-
nas blog s vananneh,vanessavk a a.verunka
www.just-nessy.blog.cz kouknete pls na nas blog a hlasujte pro nessy *4* -
-
Re: nas blog s vananneh,vanessavk a a.verunka
*1*
-
-
nikto
Keˇtu nikto není ja idem bye! -
no tak holky...nerozhybeme to tu trochu??? *6* *2*
-
-
jj *4*
-
-
nevypada to no
-
-
já tu jsem furt :(
-
-
-
-
klidek laskave a nepiste mi do vzkazu!me to fakt nezajima!
vanessa hudgens is stupid! completely hate it! it's cow ugly black! yuck ugly man seen here! either dies in the morning! *16* *16* -
-
Re: klidek laskave a nepiste mi do vzkazu!me to fakt nezajima!
zklidni se tu *10* -
-
Re: Re: klidek laskave a nepiste mi do vzkazu!me to fakt nezajima!
hej proc jako ja?kdyz ona mi zniceho nic napise at chcipne Miro *16* *16*
-
-
Re: klidek laskave a nepiste mi do vzkazu!me to fakt nezajima!
kajusko rekni svym holkam at mi nepisou do vzkkazu!ze nesnasi Šmajdu!me to fakt nezajima! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
-
Re: Re: klidek laskave a nepiste mi do vzkazu!me to fakt nezajima!
vanessa.anne.hudgens1 ...ukklidni si tuto holcinu.... *16*
-
-
-
ahojík je tu někdo?
Ahojík holky jestli tu je někdo tak my jsme si s nej nej kámoškou prohlíželi web stránky bulváru a zase jsme si řekli eitebles se zase roztahuje po bulváru jako slizkej zelenej sliz *1* -
-
Re: ahojík je tu někdo?
Ahojík já.. *15* lolík *15*
-
-
TV
Ja idem mrkať na telku tak zajtra a kedy pridete? *15* zajtra vtedy tu budem *3*
I LOVE NESSYYYYYY *14* *14* *14* YYYYYYYYYYYYYY *14* *14* MOJE ZLATOOOOOOOOOOOOOOOO *14* -
-
Re: TV
PP
já nwm kdy dojdu protože my jdeme v 10H do kina *9* *9* ae budu tu kolem 2 *9* nwm přesně ale nějak tak *9* možná aj kolem 12-1 uvidím
-
-
novinka
nessynka se svojí rodinou byly v kavárně nebo něčem takovým a ness měla sebou notebook asi na fotky -
-
Re: novinka
jujky krásné fotky *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: novinka
taky si myslím
-
-
-
j
čau mam chvíli čas. je tu někdo? -
-
Re: j
neni *13* -
-
Re: Re: j
takže se semnou nebudete jako bavit? tak v tom případě teda čau no já nemůžu za to že tady na psaní nemam čas. ale když ste tak urážlivý mě je to už naprosto jedno! čau! -
-
Re: Re: Re: j
Hm hlavně že máš čas psát na FB viď! -
-
Re: Re: Re: Re: j
nemam čas ten mam zaplej furt i když tu nejsem! nemůžu za to že ste prostě podrazačky! a kdyby něco, myslela sem že sem začnu chodit ale v tom případě že ste tak HNUSNÝ máte smůlu a rovnou si můžu smazat všechny z přátel mě je to jedno -
-
Re: Re: Re: Re: Re: j
jo,já jsem v pořádku,ale ty určitě ne,a v čem jsme teda podrzačky my? *1* *1* *1* *1* *1* *1*
prosimte ty jsi tak ubohá!!!!
My tě tu už stejně nechceme tak si běž na ten svůh FB pro děti když tě to tam tak baví a dělej si tam s těma svejma kamarádkama co chceš,tohle je zase nám u prdele,nazdar! -
JINAK SI V POŘÁDKU??? jako co si vo sobě myslíte??? já sem to tu zkazila a čim prosimtě??? NEBUDU SEM CHODIT PROTO, ŽE SI TU SVÁMA MAM PSÁT KAŽDEJ DEN!!! TAKY MAM SVOJE POVINOSTI!!! MĚJTE SI MĚ JAKO PODRAZAČKU MĚ JE TO U PRDELE!!!!!!! JE MI U PRDELE ŽE SI VO SOBĚ MYSLÍTE ŽE KAŽDEJ SEM BUDE CHODIT KDY VY SI ŘEKNETE!!! -
vanesska77:Anet přesně máš prawdu *3* -
My že jsme podrazačky??Mno tak to dovol,kdo je tu podrazačka!!!!!??
To tys od nás odešla pamatuješ??To ty jsi tu nevděčná a na nás hnusná!!!To ty jsi to tu celý pokazila že jsem už nikdo nechce chodit!To ty jsi tady podrazačka protože jsi nás zase ty opustila a šla jsis někam na FB!!!!!!!!!!!!
TO TYS TO TU VŠECHNO PODĚLALA!!!!!!!!!!!!!!!
jinak bysme tu byly upe dobrá parta a nevim kde máš tu drzost nám tu nadávat do podrazaček?!!!!!!!Víš co to znamená??Já jo pže jsme tu měly už 2 podrazačky!Tebe a ANISKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *8*
-
-
-
-
-
-
Zuzka? Ja sa odsrelím!!!
Zuzka jeden vzkaz! Ak si zmažeš profil tak mňa asi porazí a budem veľmi zlá *9* Veď nemaš si ho! Ak chceš zmažem si svoj len prosím ty nie! *9* To je ako no drastické niečo *9* *9* Prosím! Len nerob takú chybu, máš krásne meno na osobnosti a aj fotku a máš ho tak dlho že mne by ho bolo ľúto zrušiť. Si tu predsa veľmi dlho a to by bola tiež veľká škoda! Dúfan že to neurobíš lebo všetky budeme plakať! *9* *9* *9* Zuzi naša, NEROB TO! -
-
Re: Zuzka? Ja sa odsrelím!!!
přesně *9* *9* *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Zuzka? Ja sa odsrelím!!!
a nebo si ho já radši smažu! *9* Ale Zuzi ty nee *13* *9*
-
-
-
blog...
jj..já mám blog o Vashley vyrobila jsem ho..http://vashleytisdaleandhudgens .blog.cz/ *4* takže nic nemusíme new dělat a jen ho upravit *3* -
-
Re: blog...
to je super hned na nej juknu :) -
-
Re: Re: blog...
jj *4*
-
-