-
://
TÁHNĚTE NEVIM VO CO VÁM DE STE AKORÁT K SMÍCHU!MIMOCHODEM DÍKY ZA PŘISPĚNÍ PŘEKONAT VŠECHNY DISKUZE -
-
Re: ://
no prosim...ae my sme si nezacli!!! -
-
Re: Re: ://
to je mi u prdele vypadni nebo ses do minuty nahlášená! -
-
Re: Re: Re: ://
ty di do prdele!!! *16* *16* uz se bojim.... -
-
Re: Re: Re: Re: ://
proč mam zklapnout já???nezlob se na mě ale když jedna od vás začne bezdůvodně napadat kámošku a Mira tak se tomu nemáme bránit???když vy nechápete aby ste o něm nemluvili,vyřešte si to tady mezi sebou a nás do toho netahejte!!!! *16* *16* *16* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ://
to asi těžko když to sprvcová maže *15* jak to neni ve znění "love nessaaaaaaa" *15* *1* *1* ..víš velký kulový!měj se páá *15* *1* *1* -
by ses divila!!tak proc mi pisete do vzkazu? -
jenže nemáte důkazy!!! nazdar a jestli sem hodláte psát .. prosim .. aspoň tady toho bude víc .. -
Já sem nelezla ani nepamatuju tak co mektáš???na diskuzi možná nepíšete ale do vzkazů jo!!!nehraj si tu na hrdinku a zamyslete se nejdřív nad sebou! -
vy ste taky nahlaseny!! -
my na tu vaší hnusnou diskuzi nepíšem zato vy sem lezete no prostě ste nahlášený a tečka máte smůlu!!
-
-
Re: Re: Re: Re: ://
bojte to vy ste tupí ahlásim vás za všechny holky z diskuze! za sprosťárny a máte po prdeli! *15* *15* lol připravte se na strátu profilůů! *15* *15* -
-
jetis...a proc mi pise nejaka hholka od vaz ze ma miro chcipnout? *16* *16*to je hnusny!! -
mi se tady o tom hnusákovi nebavili takže sklapni! jo a za co nás nahlásíš co?:D máš nějaký důkazy?:D nemáš!:D -
joo terko!!jed!! *1* *1* *1* *1* -
My máme po prdeli???...to spíš vy milý zlatý!!!neotvírej si tu na nás neustále na nás usta když sme se tu už jednou domlouvali aby ste nechali Mira a my Vannesu,ale když to někdo z tohodle fanu nepochopil tak je to váš problém! -
wau... *16* *1* *1* *1* *1* tak delej!!taky vas du nahlasit! *1* *1*
-
-
-
Re: Re: Re: ://
Nahlášená???Můžeš mi říct proč???...to se máte čim chlubit těma příspěvkama tady,to je blbákov!"love nessyyyyyynkaaaaaa *14*" apod to je pro ostudu!a nevyskakuj si tady na nás!
