-
aha..
u mně spí sestřenka takže dobrýý *1* *3* -
-
Re: aha..
Aha, to se máš.. *1* *3* -
-
Re: Re: aha..
Já se taky dívám ale Aďa(sestřenka nechce)chce si chovat křečka takže říkala ať se nechodím dívat ale stejnak já to viděla *3* ...takže uděláme to dřív tu párty 28.5. ju??Já chci aby si tu byla *4* *14* -
-
Re: Re: Re: aha..
Jéééééééééé objevil se new photoshoot pro Glamour je nádherný najdeteho Nessynky na mém blogu:www.love-nessa-hudgens-org.bl og.cz Nessy to sluší *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: aha..
Jj..Podivám se.. *4* *4*
A nemusí..A nedohaduj se.. *1* *4* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: aha..
Aha.. *15* Máš dobrou sestřenku.. *15* *4* *4* -
Na jejich fotky..teď jsem si umyla hlavu a ona se vykoupala a vyčistila zuby takže v poho *15* mně tu furt vykládá že si mám koupit new plakát Vashley ale v poho *14* *15* -
A na co přesně se díváte?? *4* -
ou *9* chudino...takže 28.5.JU?? *3*...já a Aďa se díváme na youtube na Vanessku a na Ashley *14* *4* -
To máš dobrý.. *4* Jak mě vymazali všechno z mobilu, tak tam nic nemám a já ani nemůžu najít USBčko.. *9* -
Mně taky mocccccc a přesně v tom modrém pozadí ůplně bestík *14* *14* už jsem si jednu dala na oso a do mobilu *3* -
Wow..To je krása.. *14* *14*
A nejvíc se mi líbí ta, jak má žlutý šatičky a za sebou má modrý pozadí.. *14*
-
-
-
Re: Re: Re: aha..
Jj..Já to taky už viděla, pač to prodávali na DvD, tak jsem si to koupila, ale tam se mi to víc líbí nadabovaný.. *4*
Ale to nemusí být tak brzy kvůli mě... *3* -
-
Re: Re: Re: Re: aha..
jj..právě že musí *14*
-
-
-
-
-
já
já když jsem měla ráda Cytrusku *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *15* *15* tak mám plakáty a různý info tak to roztrhámm zbytešně ve skříni a budu mít new sešitek:VASHLEY MUCCCQQ MY LOVE *14* *14* *14* *14* -
-
Re: já
Jj...já už mám deníček o vás a o Vashley *14* *4* -
-
Re: Re: já
ooo ty jsi lae šikulkaaaaaa *3* *3* *3* *3*
-
-
-
http://vanessah20.blog.cz/1205/facebook-message-296#comments
-
-
její fb zprávy žeru ! *4*
-
-
to každej .. ty fotky a komenty u toho .. lol *15*
-
-
-
.......
Já tu chodím..facebook mě stejně moc nebere..vždycky se tam jdu jen podívat *4* *4* jenže tento měsíc jsem celý na brigádě,na jeden den přijedu domů a jdu se hned podívat sem *4* *4* zase se s vámi musím rozloučit *9* *9* ale příští pátek už tu budu a pak už každý den *4* *4* mějte se tu hezky.. *4* *4*
I love Vanesskaaaa *14* *14* *14* NEJVÍÍÍÍC *14* *14* -
-
Re: .......
Čauky...já wím práce má větší přednost to chápu..jasně papa *4* *14* -
-
Re: Re: .......
jjj jasně ještě měsíc a už je škola
-
-
-
..
Jen vám chci říct zase já že zejtra tu nebudu do Středy já a mamka a možná i Artuš(Pes) jedeme na výlet o5 a budeme v nějakém hotelu *4* *14* ale možná to i zejtra stihnu jsem napsat mno uvidím *3* -
-
Re: ..
jj jasně a o blog se ti bude starat Mon. jak minule? -
-
Re: Re: ..
jj *4* *14* -
-
Re: Re: Re: ..
sorry vypl se kompl a nejde se přihlásit nejradši bych do toho kopla *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ..
