-
..
To já jsem šla domů a zase kluci ze třídy dělaly na stavbě ne a zase pořvavaly že tě mám prej pozdravovat *15* *15* *16* *15* -
-
Re: ..
No vidíš to a zítra mně chce Mirek něco říct *1* *1* dobrý ne *7* -
-
Re: Re: ..
Růžička?? *9* Si to užij! *14* *15* -
-
Re: Re: Re: ..
No doufám a pak jsem viděla Matěje s mamkou dnes se nikdo neučil nebo co? *4* -
-
Re: Re: Re: Re: ..
Nevím jak na ZŠ ale my jo a dost *15* *15* *15* ikdyž pak jsme měli přestávku a mohli jsme jít na náměstí ale já to nasrala *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ..
Já ne nikdý *13* -
Re: Re: Re: Re: Re: ..
To vím..ty vždy...Zš Zš zš zš *15* chtěla bych se tam vrátit *14* *15*
-
-
-
-
-
-
=)
Matějík vím si mně říkala ve škole,už mně to radši říkáš kdyby se něco tu zase stalo žeee *14* -
-
Re: =)
to ano přesně tak kdyby zase něco *4* -
-
Re: Re: =)
*1* *1* *1*
-
-
-
xD
Rodiče,já a brácha vzkazujeme ještě jednou tvoji mamce vše nejlepší protože ona má dneska ne :) ♥ -
-
Re: xD
Mamka vám všem děkuje :* -
-
Re: Re: xD
nz
-
-
-
Kája + Pavel = Láska = na věky = *14* *15*
-
-
ještě neví jestli láska vole *2*
-
-
vím .. to je jasné stojíš na chodbě a ty se otočíš a kukne na tebe haha chce tě ..kurnik já z toho mám normal srandu nwm poč *15* *15*
-
-
*15* máš dost ...ae tak to neznamená že tě chce ...
-
-
mně? no dovol tebe ne :D hej ale jak si říkala: šla jsem do skříňky a potkala jsem ho dole a čuměl na mně ..ůplně umřela si z toho ...
KÁJA HO CHCEEE jupíííííííííí *15* -
-
ok
-
*15* hej zkus ho najít na fb chci to vědět
-
*15* *15* však jo nebo u zamku tam v tých schodech všici pískaly na nás i on tak nekecej :D :D <33
-
-
-
-
-
-
tak v kolik mám dojet ?? a kam půjdeme ?
-
-
ve 2 a půjdeme na disku ne ?? :D
-
-
ok *15* tak to abych si zbalila hadry a mohu uvás spát ?:D
-
-
Né pojedeš opilá dom .. to byl přiklad .. třeba se neopijem *15*
-
-
lol tak snad ve 2 už nebudeme chlastat *1* http://diskuse.tiscali.cz/img/smile/1.gif *1*
-
-
*15* *15* ééééééé *15* jo budeme kofolu ! tak já nwm něco vymyslíme *15*
-
-
-
-
-
-
Káji božé :) bolí mně hlava ze včerejška tebé ne? :D vinobraní my dvě užily jsme si *14*
-
-
to jo :D *15* a trochem mně bolí :D
-
-
*1* *1* *1*
-
-
-
Vanessa je NAJ! :-*
vanessa je ta NAJ herecka!!!:) a HSM je ten naj film! hlavne dvojka!!!:) Vanessa *IN LOVE* :D:D:D *14* -
bože..já jsem utíkala za ten kabl to lesa tam do zadu a vidím kluka ja běží sám říkám hm fajn :D usmál se a říkal mohu s tebu? a já: tak jo :D a jsme kámoši twe *15* *15*
-
-
*1* *1* *1*
-
-
ahoj...
Achoj je tu nekdo *7* *5* -
ahoj
ahoj som tu. sorry kajus že nechodim na icq lebo si ho musím nainštaovať lebo mi ho bracha vymazal *10* *10* *10* *16* *16* *16* -
-
Re: ahoj
caw..ou... *10* tak to me taky hodnekrat udelal *9* *8* -
-
Re: Re: ahoj
jj *9* *9* *9*
-
-