-
-
-
-
Pp Nessynky :)
Tak já se s vámi rozloučím, pač jedeme pryč..Tak se mějte hezky Nessynky a paa.. *3* *4*
I love Nessyyyyy *14* *14* -
-
Re: Pp Nessynky :)
Pááá *3*
-
-
http://vsetkoodverci.blog.cz/1001/f or-my-friends-nessy-hudgens#
Aj keď ma teraz ignorujete tak sa pozrite sem, je to pre Nessy-Hudgens ktoré vlastnia vanesska77, verča (nn a.verunka) a kajuska4 -
-
Re: http://vsetkoodverci.blog.cz/1001/f or-my-friends-nessy-hudgens#
ok
-
-
Nessynka :-**
Ahojky.. *3*
Nessynka je neeeejlepší! I love Nessy.. *14* *14* *14* -
-
Re: Nessynka :-**
Čauík jj přesněě
I LOVE NESSYYYYYYYYYYYYY *14* YY *14* YY *14* YY *14* YYY *14* YY *14* Y *14* YY *14* YYYYYYYYYYYYYYY *14* YY *14* Y *14* YY *14* YYYYY
-
-
I LOVE NESSY:-*<333 SHE IS THE BEST 4EVER,AND ASHLEY G. AND SELENKAAA
Já jdu hrát hry,asi simíky *1* tak pp *3* -
-
Re: I LOVE NESSY:-*<333 SHE IS THE BEST 4EVER,AND ASHLEY G. AND SELENKAAA
pp *3* -
-
Re: Re: I LOVE NESSY:-*<333 SHE IS THE BEST 4EVER,AND ASHLEY G. AND SELENKAAA
pp ty se máš..že máš simíky já je mám taky ale nehraju je vždycky to zapnu tak dojde brother..=/
-
-
-
ahm
hele lidi kolik měříte cm -
-
Re: ahm
166 cm.. *3* -
-
Re: Re: ahm
160 cm *1* -
-
Re: Re: Re: ahm
Tak už nn už jsem druhá *15*
-
-
-
160cm a proč? =) -
-
Re: Re: ahm
Kolem 157 cm.. *1* Jsem prcek no.. *1* ALe mě to nevadí.. *4* -
-
Re: Re: Re: ahm
cha cha já mám 122cm *15* *15* *15* takže jako....... *1*
mno a co je mi teprv 11 *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: ahm
cooooooo tty si tak malá -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ahm
se nediv když je jí 11, awe i tak je moje ségra nějaká malá na 11 nn??? *1* *1* *1* *14*
-
-
Re: Re: Re: Re: ahm
Ty vado já jsem zatím největší *15*
-
-
-
-
164cm *3*
-
-
..
tohle sem si o vás nemyslela myslela sem že stě pravý kámošky ale pravda se asi časem ukáže sama! a o kámošky který se naštvou kvůli kravině jako je to že sem budu chodit jenom málo a eště sem vám na sebe dala všechny kontakty co mam aby sme si mohly psát fakt nestojim! myslela sem si že sme BNF jenom přes stránku osobnosti.cz která nás dala dohromady! já vim že sem možná byla hnusná a hnusně sem to napsala" čau mam chvíli čas. je tu někdo?" ale dneska sem něměla lehkej den! ale když si tak mooc přejete abych odsud zmizela tak ahoj a mějte se hezky. -
-
Re: ..
to já jsem taky neměla lehkej den,asi jsis přečetla o tom,že just-true-love mě bezdůvodně obvinila že jsem jí zkopčila obrázky beze zdroje a ještě se na ně podepsala,awe to nejni pravda!
takže rušíme blog na kterym jsem se hlavně já hrozně nadřela a tenhle den je celej takovej že mi jde nanervy!!!!!
tkže nwm jestli budem ještě BF ale sorry za tamto co jsem ti napsala *9* -
-
Re: Re: ..
promiň *9* -
-
Re: Re: Re: ..
v poho,vždyt kámošky se někdy rafnout musí,jinak by to kamarádství bylo oničem *3*
hádky prostě do života patří *3* -
-
Re: Re: Re: Re: ..
jj *14* *3* jak se máte? *3* chce se mi spát tak eště chvíli a pudu do postele *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ..
