-
xD
*15* jn.je *15* *15* -
-
Re: xD
no to je fakt vtipný změníme téma o čem budeme mluvit? *1* *1* -
-
Re: Re: xD
o Nessyyy *14* yyyyy *14* -
-
Re: Re: Re: xD
doufám že zanesska poletí v létě do Karibiku *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: xD
jj *14* to by bylo skvělý *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: xD
už se moc těším na van nový cd *14* *14* -
super *4* -
já jsem se ted přihlásila na konverzaci v aj abych mohla hovořit anglicky -
fakt?Ale aj mě
*14* *4* -
dokonce se mi o tom zdá *14* *14* -
j to je fakt ale víš *3* -
no nevím co mě k tomu táhne ale 5 let no nevím *14* *14* *14* -
jůůůůůů *14* -
třeba by se mohli vzít *14* -
Mno...půjdou se koupat,nakupovat užívat si spolu *14* *3* -
no a co by mohli dělat v karibiku *7* *7* napadá tě to co mě *14* *14*
-
-
-
-
-
-
:(
Páni..Už začala ordinace *4* Ale neni tam Šambera.. *9* *9* Ach jo.. *9*
*1* -
-
Re: :(
Jj=(..taky se dívám *4*
-
-
Yeahhh ... Báječná novinka ... xDD
Ahojky, na official web site o Nessynce se objevil novej článek, Zac se rozpovídal a jejich vztahu ... no a píše se tam:
Vanessa je skvělý člověk, miluju jí, být s ní je báječný, všechno úžasně chápe nikdy jí nemusím nic vysvětlovat, když přijdu neptá se mě co sem dělal ale prostě mě přivítá a je úžasná!! Je to rpo mě tak o hodně snažší, že si spolu rozumíme, je to opravdu báječná holka, a když jsem s ní tak jsou to pro mě ty nejkrásnější okamřžiky ....
No jako jááááá ... sem ... ááááá ... úplně šťastnááá ... jako že jim to i po skoro 5 letech tak báječně klape, já nádhera ... jsou fakt pár snů ... a tohle co o ní Zac řekl je prostě nádherný .... wííííjaa.... I LOWE ZANESSKA, VASHLEYNKA ... Nessynka je báječná prostěěě ... *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Yeahhh ... Báječná novinka ... xDD
Jináš ahojík *14* *14* -
-
Re: Re: Yeahhh ... Báječná novinka ... xDD
Ahojík Míšulko *14* to je skvělýý jsem šťastná moc moc *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Yeahhh ... Báječná novinka ... xDD
Joooo ... *14* *14* ... úplně nádherný ... *14* *14* ... taky bych chtěla potkat nějakýho takýho aby to bylo třeba už napořád a ne vypatlaný blbečky který s tebou choděj měsíc ... *9* *4* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Yeahhh ... Báječná novinka ... xDD
Tak děkuji zlatí *14* jj přesně..kteří s tebou jsou jen měsíc nebo i míň *9* *5* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Yeahhh ... Báječná novinka ... xDD
Super *14* *14* Milují je *14* a i Ashleynku *14* -
Nooo ... prostě, já vím možná vám budu připadat jak nenormální snílek beznadějná romantička, ale pořád věřím a sním o lásce na celý život a skutečný lásce ... *14* *14* *14* Sem asi cvok coo??? Ale fakt tomu věřím .. *14*
-
-
-
Re: Re: Re: Yeahhh ... Báječná novinka ... xDD
Ahojík Míši *4* jééé to je baječný jsem strašně moc šťastná *14* dám to na blog *14* *14* jestli můžu? *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Yeahhh ... Báječná novinka ... xDD
můžeš ... *14* dám si to tam taky ... *14* -
-
A mám to na blogu ... *14* s krásnou foteškou Zanessky ... *15* *14*
-
-
-
-
-
-
Ahojky!
