-
chci už novinky ! *14*
-
-
I já *13* *14*
-
-
xD
z5 *5* -
-
Re: xD
http://x17video.com/celebrity_video /vanessa_hudgens/vanessa_hudgens_la ughs_with_a.php *14* a http://htvofficial.blogspot.com/2011/03/hollywoodtv-celebrity-gps-donald-trump.html *14* -
-
Re: Re: xD
užasná jak Britt spadla dík podpatkům *14* *15* -
-
Re: Re: Re: xD
Však jo a jak se všici smály a i Nessy.. *15*
-
-
-
-
ááá
Máme 40.000 příspěvků áááááá jsme borky nejlepší dizkuse *14* *4* -
-
Re: ááá
Jupíí!! *14* *14*
-
-
Tady už
je to celkem v pohodě,ale na hudebních skupinách už to asi nikdy neopraví,tu diskusi *9* -
-
Re: Tady už
Není to v poho,nejde mně sem psát jako uživatel a je to tu fialové jak kráv* vím je to kvůli té hnusné reklamě ale už to asi psát nikdy nebudu nemá to cenu kdyžtak vzkazíky *14* *14* Nessynku to je jasný milovat budu však pokec na vzkazech o Vany vždyyy *14* -
-
Re: Re: Tady už
jo,to mě taky štvalo,to obarvení,přes které nešlo číst příspěvky,ale střídavě to jde psát jako přihlášený a nejde,každou chvilu se to mění a místy nejde vidět diskuse ani tady,na jednotlivých osobnostech
-
-
-
..
Ahojky jak je?..Já se mám skvěle :)
a co děláte?..Já jsem na blogu a tu ;)) -
-
Re: ..
Ahojky Kajuško..:) Mám se dobře.. Jen to počasí je docela na nic.. Pořád prší..:/ ALe jinak fajn..:) Jinak jsem tady, poslouchám písničky a.. Nevíš, kolik tak může stát nastřelení naušnice? :-D :) -
-
Re: Re: ..
Je..Klaruška je tu taky..:) Ahojky..:)) -
-
Re: Re: Re: ..
Kláruš:Aha nenuď se :D
Zuzanko:kolem 200-300 kč nějak tak já to měla u nás za 250 :) ♥ -
-
Re: Re: Re: Re: ..
Ahůj Zuzi :) jo nějak tak kolem těch 300kč tak nějak :) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ..
Ok..Děkuju moc..:) :*
Chci totiž jít o prázkách na tmavě hnědo, skrátit trochu vlasy a dát si nastřelit naušnici :-D Nebo myslíte, že je to blbý nápad? :-D
-
-
-
-
-
Čauvec..mám se ůplně dobře a já se děsně nudím :D :)
-
-
..
V kolik jedeš zejtra dom? a už asi nepůjdeš ven..hmm.. -
-
Ráno idu uklízet do restaurace pomoct a pak asi na oběd a domů,přece dojdou bratránci musím je vidět né??.. -
-
Re: Re: ..
jo já vím neboj kočko :D jsem si zvykla tak ti říkat není to lesbické neboj :D akorát no však ty víš :D Luke ti tak říká :D -
-
Re: Re: Re: ..
já vím :D jsem zvyklá :D :D
-
-
-
-
*15* *15* *15* však víš kdo se tě bojí?
-
-
kdo
-
-
Evuše *1*
-
-
ajo :D haha tak to jo =D zatím nic nedělá ona ti to říkala??
-
-
slyšela jsem to =D už dávno
-
-
-
-
-
http://ashleytisdale.org/photos/thumbnails.php?album=1930
-
-
nádherná !! víš jak má Ash USA triko ?? nebo-li kraťase ??
-
-
no? Má jen triko ale nevá :D
-
-
*15* no my jsme byly ještě nedávno v obchodě New Yorku né v Brně.. a já viděla kraťase Americké .. říkám : tati , tady mají moji velikost koupíš? A on: FŮŮj jak se ti mohou libit a toto .. už jsem je mohla mít!!!
a to jsem si jela pro nějaké kraťase *16* *16* *16* -
-
jo to si mně už říkala , myslím, *15*
héj .. to je stejné u mně *15* *15* jsem byla také s celou rodinou ... a jdu se podívat na boty a to jsme byly na letním nakupování a vybrala jsem si boty na podpatcích .. jak má podobně Ash .. a měla jsem i na to prachy a babi: né ty jsou divné a ještě na jehlách běž si koupit tenisky a já: babi to jsou moje love !! jsem tam na ní křičela ..a ona: koupíš si šaty a já: ses zbláznila ne?? Šaty jen nosím na akce , plesy a td .. a ona: ticho a mazej ! a já: hm fajn a ona odešla a já si je koupila *15* *15* *15* *15* -
-
*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
-
*15* *15* jo a ještě nám říkala: psst ! nemohu si je dovolit *15*
nemám na to prachy :D a ona odešla amy jsme se tam smály *15* *15* -
*15* *15* *15* dobře ty !! *1* nebo jak ta holka si nazula boty své si dala do kabelky a šla přes pipátko a ona s tím normal šla dom a ani to nepípalo zajimavé *7* *15* *15*
-
-
-
-
-
-
HSM CZ WEB
www.high-school-musical.cz *5* -
-
pre HSM
ja vim *4* nevis jeste nejakou? *7*
-
-
Ježíííš
Ach Jo *16* *16* vanvanH já i přes par fanoušku ash co sem chodej a pomlouvaj vanessu mám ashley pořád stejně ráda *13* nenechám si ji takhle zhnusit nicky0012 JÁ REBARBORA sem napsla že si nechala udělat plastiku Brady protože sem to slyšela od kámošky co to četla ty píííčo kde bych asi vzala ten članek první se podívej kdo to napsal že má článek však počkej já ji to řeknu ale je to moje kámoška neprozradím ji pokud to nebude chtítí sama krávo *15* -
-
Re: Ježíííš
ale mě je tvoje kámoška uplně u piče mně nezajímá já tu stebou ty kundo nebudu strácet čas *13* *9* *16* *8* *9* *1* a tu kamarádku možná máš která chodí na ash dizkuzi ale jak mi ti mužeme věřit že ti to řekla zrovne ona?? *7* *9* *1* takže sklidni hormon starej se o sebe a ash nech napokoji protože vtrapka ji nesahá ani po kotníky! *15* *15* -
-
Re: Re: Ježíííš
jenze ona ma pravdu kdyby neco....ja sem to proste nasla v casoúise nevim jak ty...ale az budes mit dukazi ze ji nemela tak se mi ozvi....telefoni cislo ti muzu dat pozdej
-
-