-
ahojky
jak je -
-
čauky ... skvěle a ty ?
-
-
dobré a co děláš ?
-
-
simpsonovi,jím,blog,osobky a copáák ty???
-
-
jsem tu =)
-
-
-
-
-
Web i o ní:)
Vanessa se se Zacem nerozešla!:)
http://hsmusical.i c.cz *15* -
nejky
nessynka je nejlepsi *14* *14* *14* *14* -
fajn
Konec Hádek -
smazání novinek
hej lidi už možná vím kdo smazal novinky! vaness15! nevšimly jste si toho že jsou tam obě dvě novinky od ní? taky to bejt pravda nemusí ale o tom silně pochybuju... takže vaness15 přiznáš se sama nebo tě k tomu máme donutit? *16* *10* -
-
Re: smazání novinek
NEHADAJTE SE!!! PROSÍM!!!! *16* *16* *16* *16* -
-
Re: Re: smazání novinek
mi se nehadame mi se ptame *5*
-
-
a k tomu ešte....ja som to nebola ..ved ja ani neviem ako sa to maže a aj keby som vedela tak to neurobim......tak prosim nezhadzujte to na mna *13* *9* -
-
tak promin ze jsem si myslela ze jsi to udelala.. -
aha..no....vlastne to muze udelat jenom spravce ale ja to nejsem ja Van miluju ja bych tohle nudelala kdo je dalsi spravce Van?? *5* -
-
Re: Re: Re: smazání novinek
tak to ja neviem a ani neviem prečo to vlastne zmazal *9* -
-
Re: Re: Re: Re: smazání novinek
myslim ze nejaky Zuzicek jsem videla *9* ale nwm presne *9*
-
-
-
-
čože ja som to NEBOLA...ja mam Vanessu strašne rada prečo by som mazala tie veci o nej ...to sa strašne myliš ja to som naozaj nobola....ja tam praveže pridavam a nie mažem *8* -
hej okamzite se priznej.. -
-
jj priznej se a rychleeeeeeeeee *16*
-
-
-
čau jak je?
-
-
zdar fajn ty? :)
-
-
skvělý,co děláš? a co budeš dělat?
-
-
teď?nic ty? jdu ven s Kikou a co ty? *7*
-
-
asi si zaběhat :D :) asi za kabl :D
-
-
-
-
-
ahojik
ahojik já vím že miley rádi nemáte aale ashleyna mě nasrala protože byla 1.ve zpěvačkách a TED JE JANDOVÁ prosíííík pomozte -
-
Re: ahojik
vzdyt ms ashleynu ráda ne *7* ae jako rada pomuzu..napište asminovi jako proč neni miley v žebříčku zpevacek a herecek *4* -
-
Re: Re: ahojik
já chi aby miley byla první ve zpěvačkách a hned potom nesssy ashley je někde na konci -
teda adminovi *4*
-
-
Re: ahojik
ahoj...a s čim ti jako máme pomoct_? Jinak já mam miley ráda!:) -
-
j přesně s čím máme pomoct?? jako aby byla první ashleyna nebo miley?? jestli tohle tak se mnou nepočítej pro to abych dostávala ashleynu na první místo... to už mám radši tu jandovou *13*
-
-
-
ďakujem klaudie
moc ďakujem klaudia za tu vonavku zanessy *14* *14* *14* *14* -
-
Re: ďakujem klaudie
woow ty se mááš *14* *14* *14* -
-
Re: Re: ďakujem klaudie
*4* a vy ho nemáte? oin krásne vonia. ja mám jednu kamarátku čo si kúpila vonavk us avril a od zanessy je lepšia aspoň môj názor mucq nessy *14* *14* *14* *14*
-
-
-
valíím
tak ja valim ahojikkkkkkkkkkk Nessyyyyy *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* dobrou noc at se ti zdaji hezoucke snyyyyyyyyyyyyy *14* *14* mucq sluniskooooooooo *14* *14* -
21
Všechno nej Vanesso k 21narozkám a Veselé Vánoce:-) *4* *14*