Přejít na výpis diskuzí

Vanessa Hudgens

OSOBNOST 31.12.2006 
47202 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kajuska4

holky

Cauky jste tu *7* *7*
    • vananneh

Re: holky

já sem tu ale teď asi chvíly nebudu chci si nalakovat nehty xD No ale já to neumim takže čekam na mámu:D
      • kajuska4

Re: Re: holky

jj ja si taky chci nalakovat asik na cerno *15* *1* a nebo na cerveno uvidim *1*
        • vananneh

Re: Re: Re: holky

já takovym hezky růžovim...tmavě růžovim *15* ale černej mam taky *15*
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: holky

juj *5* tak sem se rozhodla pro cernej *1*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: holky

vyhodila* *3*
            • kajuska4

ja mam modrej,cervenej,cernej,ruzovej to je asik vse ostatni sem vyhodil protoze uz tam nic nebylo jj jasne Klarus *3* *3* *3* *3* *4* tesim se na tebe *4* *4*
            • vananneh

Jéé fialováá...Tu si musim taky koupit *15* *15*
            • klaruska44

cau.....ja jsem si kolem 2 nalakovala na fialovo a drzi me to zatim me to nekdy samo vypadne nwm proc *3* Kajush zitra se stavim ju *7* *7* Ja jdu papa jdu se cucet na tv I LOVE NESSYNKA *14* *14* *14* *14* *14* *14*
            • vananneh

ahá..ten je supeer *15* já jiný než černej a ten růžovej nemam aspoň myslim ale stačí mi to *15*
  • kajuska4

holky?

Holky budeme kecat *7*
    • vananneh

Re: holky?

jj...Taky tě tak štve že sem pořád píše??
      • kajuska4

Re: Re: holky?

jj stve me to az moc
        • vananneh

Re: Re: Re: holky?

jj mě taky!!Tak co teďka děláš??:)
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: holky?

ted posloucham Nessynku *14* *14* *14* *14* *14* a Justina a ty?? *4* *7*
            • vananneh

Re: Re: Re: Re: Re: holky?

*14* *14*
            • kajuska4

aha...ted dohral Justin a ted jde pisnicka od Nessynky Afraid *14* *14*
            • vananneh

Já posloucham Miley(tvojí řečí mileyna:D)a vyrábim si design na blog;)
  • simca2

proc???

divejte ona me to vysvetlila vy ji klidne nechate jit jo???stratite jednu kamosku a van fanouska ona rikala treba rikala vam ze ashley je blba protoze vas nechtela stratit a nechtela si to priznat a ona rikala ze ash pisne nema rada ze jsou hnusne ale ze je hezka ma krasne shooty a tak a proto to nerikala ale ona jedina pochopila co tu celou dobu se snazim vysvetlit a proto si pridala i ashley
    proste ste zle je mi z vas spatne ste na van fans zle a vyhanite ji kdyz ma rada i ash a jak ste si napsaly nekteri na svuj profil kdyz nekdo ma rad ashley tak si me ani nepridavejte co kdyz nekdo ma rad ashley i vanessu????proste vsechny stracite!!! *9* jste zle sama me napsala ze se priznava ze ma rad i ashley ale vic van a miley ale bala se treba ze kvuli tomu jak nekteri pisetze si ji smazete s pratel a tak a budete ji vyhanet JAK TED TADY JE DUKAZ TAK SE ZAMYSLETE NAD SEBOU *9*
    • vananneh

Re: proc???

TY VOLE NERER UŽ A NI SI ZA VZDECHLINOU TY PÍČO!!!!!!!!
      • honey15

Re: Re: proc???

nedokážeš přiznat že má někdo pravdu?
      • vananneh

Re: Re: proc???

*NESER!!!
  • p

hele sry ja musim on sem chce bratr tak pppp
    • vananneh

Re: p

jj pp budeš tu eště dneska??
      • kajuska4

Re: Re: p

papapa
  • honey15

...

bože není vám to už blbý? pořád se tady hádat? vždyt to je k ničemu, když někdo nadává to prostě smažte a už to neřešte!

Když má někdo rád ashley a chce si tu s vámi povídat tak je špatnej? vzpamatujte se máte si tu povídat o Van a né se tu hádat jak malý děti

Toť vše a předem se omlouvám jestli sme někoho nasrala ...
  • vananneh

...

TAKŽE...TY ANISKU!!!!SI PĚKNÁ PODRAZAČKA TIM PÁDEM TI TU KLIDNĚ TAKY BUDU NADÁVAT!!!!!!!KRÁVO PODRAZÁCKÁ!!! *16* *16*
    • vany-hudgens-love

Re: ...

*16* *10*
      • kajuska4

Re: Re: ...

*16* *16* *16*
  • simca2

ne

nee nepripojila chapete proc ji vyhazujete kdyz jenom to aspon ona pochopila co chci vam ja rict!!!proc???
    vy kazdeho vyhanite a potom vanessa bude mit jenom 10 fans uvedomte si co delate
    ona to jenom pochopila na rozdil od vas *9*
    • vananneh

Re: ne

DI UŽ KONEČNĚ DO PRDELE!!!!!!!!
  • ..

aha,takze ses anisek22 pripojila k ashley? aha tak to jo,tos mohla rict hned!
  • simca2

ja

ja budu hodna chapete ale pizdalka ashley neni to neni chapete ze ja sen van rikala prostitutko aby ste poznali jake to je kdyz nekdo vam nadava na van ale ne vam je to jedno a nadavate me i kdyz ja si chci jenom o tom v klidu promluvit a vy hned vypadni a tak! *9*
    • vananneh

Re: ja

JO PŘESNĚ!!V.Y.P.A.D.N.I.!!!!!!
      • Re: Re: ja

myslela jsem to jinak nechte ju bejt
        • vananneh

Re: Re: Re: ja

NE!!!!!!!!!!!!!!!
    • Re: ja

jo přesně
  • anisek22

mám toho dost

a mám toho dost.už mě to sere.vy jste blbý.a víte proč? nenecháte tady simču2 ikdyž má ráda ashley to je mi jedno ale co když bude hodná *9* *9* *9* a jestli ji budete nadávat tak už jsem nepůjdu *16* *16* *16* *8* *8*
    • Re: mám toho dost

presne,neznamena ze kdyz jste se usmirily vy dve,ze se musime usmirit i my s ni!nadavala na ness a to stačí!
      • Re: Re: mám toho dost

a kdo nadaval na ness tak ten si to u me uz nenapraví!je na ness hnusná a to stačí!!!!!!
        • kajuska4

Re: Re: Re: mám toho dost

presne!!
      • vananneh

Re: Re: mám toho dost

přesně!!
    • vananneh

Re: mám toho dost

NO A CO JAKO!!!TAK KLIDNĚ DI KDYŽ SI NA JEJÍ STRANĚ PODRAZAČKO!!! *16*
      • kajuska4

Re: Re: mám toho dost

jj jsi vlastne zradkyne prvne si rikala ze jak nesnasis Ashleynu a ted ju mas pridanou *16* tak jako ja nwm!!
      • Re: Re: mám toho dost

HELE JÁ NIKOHO NEPODRAZILA NESSA JE SUPERR A MILEY A ASHLEY TAKY ALE NECHTE SIMČU2 AT TU JE SLÍBILA MI ŽE NEBUDE NA DISKUSI NADÁVAT

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit