Přejít na výpis diskuzí

Vanessa Hudgens

OSOBNOST 31.12.2006 
47202 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nas blog s vananneh,vanessavk a a.verunka

www.just-nessy.blog.cz kouknete pls na nas blog a hlasujte pro nessy *4*
    • Re: nas blog s vananneh,vanessavk a a.verunka

*1*
  • nessynka-pusinka-love

nikto

Keˇtu nikto není ja idem bye!
  • 21.4.1993
    no tak holky...nerozhybeme to tu trochu??? *6* *2*
    • kajuska4
      jj *4*
      • 21.4.1993
        nevypada to no
        • kajuska4
          já tu jsem furt :(
  • ajulina

klidek laskave a nepiste mi do vzkazu!me to fakt nezajima!

vanessa hudgens is stupid! completely hate it! it's cow ugly black! yuck ugly man seen here! either dies in the morning! *16* *16*
    • 21.4.1993

Re: klidek laskave a nepiste mi do vzkazu!me to fakt nezajima!

zklidni se tu *10*
      • ajulina

Re: Re: klidek laskave a nepiste mi do vzkazu!me to fakt nezajima!

hej proc jako ja?kdyz ona mi zniceho nic napise at chcipne Miro *16* *16*
    • ajulina

Re: klidek laskave a nepiste mi do vzkazu!me to fakt nezajima!

kajusko rekni svym holkam at mi nepisou do vzkkazu!ze nesnasi Šmajdu!me to fakt nezajima! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
      • ajulina

Re: Re: klidek laskave a nepiste mi do vzkazu!me to fakt nezajima!

vanessa.anne.hudgens1 ...ukklidni si tuto holcinu.... *16*
  • bestnessalovezanessa

ahojík je tu někdo?

Ahojík holky jestli tu je někdo tak my jsme si s nej nej kámoškou prohlíželi web stránky bulváru a zase jsme si řekli eitebles se zase roztahuje po bulváru jako slizkej zelenej sliz *1*
    • kajuska4

Re: ahojík je tu někdo?

Ahojík já.. *15* lolík *15*
  • vanessavk

TV

Ja idem mrkať na telku tak zajtra a kedy pridete? *15* zajtra vtedy tu budem *3*

I LOVE NESSYYYYYY *14* *14* *14* YYYYYYYYYYYYYY *14* *14* MOJE ZLATOOOOOOOOOOOOOOOO *14*
    • kajuska4

Re: TV

PP

já nwm kdy dojdu protože my jdeme v 10H do kina *9* *9* ae budu tu kolem 2 *9* nwm přesně ale nějak tak *9* možná aj kolem 12-1 uvidím
  • zanessa.h

novinka

nessynka se svojí rodinou byly v kavárně nebo něčem takovým a ness měla sebou notebook asi na fotky
    • kajuska4

Re: novinka

jujky krásné fotky *14* *14* *14* *14*
      • zanessa.h

Re: Re: novinka

taky si myslím
  • j

čau mam chvíli čas. je tu někdo?
    • Re: j

neni *13*
      • vananneh

Re: Re: j

takže se semnou nebudete jako bavit? tak v tom případě teda čau no já nemůžu za to že tady na psaní nemam čas. ale když ste tak urážlivý mě je to už naprosto jedno! čau!
        • Re: Re: Re: j

Hm hlavně že máš čas psát na FB viď!
          • vananneh

Re: Re: Re: Re: j

nemam čas ten mam zaplej furt i když tu nejsem! nemůžu za to že ste prostě podrazačky! a kdyby něco, myslela sem že sem začnu chodit ale v tom případě že ste tak HNUSNÝ máte smůlu a rovnou si můžu smazat všechny z přátel mě je to jedno
            • Re: Re: Re: Re: Re: j

jo,já jsem v pořádku,ale ty určitě ne,a v čem jsme teda podrzačky my? *1* *1* *1* *1* *1* *1*
              prosimte ty jsi tak ubohá!!!!
              My tě tu už stejně nechceme tak si běž na ten svůh FB pro děti když tě to tam tak baví a dělej si tam s těma svejma kamarádkama co chceš,tohle je zase nám u prdele,nazdar!
            • vananneh

Re: Re: Re: Re: Re: j

JINAK SI V POŘÁDKU??? jako co si vo sobě myslíte??? já sem to tu zkazila a čim prosimtě??? NEBUDU SEM CHODIT PROTO, ŽE SI TU SVÁMA MAM PSÁT KAŽDEJ DEN!!! TAKY MAM SVOJE POVINOSTI!!! MĚJTE SI MĚ JAKO PODRAZAČKU MĚ JE TO U PRDELE!!!!!!! JE MI U PRDELE ŽE SI VO SOBĚ MYSLÍTE ŽE KAŽDEJ SEM BUDE CHODIT KDY VY SI ŘEKNETE!!!
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: j

vanesska77:Anet přesně máš prawdu *3*
            • Re: Re: Re: Re: Re: j

My že jsme podrazačky??Mno tak to dovol,kdo je tu podrazačka!!!!!??
              To tys od nás odešla pamatuješ??To ty jsi tu nevděčná a na nás hnusná!!!To ty jsi to tu celý pokazila že jsem už nikdo nechce chodit!To ty jsi tady podrazačka protože jsi nás zase ty opustila a šla jsis někam na FB!!!!!!!!!!!!
              TO TYS TO TU VŠECHNO PODĚLALA!!!!!!!!!!!!!!!
              jinak bysme tu byly upe dobrá parta a nevim kde máš tu drzost nám tu nadávat do podrazaček?!!!!!!!Víš co to znamená??Já jo pže jsme tu měly už 2 podrazačky!Tebe a ANISKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *8*
  • vanessavk

Zuzka? Ja sa odsrelím!!!

Zuzka jeden vzkaz! Ak si zmažeš profil tak mňa asi porazí a budem veľmi zlá *9* Veď nemaš si ho! Ak chceš zmažem si svoj len prosím ty nie! *9* To je ako no drastické niečo *9* *9* Prosím! Len nerob takú chybu, máš krásne meno na osobnosti a aj fotku a máš ho tak dlho že mne by ho bolo ľúto zrušiť. Si tu predsa veľmi dlho a to by bola tiež veľká škoda! Dúfan že to neurobíš lebo všetky budeme plakať! *9* *9* *9* Zuzi naša, NEROB TO!
    • Re: Zuzka? Ja sa odsrelím!!!

přesně *9* *9* *9* *9* *9*
      • Re: Re: Zuzka? Ja sa odsrelím!!!

a nebo si ho já radši smažu! *9* Ale Zuzi ty nee *13* *9*
  • kajuska4

blog...

jj..já mám blog o Vashley vyrobila jsem ho..http://vashleytisdaleandhudgens .blog.cz/ *4* takže nic nemusíme new dělat a jen ho upravit *3*
    • mileycyruska

Re: blog...

to je super hned na nej juknu :)
      • kajuska4

Re: Re: blog...

jj *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit