-
nesssyyyyyyyy je nej
NESDSYYYYYYYYYYYYY JE NEEJJJJJJJJKY NA SVĚTĚ MLEY JE DOBRÁ ALE NESSSSSSSSSSSSSYYYYYYYYYYYYYYYYYY JE NEJJJJJJJJJJJJJJJJ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: nesssyyyyyyyy je nej
jj to je upe kráná nejhezčí upe nejtalentovanější a má úúúúúúúppe úža best pínišky prostě je beeeeeeeeeeest!!! ááá já cu aby přijela do českaaaaaaa kdo by tam jel tak by sme se určo potkalyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy *14* yyyyy *14* yyyy *14* yyy *14* yyyy *14* yyy *14* yyy *14* yyyy *14* yyyy *14* yyyy *14* *14* *14* *14* *14* lowuju tě nessy si naše všeeeeeeeeckooooo *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: nesssyyyyyyyy je nej
jj presne NESSYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY YYYYYYYYYYYYYYYYYY *14* Y *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* jenom onaaaaaaaaaaaa *14* *14* -
-
Re: Re: Re: nesssyyyyyyyy je nej
ahojky,hele holky on tu byl 8.ball.8? já jenom že neco takovýho jste tu psaly,já to nevidela -
-
Re: Re: Re: Re: nesssyyyyyyyy je nej
jj ale já myslela jako asi předevčírem že tu psal a pak to tu nekdo smazal,to je nevýhoda že pak nikdo neví vo co gou *1* -
Re: Re: Re: Re: nesssyyyyyyyy je nej
já nwm před chílí jsem přišla tak vážně nwm
-
-
-
-
-
.......
ahoojky..nevite nekdo kdy vyjde Nessynino oficialni 3.CD?? *4* *4* -
-
Re: .......
prý ho bude natáčet přístí rok ale datum nwm...
-
-
Ahojík..
čauky holky jak je *7* *7* NESSYYYYYYYYYY *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Ahojík..
Ahojky dobře co ty? *3* -
-
Re: Re: Ahojík..
J dobrý a co ty *7* -
-
Re: Re: Re: Ahojík..
goood
-
-
-
-
vše nejlepšíííííííííí
VŠECHNO NEJLEPŠÍÍÍÍÍÍ NESSYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYN KKO SLUNÍŠKOOOOOOO
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
ahojik
NESSSSSYNKAAAAAAAAAA *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* ASHLEYNA *9* *9* *9* *9* *9* -
-
Re: ahojik
*15* Jj *15* -
-
Re: Re: ahojik
přesně Nessyyyyyyyyyyyyyyyyy *14* yyyyyyyy *14* yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy *14* yyyyyy *14*
Pizdalka *9* *9*
-
-
-
?
Čusíík je tu někdo ?! *7*
I love Nessyy !!! *3* -
-
Re: ?
Ahojík já *3*
JJ WE LOVE YOU VANESSAAAAAAAAAAAAAAAAA *14* AAAAAA *14* AAAAAAA *14* AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA *14* AAAAAAA *14* AAAAAAA *14* AAAAAAAAAA -
-
Re: Re: ?
ahojky to jsem já gabinka4 udělala jsem si 2 profil *3* tak si mě pak přidejte *3* -
-
Re: Re: Re: ?
