-
..
Ok pěkná fotka já si dám taky nějakou novou Ashley :* -
-
Re: ..
dík..tvá je taky děsně moc moc ♥♥ -
-
Re: Re: ..
nz a dík tky
-
-
-
Je to velmi hrozný HSM už nebude takové jako předtím je to na nic!
Jj je to pravda nebude hrát Van v HSM3!Je to z důvodu toho že nepodepsala z Disney smlouvu o HSM3 takže bohužel a á místo ní nastopit jaka si Sabrina Bryan anebo co a je to hrozná příšera na Van teda nemá je to prostě plastiková barbína no prostě fůůůjjjjjj!!!!!!!! -
:D
Ahojky Zuzíííí *1* *3* -
-
Re: :D
Ahojky Anetko *4* -
-
Re: Re: :D
šawec,jak se máš? *3* -
-
Re: Re: Re: :D
ALe jo, dobře.. *1* a jak ty? *4* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: :D
Mno mám se..Nádherně,skwele,super,úúža sně *14*
i love hockey *1* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :D
Aha,tak to jo.. *4* -
na Slavii *3* -
A ty chodíš na jaký? *4* -
aha,jj *3* -
On hraje za Znojmo..Znojemští Orli *3* -
a na kterej tým chodíš? -
ALe pochopila jsem to.. *3* Já tam občas jezdím za strejdou, takže vim, jaký to je na hokeji.. *4* -
S hokejem?Prostě je to jiný než sedět u počítače a povídat si po internetu fandit jenom tak přes dálku..
Hokej?Nee!To fandíš,zpívaš hymnu,povzbuzuješ,nadáváš do hovad třeba tomu kdo jde na trestnou..Je to tam prostě jiný,super..
ae to bys asi nepochopila..
Tam si oblíkneš dres,šálu,kšilt,vezmeš si řechtačku a fandíš,je ta atmoška prostě super..
Ae tady..Sorry ale tohle je oproti tomu nic.. -
Co s tim pořád máš? *1* Nic proti jo, jen se ptám *4*
No a jsem tady, na skypu a kararaoke.. *4* a ty? *3* -
a co děláš?? *3*
-
-
-
-
-
Re: :D
(nebo ještě nekdo jinej *3* )
-
-
..
Zapomněla jsem:
Všechno nejlepší zlato..
Ikdyž tu nechodím psát furt tě miluji ale neba mně to tu psaní stejnak se semnu nikdo neba tak pa..
*14* -
-
Re: ..
přidávám se..vše nejlepší si ta nej nej *14* *14* -
-
Re: Re: ..
též se přidávám vše nej... *14* -
-
Re: Re: Re: ..
dík že ste přišli.. *4*
-
-
-
-
miley
miley je taky super už nepišme o iných celebritách iba o vanesse, suhlasíte? -
Už máme přes 15900 komentářů!:-*
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Už máme přes 15900 komentářů!:-*
Supeer.. *4* *14* *14*
ALe já už jdu Nessynky..Mějte se kráásně, doufám, že mě sem zítra brácha pustí.. *3* Pa paaa *4*
I love Nessynka *14* *14* *14*
-
-
paparazzi
Vanesska byla nakupovat a potom jela za svými rodiči moc jí to slušelo *14* *14* -
-
Re: paparazzi
moc jí to slušelo..měla krásné botky *14* -
-
Re: Re: paparazzi
Ano přesně jsou nádherné moc moc ááá omg jsou tak krásnéé *14* *14* -
-
Re: Re: Re: paparazzi
Krásnéééé *14*
-
-
-
-
Mám nový blog
Ahoj,mám nový blog o HSM a zajímá mě jaký na něj máš názor.Mohla by ses podívat na můj blog a třeba do komentářů mi napsat jak se Ti líbí a co bych měla vylepšit.?Budu moc ráda!!! ahojík *4* *3* -
Vanessaaaaa
VANESSSSSSSSSA JE TAAAA NAAAAAJ NA CELOM SVETE....VANESSA,VANESSA,VANESSA,VA NESSA *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* som jej NAJ fanušiiiik ,zbožnujem ju *14* *14* *14* *14* VANESSA SI SUPEEEEEER *14* *14* -
,,,,?
holky máte nějaké věci s vanessou?? -
-
Re: ,,,,?
jj hodne *5* -
-
Re: Re: ,,,,?
jj jmenujte já to chci vědět jestli toho máte víc nežmy s ash víš!! -
-
Re: Re: Re: ,,,,?
hm..ja mam skoro stejne veci jak vanessa-hudgens9 ale mam aj cepicu hsm ona ju taky bude mit protoze jde zitra si ju koupit semnou *3*:-)!!!takze budeme zitra skoro stejne mi si kupujeme stejne veci ale skoro *15* *5* -
-
Re: Re: Re: Re: ,,,,?
Jjj...uz se tesim Kláro *5*
-
-
Re: Re: Re: ,,,,?
tričko, 2 polštáře, pouzdro na mobil, kšiltku, asi 6 časáků kde je ness na titulní straně, takový jedno povlečení na peřiny je tam i s ostatníma z hsm ale ness je tam taky, asi 10 nálepek, 3 odznaky, normálně i osušku kde je ness, a nechala jsem si udělat 3 trička s různejma krásnejma fotkama ness no a to je asi všecko... -
-
tricka,penezenku,cd Van aj hsm,podlozku na stul,nalepky,kabelku,orezavatko,pou zdro,propisky,dvd hsm,hodiny,sesity,pouzdro na mobil,barbie Van moje kamoska mi ju dala chtela ju vyhodit ze je na to velka ja jsem taky na to velka ja ju mam na vystavce *5* ,klicenku.... *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ,,,,?
no to toho máte fakt dost já tlik věcí s ash nemám ale mám tolik věcí s hannouh montanou a pussycat-dols kde si koupila tu osušku měli ji tam i s ash???víš já mám osušku hannyh montany z newyourku dovezenou ale newm jestli tam byla i ash prosím odpověz?!!! *7* *3* *4* *4* *3* díky *4* -
jo jeste jsem si vzpomela *15* prominte mikrofon, a tasku a takovou mimi na penize a obrazek a kalendar uz to je fakt vse ja jsem se sla podivat do pokoje totiz a vzpomela jsem si hele musim jit jdu na namesti papik budu tu snad vecer *5* -
jj a jeste celej pokoj plakatu a nastenku mam celou o Van uz je to asik vse *5*
-
-
jo a ještě sem zapoměla 6 plakátů
-
-
-
-