-
vananneh
pls vananneh poslala by si mi ten mail nessy? plssssssssssssssssssssssssssssssss *3* -
-
Re: vananneh
Jasně čekej novej vzkaz:) -
-
Re: Re: vananneh
ty si taka zlata dakujem
-
-
-
anisek22
Ahojky holky,hele ted mi psala simca2 a rikala ze anisek ma rada ashley jenom trochu a ness zboznuje a ze se jí jenom ash líbí vzhledove nic víc ze jí to mrzí..hele ja bych ji dala sanci kdyz ji to mrzi..A navic kazdy dela chyby.. -
-
Re: anisek22
Já bych jí žádnou šanci nedávala!Nadává a vanessu si smazala u mě má smůlu! -
-
Re: Re: anisek22
aha..mno ja nwm.. *9* ...uvidime co na to reknou ostatni... -
-
Re: Re: Re: anisek22
to je krava. hovorí o nessy že je mucq a take kraviny a teraz nema pridanu nessu a iba ashley to nechapem *7* -
-
Re: Re: Re: Re: anisek22
jj presne..... *5*
-
-
-
-
-
holky
HOLKY!!Ty krávy od vzdechliny mě neskutečně serou!!!du je nahlásit a maji po prdeli!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* -
-
Re: holky
a co udelali *7* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
-
KAJUSH!!!
KAJUSH jestli ste tu i ostatní nevim ale mam mail VANESSKY!!!ODEPSALA MI!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: KAJUSH!!!
No já sem taky měla mail Vanessky,nebo sem si to aspoň myslela.Ale nakonec se ukázalo že to byla podvodnice....To potom zamrzí...Ale stane se *3* -
Re: KAJUSH!!!
vazne *7* *7* Jujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj *14* jjjjjjj *14* jjjjjjjjjjjjjjjj *14* jjjjjjjj *14* jjjjjjjjj *14* jjjjjjjjjj *14* jjj *14* jjjjjjjjjjjj *14* jjjjj a je prava *7* -
-
Re: Re: KAJUSH!!!
řekla bych že jo je to cizí mail ne ten normální českeeeeeej *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* chceš ho poslat na vzkazy?? *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: KAJUSH!!!
hojik mohl by mi tky nekdo dat na nessynku mail protozze ji zerůůůůůůůů:) mocinky vam dekuju..........i love NESSYNKA *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: KAJUSH!!!
jj ja ti ho poslu ja taky Nessynku zeruu moccccccccccccccccccccccc *14* ccc *14* cccccccc *14* *14* ccccccc *14* ccc
-
-
Re: Re: Re: KAJUSH!!!
jj *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: KAJUSH!!!
urco je to Nessynka *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
-
-
:D
Hele....Jestli Van měří 157 tak to sem stejně velká jako ona *15* Je nějaká malá... *15* protože si myslim že já sem malá ale ona vypadá větší... *15* -
-
Re: :D
ja merim 164cm ale pride mi ze teda maj blbou vysku,podle me je nessy vetsi! -
Re: :D
jj.. *3* *4* *1*
-
-
hmmm
hmm tk uz vidim jak mela simca2 pravdu.. Anisek22 neni opravdová fanynka *1* ! Pridala se k ashleyne a Nessy zahrabala pod zem..Podrazačka!!!Myslela jsem ze je to tady jedna z kamosek,ale neni!Takový hnusný lidi nemam ráda! *16* *16* -
-
Re: hmmm
hele my jedem na nakoupit tak pp i kdyz tu nikdo neni *1* *1* -
-
Re: Re: hmmm
já sem tu ale asi to íšu pozdě co?? *15* -
-
Re: Re: Re: hmmm
jj uz jsme tu aj ja mno...mas pravdu..Nessy si odstranila *16* *16* *16* -
-
Re: Re: Re: Re: hmmm
jsem* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: hmmm
Presne Klarus *16* *8* *10* -
Re: Re: Re: Re: Re: hmmm
jj jak jsme ji mohly verit takove krave 10lete *8* *8* *16* *16* *10* *10* *10* *10*
-
-
-
-
-
-
ness love:-*
Ahojky,je tu nekdo?Sry ze jsem musela odejít ale muj bratr je proste debil a "potřeboval sem"..Jinak jak dopadla včerejší hádka? *1* *9* *9* -
ehm
nehty hotový *15* -
-
Re: ehm
*15* jj u me taky -
-
Re: Re: ehm
supr *15* -
-
Re: Re: Re: ehm
*15* *3* *1* *4* *3*
-
-
-
-
AAAAAAA
AAAAAAAA já sem zatahovala v obíváku okna a najednou tam vylez pavooooooouk fuuuuuuuj já se jich bojiiiiiiiim a sou tak hnusnýýýýýýýý!!! *15* *15* *15* -
-
Re: AAAAAAA
fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjj ja se jich taky bojim (spis stitim) *15* -
-
Re: Re: AAAAAAA
jj přesně *15* *15* *15* sou tak hnusnýýýýýýýýýý že jo?? *15* *15* -
-
Re: Re: Re: AAAAAAA
jj *15*
-
-
-
-
jéé
jéé holky vy se máte že se spolu můžete i scházet...Kde bydlíte??Já v Broumech což nezná nikdo komu to řeknu *15* -
-
Re: jéé
My obe dve bydlime v Mikulově ja na konevove a ona na sidlaku *3* -
-
Re: Re: jéé
Jj to mi něco říká...ale pls v jakym je to kraji? *15* Já bydlim v středočeskym *15* -
-
Re: Re: Re: jéé
Jihomoravsky *1* -
-
Re: Re: Re: Re: jéé
Nebydlis nekde u prahy?? *7* Ja jsem se divala na mapu totiz *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: jéé
aha... *3* *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: jéé
No...Já bych řekla že do prahy je to od nás tak 40-50 km?Já nevim:D Ale vim že je to 15 km od Berouna *3*
-
-
-
-
-