Ajo tož jednou se mně to také udělalo *4* *9* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ..
Jen vám chci říct že už valím ráno vstáváme kolem půl 7 tak se chci vyspat....papiq měj se zatím ve ST jsem tu možná už v uterý...MVHMR *14*
I LOVE Vashleynka *14*
-
-
-
-
-
-
ahojík
ahojík jsem tu jenom na skok jen jsem chtěla říct že jsem našla letku bouřliváků na netu ke stažení jinak tedkom nemůžu moc jít protože se musím učit -
-
Re: ahojík
Ahojky..fakt dáš to sem prosím.. *14* já si to chci stáhnout.. *3* *3* -
-
Re: Re: ahojík
Čauky..prosím dej sem odkaz...a ok.. *3*
-
-
-
j
Ahoj píšu přes tel *14* -
-
Re: j
a kdepak jsi že píšeš přes telefon?? *15* *15* -
ahoooooooj zlatííííííí *4* *1* to je super *15* -
ahoj *14* -
ahojky *4* fakt? to se máš *4* *3* -
-
Re: Re: j
U kadeřnictví *4*
-
-
-
..
Sice opožděně ale nepsali jsme si dost dlouho=) a co si dostala na Vánoce??? *14* *4* -
-
Re: ..
Co jsem dostala? *4* Mp4, kalendář Vaness zase.. *4* *14* oblečení, kabelku, řetízek a 2 prstýnky a pak ty drobnosti.. *4* a co ty? *4* *14* -
-
Re: Re: ..
Páníí♥..
MObil,malovátka,vo -
-
Re: Re: Re: ..
Jejky mně se to neodeslalo celé:D!
Mobil,voňavky,malovátka ,prostěradlo fial,gta 4,cd us5 a taky drobnůstky *4* jo a kalendář na narozky jsem dostala *14* -
-
Re: Re: Re: Re: ..
Je..To je pěkný.. *3* *4* Byly to úžasný Vánoce.. *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ..
jo *14*
-
-
-
-
-
-
xD
Jj přesně srry já večeřila *4* -
-
Re: xD
To je v pohodě *4* -
-
Re: Re: xD
Jj.. *4* ale musím držet dietu *5* -
-
Re: Re: Re: xD
Co? Ty? Proč? *3* -
-
Re: Re: Re: Re: xD
Jsem trochu stloustla po těch Vánocích *9* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: xD
Snad se nám to povede, i když tobě asi dřív.. *3* *4* A promiň, byla jsem se navečeřet, pak vykoupat a dělala jsem si copánky, abych měla kudrnatý vlasy jako Vaness.. *1* *14* -
Jsme dvě taky chcí *14* -
Asi jsem se scvokla *1* a dá mi to hodně práce, ale chci mít postavu jako Vaness, takže to bude zajímavý *3* -
hihi *1* *1* -
Tak nejsi jediná, to se neboj.. *3* *1* *1*
-
-
-
-
-
-
hm
Tak co zítra mohu u vás tedy spát ptala ses mamky? *7* -
-
Re: hm
Můžeš..a já jdu v 10h k dochtorovi a v 11h mně jede autobus tak pojedeme spolu a řekneš že jdeš k dochtorovi a doneseš omluvenko v pondělí dáme si sraz nevím před náměstím a půjdeme *14* a budeš spát u nás ok? *14* -
-
Re: Re: hm
Ok já mohu když jí donesu v pondělí však jo takhle to taky dělám..skusím přemluvit..hihi *5* dobře těším se zlatko že budeme spolu po dlouhé době a půjdeš s Pepou ven v Drnholcu? *14* -
-
Re: Re: Re: hm
Možná...a radši si vezmi tu masku když je v sobotu maškarák ju??Za co tedy půjdeme?? *15* -
-
Re: Re: Re: Re: hm
Půjdeme za hororové postavy ?? *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: hm
tak jo bude prdel! *15*
-
-
-
-
-