-
:D
tak uz jsem tady zas *1* -
-
Re: :D
me to nejak nedoslo
-
-
tak
tak vidite rikate ji pizdalka coz mi ne a tak proste o to my jde -
-
Re: tak
a kde mas simco2 emilyamiley6 ?že by dostala rozum?no to tezko,to by uz nemohla fandit Ashleyne *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: tak
jj *15* *1*
-
-
ale chapes ze my o ni rikame jen pravdu? pizdalka je proto,ze je to pizda hnusnaaaaa a my to proste o ni rikat budem pze je to pravda!!!!!!! *16* -
-
jj presne *16*
-
-
VYPADNI UŽ KONEČNĚ TY KURVO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
-
jj slahejjjjjjjjjjjjjjjjjj kazis nam jenom naladyyyy *16*
-
-
-
aha
aha tak prominte dobre ale i kdybych tady nebyyla stejne po mesici budete rikat ashley fuuuuuuuuj a tak a o to vas prosim chapete jo a promin *9* -
paaa
hele vanessačky sry ja jdu s kamoskou zas ven tak ppppppppp I LOVE NESSY I HATE BITCH SILLY PIZDALKA..pp i love ness *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: paaa
páááááá *4* -
-
Re: Re: paaa
papikk
-
-
Re: paaa
pp
-
-
Parfém
docetla jsem se ze Vanessa se Zacem maji svuj vlastni parfem..doufam ze se brzy dostane i do ceska.. *4* *4* -
-
Re: Parfém
jůůjky ja se tky moc tesim,az tady bude, musim ho mit za kazdou cenu!!! *14* *14* *14* *14* *1* *14* *14* -
-
Re: Re: Parfém
jooo ja ho taky musim mit *4* *4* -
-
Re: Re: Re: Parfém
coze?Jujjjjjjjjjjjjjjjj *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
-
vyse
vy se musite hned hadat ha sem slibila aniskovi ze se nebudu hadat a taky to dodrzim!!!!!!!!!! -
-
Re: vyse
a navic my se nehadame ale jenom branime a to je rozdil!Ty si totiz vzdycky zacinas! Uz me to začíná unavovat!!!!Nerikej ze tebe ne! *10* -
-
Re: Re: vyse
jj přesněěěěěěěěěěěěěě
-
-
Re: vyse
VYPADNI UŽ KONEČNĚ TY PÍČO HNUSNÁ!!! *16* -
-
Re: Re: vyse
jo presne!nech nas aspon dneska,jak by ti bylo kdyby ti umrel pejsek jako vananneh a pak te tu nekdo otravoval???? *16* *16* *16* *8* *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Re: vyse
Jo máš pravdu *9* *9*
-
-
-
-
holky
holky vy vite ake to je kdyz nekdo nadává na nessu a taky to nechcete tak proč to děláte nám?????? *9* -
-
Re: holky
PROTOŽE SEM FURT LEZEŠ A PŘIPOMÍNÁŠ NÁM TO!!KDYBY SI SEM FURT NELEZLA TAK SME NA ASHLEYNU ÚPLNĚ ZAPOMĚLI!!! *9* *5* *10* *16* *8* -
-
Re: Re: holky
presne!!!!!!!a kdyz vam to tak vadi tak sem nelezte a je to! *8* *9* -
-
Re: Re: Re: holky
přesně!!! *16* *16* -
-
Re: Re: Re: Re: holky
presneeeeeeeeeeee *16*
-
-
-
-
-
ahojik
čaues Vanessáci,je tu nekdo? *4* -
-
Re: ahojik
ahoj já -
Re: ahojik
ahoojky..ja jsem tuuu *4* *4* -
-
Re: Re: ahojik
jeee ahojik holky *4* ,tak co jak se mate? *3* -
-
Re: Re: Re: ahojik
mam se dobre..tesim se na vikend..co planujete na vikend?? -
Re: Re: Re: ahojik
já hrozně.... *9* -
-
Re: Re: Re: Re: ahojik
jo a jo,promin,pred chvílí jsem si to prečetla *9* ,je mi to moc líto,ja bych se snad zabila kdyby mi umřel pejsek *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ahojik
JJ *9* *9* *9* *9* -
*9* ,jj to znam,nam umřel pes asi pred 4 rokama vlcak skrizeny s vlkem ajax a ja kdyz si na nej vzpomenu tak taky se mi chce brečet,je to strasny *9* *9* -
jo...Já na něj nikdy nezapomenu já vždycky když si na něj vzpomenu tak mam slzy v očích *9* *9*
-
-
-
-
-
-
tak
tak dobre neco van reknu nebudu tady nadavat na ness ale vy tady nebudete nadavat na ashley je to jasny my taky nebudem nadat na ash diskuzi!!!!!!!!!!!tak pls!!!!!!!!!! -
-
je to naše diskuze a kdyz se ti tu nelíbí tak sem nelez!uz me to nebaví dál opakovat!!!!!!!Zalez si tam a sem nechod!!!! -
VYPADNI!!!!!!!!!!TO JE NAŠE VĚC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SKLAPNI UŽ KONEČNĚ MAM BLBOU NÁLADU A TY MÍ JÍ DĚLÁŠ EŠTĚ VÍC BLBOU!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
-
ahoj lidi
ahojik lidi mám pro vás super zprávu simča2 už tu nebude pomlouvat nessy překecala jsem ji *15* *15* jsem dobrá že jo