jj *3* *1* -
Já mám desky HSM a vevnitř je Nessy všude *14* *14* *14* *14* *14* polepená *3* *14* -
já to moje album(je to vlastně spíš album no xD) možná někdy vyfotim *3* *15* -
jj *4* *14* *3* já mám tv naproti *15* se dívám na novu..a píšu si svámi a ještě se dívám na komplu na Zkaženou Mládež *14* *4* *1* -
psala sem těsně před tebou *1* jinak ok *3* -
aha,jj *1*
to já mám taky starý desky do kterejch se dávaj sešity a učebnice ale jsou s Harrym Potterem 4 a navíc desky nosí jenom prtata *1*
tak jsem si do toho dala nějaký plakáty mejch oblíbenců jako je Nessynka,Simple Plan,Green day,Fall out boy,Avril,Sel,Miley,The all american rejects,Goo goo dolls nebo Guns and roses..Mno je jich víc *1* -
já se mám taky dobře jako kajush a ty anet? *3*
já zachvíli taky půjdu,asi se pudu koukat na tv a pak teprv půjdu spát *3*
takže tak ve čtvrt půjdu *3* -
jj docela dobře *3* dneska sem si přidala do mejch desek s fotkama z časopisů s Nessy *14* *14* sice mam jěnom pár toho ale mam asi tak 12-13 stránek xD -
jj=)mám se dobře a ty?
-
-
Re: Re: Re: Re: ..
jj *4*
-
-
Re: Re: Re: ..
taky se omlouvám *9* *9*
-
-
-
-
love ness:)
Ahojec,jak je? *1* *3* -
-
Re: love ness:)
čauky tak jsem tu a mám se dobře a ty? -
-
Re: Re: love ness:)
čawky,super..JJ taky se mám dobře *3* -
-
Re: Re: Re: love ness:)
jj *4* -
-
Re: Re: Re: Re: love ness:)
Mno a co děláš? *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: love ness:)
Jo, v pohodě.. *4* -
jj vrátila akorát pes chtěl furt někam běhat *15* ...srry já na to zapomněla *9* *4* -
Ty už ses nám vrátila? *4*
Jsem tě čekala, že se stavíš a ono nic.. *1* *3* -
ahojík *4* -
Ahojky holky.. *4* -
*1* *3* wow *4* -
Jo no,to stejný *1*
A ještě koukám na hokej a fotbal současně *15* -
jsem na blogu,kecám tady a ty?? *4*
-
-
-
-
-
-
Ahojky
Ahojky Holky *3* jsem tu jenom na skok, tak vas moc zdravím, mějte se krásně holky zítra tu budu *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Ahojky
čauky..jj jasně měj se pá *14* *14* *4*
-
-
Tak co víkend ??? =)
Tak jak si užíváte tenhle víkend? *7* *14* Já bezvadně až na to že sem eště pořád trochu nemocná, tak je to dost super víkend *14* , ale zejtra zasejc škola bééé *9* -
-
Re: Tak co víkend ??? =)
ahojky j dobře a ta škola mě už štve *16* *9* jsem tu jinak na skok tak páá
I LOVE VASHLEY-NESSAAAAAAAA *14* AAAAAA *14* AAAAAAAA *14* AAAAAA *14* AAAAA *14* AAAAAA *14* AAAAA *14* AAAAA *14* AAAAAAAAAAAAAAA *14* AAAAA *14* AAA -
-
Re: Re: Tak co víkend ??? =)
papíQ *14* JUPÍ přidali se konečně ty fotešky jupí *14* -
-
Re: Re: Re: Tak co víkend ??? =)
jj *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Tak co víkend ??? =)
jo škola je blééé *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Tak co víkend ??? =)
jj škola blééééééé -
superrr *14* -
*15* *15* *15* *14* *14* *14* *15* *15* *15* *16* *16* *16* *15* *15* *15* hele mám nápad asik si uděláme tyhlety účty = vanessa-anne-hudgens14 a ashley-michelle-tisdale14 *14* si nás pak přidejte *14* *14* *14* *14*
We lowe you !!!! and lowe Vashley *14* -
jo přesně *10* *15* *16* -
Přesně,... Kačííí si řekla dobře,... !!! *14*
Ten úsatv školní mě akorát zavaří mozek a jinak je na hovno copak nestačí umět psát číst a počítat do prdele??? *7* *16* *16* *16* *8* *10* *16* *16* *8* *10*
P.S. Pardon *15* sem se na něj musela vyřvat na ten ústtav *15* -
j *9* fůj
-
-
-
-
-