-
vanessa
Vanessa je fakt super mám jí mocinkymoc ráda *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
veni
chtěla bych mit jeji telefoní čislo to by bylo super *3* -
-
všechno nejlepši
ahoj vanesso moc ti gratuluju k narozeninam promin že ti pišu o 2 dny pozdě ale dřív jsem to nestihla a jo ještě vesele vanoce ahoj napiš mi dyštak na e-mail telefoni čislo prosíííím iky ahoj *4* *4* -
Re: veni
jA TAKY *3* -
jo ja taky tobi bilo žužo *3* -
jj taky by jsem chtěl mít telefoní číslo. *14* -
-
Re: Re: veni
To byste moc peněz protelefonovali a navíc byste museli umět dobře anglicky. -
-
Vanneska
Víš co,anglicky umim peníze mám tak mi zbejvá jenom dostat to tel. číslo. *1* -
-
Re: Vanneska
aha,tak vy jste obě ženy,tak jsem to moh napsat v ženském rodě.Tak ty třeba anglicky umíš dobře,ale ta 2.o sobě tvrdí,že má 8let,tak ta by jí mohla asi říct jedině-Hi,Vanessa I love you-ale pokud se učí anglicky od mateřské školy nebo od 1.třídy ZŠ,tak třeba umí dobře -
-
Re: Re: Vanneska
Já ti věřím -
já jsem jak Radka Fišarová narozen ve stejný den,tak si to tu můžeš zjistit -
Je mi 20 let,takže bychom si (možná) padli do oka. *3* -
Já jsem učitelka angličtiny.
-
-
-
-
-
-
nejky
nessy is besttttttttttttttt *14* *14* *3* *4* -
viděla jsi novinky o Van i Ash? co říkáš?? ..
-
-
No jako vůbec se mně nelíbí teď Vanessa v těch krátkých !
Jako promiňte ale už se mně takhle začání nelibit :( jako mám jí ráda ..
ale nejhezčí byla v dlouhých byla mladší :( -
-
no máš pravdu *9* taky jí furt žeru ! ale už to není tak asi že?
-
-
nevím.... spíš ať zpívá ... miluji spíš její hudbu než filmy .. ;)
-
-
-
-
Nessa
Nessa the best in the world. I love thee not a Gypsy. You're normal like other celebrities. You most. The best singer, actress, model. Oh ... the best! *14* *14* *14* *14* -
I LOVE NESSY:-*<333
Ahojky,je tu nekdo? *3* -
-
Re: I LOVE NESSY:-*<333
já -
-
Re: Re: I LOVE NESSY:-*<333
čauky já tu jsem *3* -
-
Re: Re: Re: I LOVE NESSY:-*<333
Ahojííík holky,jak je?Nessy muck,AntiAshleyna ouje *14* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: I LOVE NESSY:-*<333
čauky jj dobrý a co ty *7* *7* Konečně brácha odjelllll *15* mám klid
I LOVE NESSYYYYYYY *14* YYY *14* *14* YYYYYYYY *14* YYYYYYYYYYYYYYYYY *14* YYYYYYY *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: I LOVE NESSY:-*<333
ááha... *1* ...mno.. *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: I LOVE NESSY:-*<333
jj u me taky dobrý *3*..WOW se máš,můj me tady votravuje *8* *1*
-
-
-
-
-
-
miley
kde ste vzali nahatou Miley? -
-
Re: miley
Ty si její faninka a nic o nííí nwš divnééé na této stránce:http://www.vseomileycyrus. estranky.cz/fotoalbum/nezarazene/mi ley-cyrus-se-foti-naha/4 ps...mezery) -
-
Re: Re: miley
to je upraveny- fotomontaz -
-
Re: Re: Re: miley
To teda neníííííííííííííííí ííííííííííííííí..... ......... *13* *13* -
-
Re: Re: Re: Re: miley
Nenííííí tyto fotky si pamatujuuuuu v knihovněěěěěěě..takže to není fotomontáž to jde vidět že to neni fotomontáž -
-
Re: Re: Re: Re: Re: miley
Tak se jednou mohla fotit s kalhotkama a pak bez....to newíte..nikdoo.. *13* *13* *13*
-
-
Re: Re: Re: Re: miley
http://thisisbandit.com/wp-content/ uploads/miley-cyrus-myspace1.jpg
a toto je co?
-
-
-
-
-
KDO?
Kdo s Nessynek jde semnou pomlouvat etiblesku??At dá *9* -
-
Re: KDO?
Ahoj kájush já *9* kráva barbienka kdyby tady byly autogramiády HSM jdu k ní vyliju na ní hovna a vybliju se na nu *15* *9* a flusnu kráva světa...KUNDA BLONDATÁ *9* *15* *10* oni Nessy pomlouvaly všimla sis nwm kdo se má těšit že ETIBLES..já jsem jí nadala přes twitter haha *15* od kámošky *15* sprostě haha...já že Hey Ashley you are the bitch.Vanessa is the best *14* *14* and you no you are the cow bitch and brush(štětka) *15* *15* *15* a takkk.. *15* -
-
Re: Re: KDO?
*15* *15* *15* *15*
-
-
-
Ness
Ahoj:-)
I hate Katarína Pavlikova, Sabína ( ashleynka24 to nie je) Laurenčikm a Patricisko Laurenčik *8* *8* *8* *8* *9* *9* *9* *9* *9* -
-
Re: Ness
čau..njn -
Re: Ness
*9* *9* *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Ness
Bože to je krava Katarina neznáša Nessy nechcej počuť čo o nej hovorila aké nezmysly a čo jej urobila *9* *9* *9* *9* *9* *9* Nenávidím tie kravy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* -
Re: Re: Ness
hm
-
-
-
jů
Hele taky vás tolik štve, že si Ashfans myslí, že máme rádi Nessynečku jenom pro peníze, jsou tak hloupý Nessynka je úžasná a vůbec mi teda nejde o to kolik má peněz i kdyby byla chudá tak jí budu milovat!!! *13* *14* -
-
Re: jů
To si opravdu myslí? *16* -
-
Re: Re: jů
mě to říkala ségra, která mezi váma a jima chtěla uzavřít mír, ale nakonec byla smutná z toho že by to stejně nevyšlo a je ráda že se s ní bawí obě strany mno a řekla mi že oni si myslí že máme Nessy rádi jenom pro peníze, ale že ona osobně si to nemyslí !!! *4* *14* -
-
Re: Re: Re: jů
Aspoň, že tvoje sestra si to nemyslí.. *3* *4* Je supr. -
-
Re: Re: Re: Re: jů
jj je pokud nemá blbou náladu *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: jů
Jj..Tak je to sestra..Každý by měl mít rád svého sourozence takového, jaký je..Myslim i to, že má rád něco jinýho, i když ty třeba ne.. *4* -
*15* *15* *15* já mám svou ségru ráda a je skvělá *15* *15* *15* i když má ráda Ashley a Miley mě je to jedno je to mije ségra a i kdyby měla ráda Megan a Nessy ne což naštěstí nemá měla bych jí ráda, zase jedna věc podle který se řídím podle Nessynky = ODPOUŠTÍM !!! = !!! *4* *14* *3* *4* *14* -
Jo aha..To je náhodou chytrý.. *1* *4*
Tak to jsme na tom docela stejně.. *3* -
když má blbou náladu tk umí bejt pěkně hnusná na všechny jenomže ona je taková zmije že jí to pak opravdu hrozně mrzí a omluví se a ze všeho se vykroutí ! *15* Takže jí maj stejně všichni rádi! *15* -
Proč pak? *1*
-
-
-
-
-