Ty new paparazzi jsou krásné!!!!:-* *14* *14* *14* *14*
I LOVE YOU NESSYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY *14* YYYY *14* YYY *14* YYY *14* YY *14* YY *14* YYYYY *14* YYYYYYYY
Boužel tu nemůžu být takže se zatím mějte snad ještě dneska, ale nic neslibuju *3* *14* *14* -
-
Re: Ahojky!
Ahojík ano přesně jsou překrásnéé *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Ahojky!
Ano, moooc krásný fotečky *14* *14* Nessynce to všude sluší..Dokonalost prostě *14*
-
-
-
jedeme
už musíme jet abychom stihli školu je to šílený prospím se v autě pak chvilku doma a zas škola *3* *3* -
-
Re: jedeme
Aha..To věřím, že je to šílený, pač to znám, ale to je jedno..Tak pa pa a měj se krásně.. *4* *3* -
-
Re: Re: jedeme
*4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
-
-
Re: jedeme
j p *4*
-
-
jů
Já zapomněla si koupit stíny modré sestřence ona mně zabije..jaj *9* -
-
Re: jů
Prečo??..Vidíš to kdyby si to řekla dřív já byla v Rosmannu mohla jsem ti je koupit a zítra stejnak dojedeš tedy platí to vůbec???..A dala bych ti je..no twe prečo si mně to nenapsala já bych je koupila za své a pak by si mně to někdy dala mno *4* -
-
Re: Re: jů
Má v sobotu narozky se Slovenska a ona si je moc přála..mno takže tam zjdu zejtra než pojedu k tobě a já jsem koza no vidíš to proč jsem ti to neřekla hele domluvíme se že by jsem to koupila než by si došla ze školy a hodila bych si tašku dom a věci si zabalila a počkali na další autobus kolem 3 jo?? *14* -
-
Re: Re: Re: jů
Jééé mno vidíš to je dobréé *14* -
-
Re: Re: Re: Re: jů
Joo tak dobrý jsme domluvené *4* hele pozdravuj rodinu a děcka ve škole..dík *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: jů
ok *14* hej štve tě taky ta profilovka??Mně se už i zhnusila jak je tu dlouho!!KUWA BLBý správce tu je!! *8* -
Re: Re: Re: Re: Re: jů
ok nz a taky taky *3*
-
-
-
-
-
-
hahahahaa
Crazy crazy crazy... *15* *15* *15* -
-
Re: hahahahaa
*15*
-
-
joo
To jsem chtěla kdy je ten pohřeb? *9* -
-
Re: joo
V pátek o půl 2 takže mamka mně písne omluvenku a půjdu dřív.. *9*
Dnes jsem šla kolem domů a svíčky všude,fotky její.. *9* *9* -
-
Re: Re: joo
Ahojky holky, sice nevím o jaký pohřeb jde ale mrzí mě to *9* -
Re: Re: joo
Super jdu též..sraz před náměstím..
Ach jo.. *9*
-
-
-
nejlepsiiiiiiiiiiiiii
vanesska je nejlepsi *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
?
Já vás některé nechápu...proč když Vanessu nesnášíte, chodíte na její stránky na osobnostech...to je vážně trapný... -
-
Re: ?
No jo, až když jsem si to ted přečetla tak jsem si toho všimla díky tobě. -
jo jo *13* to samý u zaca efrona tak taky řikaj že je to teplouš přitom to neni pravda je to hezkej kluk *14* -
tak asi abysme věděli co si o ní ostaní lidi myslej a co sem píšou. A mě osobně je strašně nesymparická , vypadá jako nafoukaná a namyšlená kráva. *9* *3* -
-
Re: Re: ?
no tak víš co,ale nás nezajíma názor těch kteří nemaj van rádi,a neni to žádná kráva (narozdíl od tebe),takže si chod kam chceš a nadávej koumu chceš,ale vaný nech napokoji!!!!!!!!!!!! *8* *8* *8*
-
-