře *3* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: ahojikkk
jj já taky *14* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ahojikkk
:) *4* *4* Zuzi jsi tu??? *7* *7* *7* *7* *7* -
Ajo já se vůbec netěším *9* ach jo chci mít ještě prázky *4* -
*3* *3* aa za pár dnů škola *9* *3* no aspon uvidím mou super kámošku Baunku je úžasná *14* to je ta jak jsem si myslela že je fiflena ae ona je upa v pho *3* *3* -
Jj aspoň něco já si kupuji jen BG a někdy Bravo,Popcorn když jsou tam super plakáty *14* -
v tom new Bg je Nessynka jen jednou *9* *9* a Ash taky ale za to v rubrice moda *14* *14* *14* *14* *14* -
I já jsem tady *14* ,blog,FB a čtu si BG *14* -
já jsem na nejjjjjjj stránce a jinak net co vy? *14* -
jj *3* *14* a copak děláte *7* *14*
-
-
-
-
-
Re: ahojikkk
Ahojky Anetko.. *4* Jakpak se máš?? *4*
-
-
oukej :D
dam vám sem jasnou odpověď z který si domyslete konec jakej chcete :D:D za to že tohle dělam si můžetě sami hlavně vaše Karolína ok? ;D proti těm novejm nic nemam s těma sem si nic neudělala aby bylo jasný ;DD -
-
Re: oukej :D
Já Aneto nwm co jsem ti udělala?Nechápu temu diť jsem ti nenadala a nic víc já takové lidi nechápu když se naserou na někoho kdo nic neudělal! *9* -
-
=((
Anet chováš se jako kdyby si byla naše královna a všemu rozuměla nejlíp, každej dělá chyby to je lidský a normální ... tak se nad náma nemusíš povyšovat ... *9* *9* Fak myslím že si náš tu sklamala úplně všechyn a obvinuješ Kajuš a přitom jí ani neznáš ... nikdy ses s ní nepotkala ... děláš unáhlený závěry a s každým jenom se hádáš a přitom my bysme se tu s tebou byly ochodtní zase bavit ... ale to je všechno v tobě a už seš taková a mys tím asi prt naděláme coo?? *9* *9* Ale to je tvoje věc. ... mě je to jenom fakt líto ... *9* -
-
Re: =((
Přesně Míši máš pravdu *9* mně to taky moc mrzí *9* ach jo *9* já bych se s tebou taky bavila *9* -
-
Re: Re: =((
možná sem trošku moc sprostá a prostě to ale jako už asi třikrát ste mě vyhodily a já vám vždycky řekla že poslední šanci a dala sem vám tu první třikrát! -
-
Re: Re: Re: =((
Anet prosím my jsme ti nic neřekli hlavně ne já *9* ach jo -
myslim ty odchody eště předtim no nic stejně je to jedno, čau -
Jestly myslíš to vypadni fagane ... tak ty se divíš??? Když byla jak si sama řekla "sprostá???" *7* *9* -
Moment tak to nechápu ... kdo tě kdy vyhodil??? *7*
-
-
-
-
-
-
......
takže, měli jsme dneska celý gympl uvítání v kulturním domě a já jsem měla jít dát kytku ředitelce *4* pěkně jsem vstoupila na podpatkách na pódiu a naraz jsem byla pod pódiem *9* takový trapas -
-
Re: ......
a to jsem si myslela včera že se mi něco stane *15* *15* -
-
Re: Re: ......
No počkej..Třeba teprve stane.. *1* *4*
To mě naštěstí zatim nic..No vlastně, jsem zkoumala skříňky, nechala jsem pantofle na lavičce a pak jsem se jak blbec vracela kvůli nim do školy..Jinak nic.. *1* -
-
Re: Re: Re: ......
pořád lepší než to moje *15* *15* neboj Míšo tobě se ještě něco stane *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: ......
Zvědavá být můžeš.. *1* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ......
*1*
-
-
Re: Re: Re: Re: ......
jsem zvědavá co *14* *14*
-
-
-
acha *1*
-
-
Jejky *9* *9* chudino *9* to já jsem dolezla do školy a všici že ahojíkkk *15* *1* já že čauvec *1* *5* -
-
*15* *15* *15* ale pořád lepší než moje vystoupení *1* nesmála jsem se ale teď už jo *15* *15* -
-
*15*
-
-
Jejda.. *9* *9* Tak to tě upřímě lituju.. *9* -
-
jo dobré *3*
-
-
-
a nejlepší na tom bylo to že jsi s tou rozmačkanou kytkou šla zase na pódium a předala jsi ji ředitelce *15* *15* ta se mohla umlátit k smíchu a nejen ona ale celý gympl *15* *15* -
-
moje drahá sestřička je šikovná *1* *1* -
-
*8* *8*
-
-
-
-
:-*
ahojky *14* jak se máte? *4* -