-
ahoj lidi
ahojik lidi *14* *14* *14* nesssyyyyyyyyyyyyyyyyyyy -
-
Re: ahoj lidi
cauik -
-
Re: Re: ahoj lidi
jak je *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: ahoj lidi
jj ujde a co t y *7* -
-
Re: Re: Re: Re: ahoj lidi
aále v poho -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ahoj lidi
*3* *4*
-
-
-
-
-
-
=o}
Ahuj Vanessáci,je tu nekdo *7* *4* -
-
Re: =o}
aha tak zas nikdo... -
-
Re: Re: =o}
jo je tu nikdo.já. -
Re: Re: =o}
*1*
-
-
-
:D
Ahojky holky to jsem já Vanesska77 *4* -
-
Re: :D
jj *3* *3* -
Jojo *4* -
okey *14*
-
-
ahojiik
ahojiiik holky je tu někdo *7* *7* -
-
Re: ahojiik
ja ale som na diskusi ash sorry -
-
Re: Re: ahojiik
newa já tam půjdu
-
-
-
nej
vaneso ja te zboznuji od malicka *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *15* *15* *15* *15* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: nej
ja taky *14* -
-
Re: Re: nej
aj jaaaaa zeru te NESSYYYYYYYYYYYYY *14* YYYYYYY *14* YYYYYYY *14* YYYYYYY *14* YYYYYYYYYYYYYY *14* YY *14* YYYYYYY *14* YY *14* YYYYYY *14* YYYYYY *14* YYYYYYYYYYYYYYYYYY -
-
Re: Re: Re: nej
jj ja takyyyyyyyyyyyyyy *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
Re: nej
ja ju taky zboznujuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu *14* uu *14* *14* uuuuuu *14* uuuuuuuuuuuuuuuu *14* uu *14* uuuuuuu *14* uuuuuuuuuuu
-
-
lexy
si tu?:D -
Heeeej!!!!!!!
Už vim co bude Van natáčet!!!!Dám to na blog!!!!!!!! *14* -
-
Re: Heeeej!!!!!!!
faaakt??..tak to je super *1* *4*
-
-
xD
Čusíík, sry že jsem tu dlouho nebyla...nějak nebyl čas...Jak se máte a jsou nějaké novinky ohledně Nessy ? (: -
-
Re: xD
AHOJÍk jj jsou new paparazzi na http://oh-missvanesa.blog.cz/ a jsou hezů *14* *14* -
-
Re: Re: xD
Já musím jít no
I LOVE NESSYYYYYYYYYYY *14* YYYYYYY *14* YYYYYYYYYYYYYYYYYY *14* YYY *14* YYYYYYYY *14* YYYYYYYYYYYYYYYYYYYY *14* YYYYYY *14*
-
-
-
no nic
No nic pp
I LOVE YOU NESSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA *14* AAA *14* AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA *14* AAAAAA *14* AA -
ty woleeeeeee!
TY WOLEEEEEEE!Jako si asi zejtra smáznu FB to už nejni možný já mám kvůli tomu zasranej celej mail,3-4 jsem tam nebyla a samozdřejmě mám plnou stránku jelikož mám 80 emailů z FB!a asi 5 jinejch..Mě už to fakt sere jako když mi nekdo neco navrhuje abych se přidala do nějaký dementní diskuse nebo co to je..Mám každej tejden zasranej email a jako třeba musim vymazat i důležitý věci pže bych si 2 hodiny z těch 80 mailů vytahovala ty důležitý!!!! *8* *8* *8* -
-
Re: ty woleeeeeee!
mě teda vůbec žádný maily z FB nechodí .. -
-
Re: Re: ty woleeeeeee!
mě taky žádný emaily nechodí ale holky nedivte se že vás to tam nebaví když tam nemáte žádný přátele... jako nějáký který ubec neznáte ty jsou na pič*... nic proti ale je to pravda a face je ta nejlepší stránka co muže bejt (po oso jasně *1* ) a je to pravda... -
-
Re: Re: Re: ty woleeeeeee!
jo a mám pravej face vaness ona já jsem jí psala a odepisovala a taky tam má stellu a má tam fotky co ubec nebyly zveřejněny... -
-
Re: Re: Re: Re: ty woleeeeeee!
Hm...já si píšu s Nessy na lidech a na twitteru.....mě by to tam nebavilo i kdyby jsem tam měla milion přátel..mno jenom to říkám!!!
-
-
-
Ajo..pěkné animačky *14* *14*
-
-
Re: ty woleeeeeee!
*3-4 dny -
-
jo a Kajush mělas pravdu,FB je blbost! *9* -
-
cooooooo????????????FB je besst sice mám pořád emaily ale mně to newa -
-
Re: Re: Re: Re: ty woleeeeeee!
ajo tak každej má svůj názorek *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ty woleeeeeee!
jj -
hm to se dá navolit ae je pravda že to naštve hmm a seká se to mě se lagnul celej komp:) *10* *4* -
kajush na lidé na nástěnku sem si dala ashleynu ale to bylo pěkný se jukni -
jasan *15*
-
-
-
jj přesně mě už to taky sralo celá třída je na tom závislá jak .............twe co jim na to baví mě to taky štvalo taky jsem měla zasranej celej kompl kvůli tomu už mě to ale nedochází uff. *1*
-
-
-