-
Něco mě napadlo...
...co když Van někdo nutí se fotit nahou a pak to ten člověk zveřejní?? *9* *9* To by bylo skoro to samí jako u Miley Cyrus... *9* -
-
Re: Něco mě napadlo...
neverim tem fotkam.. -
Re: Něco mě napadlo...
hele...ti novinari si tak vymislijou kasli te na ne ja jim neverim *13* *13* *8*
-
-
Konečně!
Konečně se přidala ta moje tapeta!Líbí??:] -
-
Re: Konečně!
jj libi a moc *14* *14* -
-
Re: Re: Konečně!
Díky:)
-
-
-
Identified
Včera jsem v Tescu viděla její CDéčko Identified je zajimavé a úžasný!!!Stojí do 400,- je to fakt senzačí že v takém zapákově (viz.můj profil) něco je *1* jinak tam ještě byli CD soundtracky HSM1,HSM2,HSM3,Lady GaGa,Taylor Swift (mám *1* ) atd,atd,atd... *3* -
-
Re: Identified
A já sem si to ztáhla:D -
-
Re: Re: Identified
ja mam uz cdcko origos Van dneska mi ho koupila mamka *14* *14* jujkyyyyyyyyyyyyyyyyy *14* *3* *3* *14* -
-
Re: Re: Re: Identified
a koupila mi ho za 299Kč:-) takze jsme skoro na tom stejne Anet *3* *3* *14* *14*
-
-
-
Já jsem ho koupila na netu za 299Kč -
v brně ness cdéčko identified sem ho koupila za 349 kč...
-
-
Wall s Van
http://reader-of-mind.blog.cz/0908/ vanessa-hudgens-balloones-of-love
Líbí? :-) -
hlásek
ahoj lidi hlasujte tadyk pro ness: http://ppgirls.blog.cz/0802/novyy-b logy-o-ashley-vanesse -
Wall...PŘIDÁNO
Tak už sem tu tapetu přidala snad se oběví brzo:] Možná ještě nějakou vyrobim ale teď jdu do bazénu:D Zatim papáá:] -
Wall...
AhoOj lidi! Teď vyrábim tapetu jenom takovou jednoduchou...Pak jí sem přidám. Snad se bude líbit:] -
Tapeta
ahoj lidi, tá tapeta z vanessou v high school musical pridala kajuska4 ale ja som ju vyrobila dúfam že sa vám páči iba som to chcela povedAať *3* -
I love you soooo much!!!
Vanessa je nejlepší herečka a zpěvačka! má good songy a je krásná! kam se na ni hrabe nějáká Ashleyna nebo Mileyna!!! je užasná upe nejlepší je to muj vzor je prostě BEST!!! I love you sooooooooooooooooooooooooo much!!!!!! *14* *14* -
-
Re: I love you soooo much!!!
Vanesska isssssssssss *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *4* *4*
-
-
?
Pls podel čeho se určujou TOP OSOBNOSTI *7* díky *15* -
-
Re: ?
no asi podle toho kolik má fanoušků nebo fotek teď nvm ale asi fanoušků -
-
Re: Re: ?