Přejít na výpis diskuzí

Vanessa Hudgens

OSOBNOST 31.12.2006 
47202 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • :D

tak uz jsem tady zas *1*
    • kajuska4

Re: :D

me to nejak nedoslo
  • simca2

tak

tak vidite rikate ji pizdalka coz mi ne a tak proste o to my jde
    • Re: tak

a kde mas simco2 emilyamiley6 ?že by dostala rozum?no to tezko,to by uz nemohla fandit Ashleyne *15* *15* *15* *15*
      • kajuska4

Re: Re: tak

jj *15* *1*

ale chapes ze my o ni rikame jen pravdu? pizdalka je proto,ze je to pizda hnusnaaaaa a my to proste o ni rikat budem pze je to pravda!!!!!!! *16*
      • kajuska4

jj presne *16*
    • vananneh

Re: tak

VYPADNI UŽ KONEČNĚ TY KURVO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • kajuska4

jj slahejjjjjjjjjjjjjjjjjj kazis nam jenom naladyyyy *16*
  • simca2

aha

aha tak prominte dobre ale i kdybych tady nebyyla stejne po mesici budete rikat ashley fuuuuuuuuj a tak a o to vas prosim chapete jo a promin *9*
  • paaa

hele vanessačky sry ja jdu s kamoskou zas ven tak ppppppppp I LOVE NESSY I HATE BITCH SILLY PIZDALKA..pp i love ness *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • 21.4.1993

Re: paaa

páááááá *4*
      • kajuska4

Re: Re: paaa

papikk
    • vananneh

Re: paaa

pp
  • 21.4.1993

Parfém

docetla jsem se ze Vanessa se Zacem maji svuj vlastni parfem..doufam ze se brzy dostane i do ceska.. *4* *4*
    • Re: Parfém

jůůjky ja se tky moc tesim,az tady bude, musim ho mit za kazdou cenu!!! *14* *14* *14* *14* *1* *14* *14*
      • 21.4.1993

Re: Re: Parfém

jooo ja ho taky musim mit *4* *4*
        • kajuska4

Re: Re: Re: Parfém

coze?Jujjjjjjjjjjjjjjjj *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • simca2

vyse

vy se musite hned hadat ha sem slibila aniskovi ze se nebudu hadat a taky to dodrzim!!!!!!!!!!
    • Re: vyse

a navic my se nehadame ale jenom branime a to je rozdil!Ty si totiz vzdycky zacinas! Uz me to začíná unavovat!!!!Nerikej ze tebe ne! *10*
      • vany-hudgens-love

Re: Re: vyse

jj přesněěěěěěěěěěěěěě
    • vananneh

Re: vyse

VYPADNI UŽ KONEČNĚ TY PÍČO HNUSNÁ!!! *16*
      • Re: Re: vyse

jo presne!nech nas aspon dneska,jak by ti bylo kdyby ti umrel pejsek jako vananneh a pak te tu nekdo otravoval???? *16* *16* *16* *8* *9* *9* *9*
        • vananneh

Re: Re: Re: vyse

Jo máš pravdu *9* *9*
  • simca2

holky

holky vy vite ake to je kdyz nekdo nadává na nessu a taky to nechcete tak proč to děláte nám?????? *9*
    • vananneh

Re: holky

PROTOŽE SEM FURT LEZEŠ A PŘIPOMÍNÁŠ NÁM TO!!KDYBY SI SEM FURT NELEZLA TAK SME NA ASHLEYNU ÚPLNĚ ZAPOMĚLI!!! *9* *5* *10* *16* *8*
      • Re: Re: holky

presne!!!!!!!a kdyz vam to tak vadi tak sem nelezte a je to! *8* *9*
        • vananneh

Re: Re: Re: holky

přesně!!! *16* *16*
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: holky

presneeeeeeeeeeee *16*
  • ahojik

čaues Vanessáci,je tu nekdo? *4*
    • vananneh

Re: ahojik

ahoj já
    • 21.4.1993

Re: ahojik

ahoojky..ja jsem tuuu *4* *4*
      • Re: Re: ahojik

jeee ahojik holky *4* ,tak co jak se mate? *3*
        • 21.4.1993

Re: Re: Re: ahojik

mam se dobre..tesim se na vikend..co planujete na vikend??
        • vananneh

Re: Re: Re: ahojik

já hrozně.... *9*
          • Re: Re: Re: Re: ahojik

jo a jo,promin,pred chvílí jsem si to prečetla *9* ,je mi to moc líto,ja bych se snad zabila kdyby mi umřel pejsek *9* *9* *9*
            • vananneh

Re: Re: Re: Re: Re: ahojik

JJ *9* *9* *9* *9*
            • Re: Re: Re: Re: Re: ahojik

*9* ,jj to znam,nam umřel pes asi pred 4 rokama vlcak skrizeny s vlkem ajax a ja kdyz si na nej vzpomenu tak taky se mi chce brečet,je to strasny *9* *9*
            • vananneh

Re: Re: Re: Re: Re: ahojik

jo...Já na něj nikdy nezapomenu já vždycky když si na něj vzpomenu tak mam slzy v očích *9* *9*
  • simca2

tak

tak dobre neco van reknu nebudu tady nadavat na ness ale vy tady nebudete nadavat na ashley je to jasny my taky nebudem nadat na ash diskuzi!!!!!!!!!!!tak pls!!!!!!!!!!

je to naše diskuze a kdyz se ti tu nelíbí tak sem nelez!uz me to nebaví dál opakovat!!!!!!!Zalez si tam a sem nechod!!!!
    • vananneh

Re: tak

VYPADNI!!!!!!!!!!TO JE NAŠE VĚC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SKLAPNI UŽ KONEČNĚ MAM BLBOU NÁLADU A TY MÍ JÍ DĚLÁŠ EŠTĚ VÍC BLBOU!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • anisek22

ahoj lidi

ahojik lidi mám pro vás super zprávu simča2 už tu nebude pomlouvat nessy překecala jsem ji *15* *15* jsem dobrá že jo

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit