-
ahoj jak je?
-
-
čauky fajn ty? Po tak náročném dni :D
-
-
že náročném,tak možná pro tebe,šla jsi dolů k sidláku ze třídou a pak na bors pro průkazku a já už byla doma pché :D *15*
-
-
*15* *15* *15* *15* *15* hmmm...koupila jsem si redbull a bravíčko naše heč *1*
-
-
*15* *15* *15* a já zmrzku mmmm
-
-
-
-
-
Alohaaaaa
AK MILUJETE HIGH SCHOOL MUSICAL TAK SA KUKNITE NA MOJU STRÁNKU www.zackefronn.blog.cz PLS PLS PLS NEZABUDNITE PRIDAŤ KOMENTÁR!!! :) :) -
pravda
máš pravdu. -
stupidní
nechci takhle kazit vany diskuzi ale tohle mě vadí když ji tady nadávaj tak je jasný že ji budu chránit jo a kajuska4 pokud vím jela do chorvatska a ne všichni na tehle diskuzi tu sedej od rána do večera a chcou ashley posunout co nejdál *4* Jo aten horní ret to sem taky slyšela když to říka vananneh a já sice fanoušci vanessy ale něco na tom bude -
vanesska
vanesska je nejlepší
ashleyna cítriť ju až do na slovensko *9* *9* *9* *8* -
-
Re: vanesska
*1* uf,já už myslela že jsem sama kdo ten nakyslej smrad cítí..Asi z tý kůže co má na sobe..Je to totiž kráva..Víte proč nejim hovezí?Jelikož to musí bejt z takovejch kravek jako je Ashleyna a její fanoušci *15* *15* *15* -
-
Re: Re: vanesska
já taky cejtim ten smrad z ashley a zdál se mi sen jak jí stahuju z kůže -
-
Re: Re: Re: vanesska
ahhhh,ty máš tak hezký sny!doufám že se mi bude zdát jak na ashleynu vystrčim zadek a bude tam napsáno:vanesska je lepší než ty,ty krávo blbá *15* *15* *15* *15* a bež si s tema svýma fanouškama už do pi**!!!!! *15* *15* *15* *15* *15* *15* Taky hezký ne? *1* -
-
Re: Re: Re: Re: vanesska
*15* husty *15* me se zda o Nessynce kazdy dennn *4* *14* *14* *14* a o Ashleyne nekdy ze ju jdu nastvit jenom tak a vezmu prasky na zabiti *15* a ja ji to dam to piti a ona to vychlasta a chcipneee a podpalim ji barak *15* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: vanesska
taky peknýýý wow! *1*
-
-
-
-
Re: Re: vanesska
jj presne holky.....ja ho taky tu citim.... *9* *9*
-
-
Re: vanesska
jj aj sem jde ten ashleyny smrad *9*
-
-
ja
ja som tu. nebola som tu preto že som mala obed *1* -
-
Re: ja
ok *4* -
-
Re: Re: ja
Holky co delate *7* *7* Ja posloucham pisnicku Colors of The Wind od Nessy *14* *14* a divam se na jeji fotky vsude *14* *14* *3* *3* -
-
Re: Re: Re: ja
já si ted tady píšu s váma a poslouchám one time od justina biebera *1* -
-
Re: Re: Re: Re: ja
taky se ti libi Justin *7* *7* Me jo... *3* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ja
jj
-
-
-
-
-
Re: ja
acha..j *3*
-
-
ajoj
ahoj je tu nekdo *7* *7* -
-
Re: ajoj
já *3* -
-
Re: Re: ajoj
cauky *3* *4* -
-
Re: Re: Re: ajoj
ahojky! *3* *3* *4* jak se máš?? *7* -
-
Re: Re: Re: Re: ajoj
jj dobre a ty *7* *7* *7* *4* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ajoj
*3* *4* -
já taky *3* *3*
-
-
-
-
-
-
A co prosimtě
A co prosimtě nic nedokázala akorát že hrála v hsm hlavní roli a pár ubohěch písníček !! A že tět hrale v nákým filmu čupku nbeo co to se k ní hodí \!!
Ale pro mně není důležitech top čepříček osobností !! -
-
Re: A co prosimtě
jo jasne a jak furt ashleynka musi zase predbehnout vanessu *15* *15* *15* ..nehraj si tady ty náno blbá ze vam to nevadi se koukni do komentu na te vasi diskuzi ktera stoji za hovno a pak nam tu neco rikaj! -
-
Re: Re: A co prosimtě
blééééééééé ty jessinoooo slahej uz nekam jasny?ODPADKOVA POPELNICOOOOOOOOOOOOOOO NEBO JAK SE TO VLASTNE JMENUJES? *15* *15* *16*
-
-
Re: A co prosimtě
ha a ty si myslíš že pro nás jo? hlavně že když nessy předběhla pizdalku tak vám to děsně vadilo *10* *16* *8*
-
-
ahooooooooj
ahoooooooooj holkýýýýýýý! *3* *3* *3* -
-
Re: ahooooooooj
ahoj sorry ze tu nejsem ale bracha na komplu furt je *10* -
-
Re: Re: ahooooooooj
I LOVE NESSYYYYYYYYYYYYYY *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* jak je u me??U me dobry a jsem u stryce takze tu budu chvilku ju??? -
-
Re: Re: Re: ahooooooooj
sorry to melo bejt jak je?? *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ahooooooooj
jj docela good *15* I LOBE NESSYYYYY *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ahooooooooj
papapapapapapappapapa *3* *3* OK já tu budu každej den! *3*
I LOVE NESSYYY *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: ahooooooooj
hele ja jdu papapapapapapp mej te se holkyyyyyyyyyyyyy I LOVE NESSYYYYY *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* MUCQ az pujde bracha do prace budu tu celej den ae zitra je jeste doma takkkkkkkk papikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
-
-
-
-
-
-
ajoj
cauky jsem tu nova a miluju moc Vanessku muzu se kvam pridat?Jinak jsem Markéta *3* Miluju Vanessku moc mam ju vsude je nejkrasnejsi aj muj bracha ju miluje *14* cela nasa rodina ona je poste boziiiiii *14* *14* *14* *14* -
-
ahoj jj mužeš -
ahoojky,.joo jasne..jen se pridej..jak se mas?? *4* *4* -
-
Re: Re: ajoj
dobre a ty? -
-
Re: Re: Re: ajoj
taky se mam dobre..
I loveee Nesssyyynkaaaaaa *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: ajoj
jj presne
I LOVE NESSYY *14* *14* *14* *14*
kolik vas tu je vlastne?? *7* -
-
ju *3* j hele ja uz musim MILUJU VANESSKU MOC I LOVE NESSA SO SO MUCH *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
joo hodne holek tu pise *4* *4* -
jj...to vim...ale urco hodne holek tu pise ze? *3* -
ale ve fanklubu Vanessky je 5126 fanoušků *4* -
no joo..ja jsem to nikdy nepocitala *1* *7*
-
-
-
-