-
Šok!
Nejspíš většina z Vás neví, co se stalo. Opravdu to nebudu dávat sem.
Koukněte se na můj blog
www.vanesska-zac.blog.cz
Klidně mi tam napište, co si o tom myslíte. *7* -
-
Re: Šok!
na těch fotkách vypadá starší ale řekla bych že je nevyfotila teď...
-
-
vanyy je naaj
jaaaj ľudia ....Vanesska je upne naaaajjlepšia spevačka a herečka a neni len najlepšia ale aj nakrajšia ženska celebrita ..lebo pre mna najlepši z mužskej časti EnRique Iglesias... -
-
Re: vanyy je naaj
ahojky všichni,vanessa je nej nej nej nej nej nej nej nej!!!!!!!!! *14* *4* *14* *3* *14* *4* -
-
Re: Re: vanyy je naaj
presne Vanesska je nejlepsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii *14* *14* *14*
-
-
-
náš blog
ahoj mi z kajuska4 sme urobili blog a vanesske a nikto tam nebol tak by sme poprosily aby ste chodily na blog vanney a nechAali komentáre pls dík adressa:
www.i-love-vanney.blog.cz dík a dúfam že sa vám tam bude páčiť *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Fanúšik
Kto je največí fanúšik Vaness?
Tak sa zapište:
Meno:
Ako dlho máš rád/a Vanessu?:
Čo sa ti páči na Nessi?:
Koľko máš rokov/let?:
Poznáš niaku stránku o vanesse?:
P.S.: Chcela som tu čosi napisať *14* -
-
Re: Fanúšik
Verča
nvw asi pul roku (já vím není to zrovna dlouho...:( )
všechno!!! dokonalost!!!
11
www.vanessa-hudg ens432.blog.cz -
-
Re: Re: Fanúšik
sry ten blog je www.vanessa-hudgens432.blog.cz
-
-
Verča
asi tak 2 nebo 3 roky
že je jako jedna z mála celebrit přirozená(a hlavně to není azs další blbá blondýna!) a samo je skvělý herečka a zpěvačka
16
vanessa-anne.or g -
Kaja
už od začiatku hsm
všetko...je to ta naaaaaaaaaaj spevačka,herečka,modelka a osoba
15
ano poznam jednu super stranku oh-missvanesa *14* -
Klára
Dlouhoooooooooooooooooooo *5* *14*
Vsechno se mi libi *3* na Van
16
www.vanesskaklaruska.blog.cz -
-
Re: Re: Fanúšik
Katka
Strasne dlouho se mi libi *4*
Vsechno
15
nn *13*
-
-
Michaela
dlho
všetko
9
nevim -
Karolína
dlouho
Všechno se mi libí na Nessy
14-15
www.vanesskakajus.blog.cz
*3* -
Aneta
Dlooouho *15*
VŠECHNO!
12
Muj blog: www.Vanessiiik.blog.cz
-
-
ahooj
ahoooojte na tejto stranke www.oh-missvanesa.blog.cz najdete uplne najnovšie fotky a videa Vanessky.....je tam aj novy reklamny spot pre neutrogenu čo Vany natočila....tak sa rychlo pozrite na tu stranku -
-
Re: ahooj
jj...uplne nejlepsi stranka o Van *14* *14*
-
-
!!!!
Na Vanessku nemá žádná Megan Fox....Nessy je prostě nej :) *14* -
-
Re: !!!!
JJ!!Ta Megan je pjekná kráva!A děvka jako já jí tak nenávidim!! *8* Vanesska is beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeSt!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* -
-
Re: Re: !!!!
jj Van is besttttttttttttt *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: !!!!
Vanesska is besttttttttttttttt
I LOVE VANESSAAAAAAAAA *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
Re: !!!!
J.......Vanesska je *14* *14* nejkyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
-
-
..
Ahoj to ze Megan de po Zacovi to uz bych rekla ze bylo...mam aji obrazky jak si Zac vsimal jen Megan a Vanessa byla jak jeho ocasek jenom se smutne divala na to jak se s polu bavili...ale tet si prej Megan uz nasla ZASE jinyho toho z filmu Transformers jak tam s ni hral....zase mela taky blby keci k tomu.. *16* takze se nemusis bat....doufam -
prosím ať to není pravda :(
to snad ne! *10* *16* *5* kouknite se sem: http://www.starmagazin.cz/2009/07/0 3/tahne-to-zac-efron-s-megan-fox/ prosím, ať to není pravda! ta megan si o sobě myslí jaká je světová skupina přitom je to beztak namyšlená "bůůůů" a není ani moc hezká vanesska je lepšíí!!! -
-
Re: prosím ať to není pravda :(
holky, bulváru nevěřte. To je prostě business. Bulvár akorát využívá jejich popularitu, aby vydělali peníze. Snad si nemyslíte, že je to pravda? Kdyby měli tisknout pravdu o jejich životech, tak by si to nikdo nekoupil, protože by to bylo nudný. Ale když otisknou na titulní stránku Zac a Vanessa chtějí miminko, tak si to všichni běží koupit. Prostě podvod. Vím to z vlastní zkušenosti. Asi měsíc jsem pracovala ve vydavatelství jednoho časopisu. Jestli tomu ovšem věříte, je to vaše věc. -
-
Re: Re: prosím ať to není pravda :(
jj.....mas pravdu ale treba budou mit mimi to nemuzeme vedet kdybych bydlela v Americe kde Van tak jdu k ní a jdu zjistit jestli to je vse pravda co je v casopisech jestli budou mit mimi a nebo to ja bych chtela bejt na jejich svatbe jujjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
-
-
Re: prosím ať to není pravda :(
Rvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa takova skareda tlama no fujjjjjjjjjjjjjjj *8* *8* *16* *10* Vanesska je *14* *14* *14* *14* ale ta megan fox jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee blééééééééé *16*
-
-
vanessa
vanesska je super najlepšia -
-
Re: vanessa
Jo Vanesska je nejlepsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiii ale pls...neposilej to 3 kuju...:-) *4* *4* I love Vanessa *14* *14* -
-
Re: Re: vanessa
jj...vanesska je proste nejky *14* *14* *3*
-
-
-
Photos...
No tak teď sem k Van přidala 10 fotek tak doufám že je chválí:] -
-
Re: Photos...
Já jsem tam přidala asi 30 fotek a neschválili ani jednu a vůbec nechápu proč. Docela mě to štve -
-
Re: Re: Photos...
Mě taky!Já když sem chci nějakou dát tak se většinou nenahrála ani jedna *9* -
-
Re: Re: Re: Photos...
*9*
-
-
to je nejaké divne *9*
-
-
Re: Photos...
jj snad jo ja jsem jich pridala vcera hodne asik 20 a pridala se jenom 1 *9* z 20 takze nwm je to nejake divnee *9* -
-
jo ja to chapu ja to taky pridavala a vi proc musis pridavat jenom pojedne jinak se ti to neprida vsechno musis jednu pockat dokud se neschvali pak druhou a uvidis pomuze to *3* -
Už sem jich tam nahrála dalších 9 *1* -
-
Re: Re: Re: Photos...
jj snad se to schvali -
-
Re: Re: Re: Re: Photos...
já jsem sem přidala asi 50 fotek a nepřidala se ani jedna *9* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Photos...
to snad néééééééééééééé *9* *9* *9* *9* *9* *9*
-