-
?
hele to je divný já vím že to nemusím být pravda ale když sem přijdete na vanessku tak tam je ten fanklub tak předemnou byly ale 4 holky a teď tam není žádná a mám pocit že někdo je navádí aby si vanessku odstranily *9* možná to pravda nejní ale co když jo?? *9* no já bych se kdyby to byla prvda NIKDY nenechala přemluvit abych si přidala tu ashleynu jednu blbou k**** *13* *13* -
-
Re: ?
Já nevím jak ostatním, ale mě někdo psal, abych si přidala ashley a vanessu vymazala. Přijde mi to docela trapný. Kdybych si Ashley chtěla přidat, tak si ji přidám.(fakt nechci). Jsou čím dál trapnější. -
-
Re: Re: ?
jj presne...ja bych si ty dve ashleynu a mileynu nikdy nepridala a nikdy nepridam.. *13*
-
-
jj Veru to mas velkou pravdu ja bych si taky nikdy nepridala tu pi*u Ashleynu!! *16* -
tak už jo ale nebyly tam *3*
-
-
HSM 3 v TV (možná)
ahoj lidi v neděli dávali na nově HSM 1 a budou dávat i HSm 2 tak možná budou dávat i HSM 3 ale já myslím že jo... -
-
Re: HSM 3 v TV (možná)
HSM 3 v televizi ještě nebude. Myslím si, že až tak za rok, protože není tak dlouho, co vyšel na dvd. -
-
Re: Re: HSM 3 v TV (možná)
jj.... *5*
-
-
Re: HSM 3 v TV (možná)
jj *3*
-
-
HSM3?
taky bych ráda viděla HSM3? -
HééJ jakoO??
Hééj nevíte proč Vanessku smazali z modelek?? *7* *9* -
-
Re: HééJ jakoO??
někdo to prostě upravil ... ale až to schválí tk to tam zas můžem připsat :D -
-
Re: Re: HééJ jakoO??
Já sem to tam teď dopsala *1* snad to schválí! *3* *14* *14*
-
-
ja to taky nechapu su nasrana na ne kdo to mohl udelat vsak je nejlepsi modelkaaaaaaaaaaaaaaa *14* *14* aj ma nejkrasnejsi fotesky ja ty lidi nechapu proc vymazaly nejhezci modelku s modelek *9* *9* -
pač jí závidí že je tak hezká a měli strach aby je všechny nepředběhla a nebyla nejlepší!!! *15* *1* -
-
Re: Re: HééJ jakoO??
Jj asi jo *1* *15* U modelek totiž byla 2!
-
-
-
vanessa
hej Vanessa si zaslouzi nekoho lepsiho nez je Zac!Umi docela dobre zpivat jenom me trochu zklamamlo ze by se ve filmu klidne vslikla!Al eto neva.Tak zatim cau *1* -
alesha dixon
taje taky super spevacka ale je lepsi vanessa hudgens *13* -
caute
hele nic proti,ale nezda se vam vany na tech novejch fotkach trochu silnejsi ...neni ona doopravdy tehotna ??? nechcu delat novy drby lae zda se mi ze pribrala v rukou aji ma podbradek..jo a na ash diskuzi tvrdej ze je na novejch fotkach jak stetka kurna nedaj pokoj pritom sou to nadherny fotky -
HSM
Ahojky jak se tu máte?? na kanálu Jetix šel zase v sobotu HSM 2...*4* Nevíte někdo kdy už začnou dávat v tv HSM 3?? Už bych se docela koukla... *1* na netu už mě to moc nebaví.... a ty fotečky jsou hezký.. *3* *14* -
-
Re: HSM
Jo...tak...to nwm kdy budou davat HSM3 v tv *9* ja jsem to uz videla mam to jako dvd.... *3* -
-
Re: Re: HSM
Já ho viděla v kině no..a zdálo se mi to tam takový usekaný...a pak párkrát na netu no...
-
-
-
Best
Vanessa is best *14* ...I love Vanessa *14* *14* *14* *14* She is best best and best *3* *3* *14* *14* *14* *14* *14* I love *14* *14* *14* *14* *4* -
-
Re: Best
Jessi?Vanessa is *14* *14* *14* *14* that yes??
I LOVE VANESSKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA *14* AAAA *14* AAAAAA *14* *14* -
-
Re: Re: Best
*14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
New candids
Jsou nové fotky z dneška, z promo akce Bandslam.
Dala jsem je na blog, zítra budou určitě další tak je tam dodám.
www.vanesska-zac.blog.cz -
-
Re: New candids
juj pekne fotesky *14* *14*
-