Čau jj hotovo *15*
-
-
-
-
Šťastný Nový rok
Přeji tu všem krááásného silvestra a Šťastný novýýý rok *4* *14*
I lovee Nessyy *14* -
-
Re: Šťastný Nový rok
JO a jj já jsem si ani neuvedomila že je Silvestr..TAKY ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK *3* *14* -
-
Re: Re: Šťastný Nový rok
*14* *14*
-
-
Re: Šťastný Nový rok
j tobě taky *14*
-
-
:D
AHojky BF,je tu nekdo??Jinak,zítra mám narozky ale už dneska jsme to slavili..Normálně,přišel brácha a jeho přítelkyně a ted brácha mi dal kytku a jeho přítelkyně mi dala dárek,je to kabelka ADIDAS a víte v čem to bylo??V dárkový tašce High school musical a byli tam Zanesska *14* ..Nad nima Corbin a Monique a vedle Zanessky byli jestě Lucas s Ashleynou..Ale ta Zanessa tam je fakt velká!!!!!!Takže přece jenom jsem dostala neco kde byla trošku Ness *1* -
-
Re: :D
Bezva!!!§ *14* *14* No my jsme byli včera nakoupit a myslela jsem si že si tam něco s Ness koupím ale nic neměly=((
Byl tam jen nějakej box(krabice)High School Musical ale ta stála skoro 500 takže mamka mi jí nechtěla koupit prej je to moc drahý=((No a pak sem tam viděla takový kozačky který stály 830 který měla podobné Nessy ale mamka říkala že teď mi nový kozačky kupovat nebude že bych to stejně měla jen párkrát na sobě=(Tak jsem na ní byla naštvaná ale pak mi došlo že to nemá cenu=)Řekla že příští rok mi je kupí tak snad jo=) -
-
Re: Re: :D
Aha,mno to je škoda *9*
ale je super že ti je aspon mamka slíbila na příští rok *1*
Já jsem toho k narozkám dostala hodně..Ale prej k svátku dostanu dort a nějakou maličkost..Dostala jsem:Boty Nike,kabelku Adidas,rudý šaty,peníze,peníze a ještě peníze *1*
když se to takhle vezme tak je to hodně..Ale zase moje rodina ví že si těch věcí vážím *3*
Mno a kdy ty budeš mít narozky?? *3* -
-
Re: Re: Re: :D
V dubnu 26.Ale to si přeju new mobil a něco s Nessy to je jasný=) *14* -
-
Re: Re: Re: Re: :D
jj já chci svátku v květnu neco s Nessyyyyyyyyyyyyy *14*
třeba to tričko Bandslam a nebo to Ecko red s Nessy *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :D
wow!
se máš *3* -
Jj ty boty Ecko Red ty chci taky!!! *14* *14* *14* *14* Mamka mi říkala: Ty si se zbláznila ne??Tak drahý boty.
A já:Mami tyhle boty měla nessy v klipu a je tváří tý značky to ty nikdy nemůžeš pochopit=) a ona řekla že možná mi je koupí=)
-
-
-
-
Re: Re: :D
čauky wowííííííkkkkkkkkkkkkkkk *14* *14* *14* *14* *14* *14* já ted odlepuju plakáty *9* protože příští týden se stěhujeme a nwm jestli tu budu mamka půjde zařídit net tak nwm mno...ale v bytě si nějaké můžu nalepit tak to je suproš *14* *14* -
-
Re: Re: Re: :D
Aha Kajush,jj tak to je super,mě máma nalepovat si věci na zed nedovolí pže pak se to zas musí malovat a tak,ale mám plakáty ve skříni a malý fotky Ness na nástěnce *3* -
-
Re: Re: Re: Re: :D
Já mám Nessy všude=)na zdi,ve skříni,na mobilu nalepenou vteřiňákem=)No prostě všude=) *4* -
-
aha..jj moje rodiče se do mě furt s*rou *1* *1* *1*
sorry ale jinak to než sprostě napsat nešlo (slušně by to tolik nevystihovalo *1* ) -
áááááááha *1* mojim rodičům je to jedno..oni říkaly že to je tvoje věc *4* -
Já ne,moje rodiče si myslí že jsou to zbytečný věci..Mno trošku maj pravdu..Já si nepotřebuju kupovat věci s Ness,já mám větší radost když si koupim třeba něco na sebe a mám radost když o Ness mám blog a je o něj zájem..Ale jako neřikám že věci s Ness jsou blbosti,ale já nwm,já nemám zapotřebí jí mít všude,já jí prostě obdivuju a mám jí hrooozně ráda,je to můj vzor ale nepotřebuju jí mít všude..Awe samozdžejmě je to každýho věc *3*
Awe je super že jí máte všude dost *1*
to ze mě by se rodiče zcvokli *1*
I LOVE NESS,SHE IS THE BEST..I ADMIRE NESS *14* -
Jj aj já *3* *1* taky všude *14*
-
-
-
-
-
-
pp
Musím papík=)Snad ještě dneska=)
I LOVE YOU NESSYY *14* YYY *14* YYYY *14* YYYYYY *14* YYY *14* YYY *14* YYY *14* -
-
Re: pp
pp *3* *3*
-
-
jo,přesně Verčo!
Holky mě je ze zejtřka upe špatně *9* *9* *9*
Je to kvůli tý fyzice jak jsem ji napsala hodně špatně!!! *9* *9* *9* *9*
Budu mít určo nejhorší známku ze třídy..Já se holky hrozně bojím *9* *9* *9* pomoc *9* -
-
Re: jo,přesně Verčo!
*9* *9* *9* chudino *9* -
-
Re: Re: jo,přesně Verčo!
To je mi ľúto *9* *9* *9* *9* *9* *9* dementní fyzika :/
-
-