Přejít na výpis diskuzí

Vanessa Hudgens

OSOBNOST 31.12.2006 
47202 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Gallery

Lidi pls neznáte nějakou stránku kde jsou HQ obrázky Vann? Pls poraďte!
    • honey15

Re: Gallery

http://www.vanessa-anne.org/ třeba?
    • deminka2

Re: Gallery

ja ne
  • deminka2

Fotka

tak keď sa spýtaťe kakadu aby zmenil fotku tak ak budete súhlasiť tak tu máte adresu na môj výber: http://img2.timeinc.net/people/i/20 07/gallery/7of07/vanessa_hudgens.jp g
    • kajuska4

Re: Fotka

hele...tam se mi nic neukazalo...ale klidne ju zmen:-) budu radaaa.................
  • mustang44

van

není to vanessa hugnes?????
    • kajuska4

Re: van

neeeeeee....................Je to Vanessa Hudgens a neeee zadna Hugnes *13* *13*
    • deminka2

Re: van

JE TO ONA
  • anet2106

hsm

Na nově teď dávají HSM 1!
    • kajuska4

Re: hsm

jj ja jsem se taky divala *14* *14* Vanesskaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa *14* *14* *14* *3* *3* *3* *14* *14*
    • deminka2

Re: hsm

jo koukala jsem to *14*
  • jo a jěšě

emma watson ma všechno min min tapet,videi,fotek fanoušků i dizkuze proč pak je teda na 4 místě *7*
  • Ahoj

Jěště pořád nám to nefunguje ale paks e doto vložím přísahám .. a jak se jina máte ??? na ashley dizkuzi je víc koment. ptž to je to tam spíš jak na chatu tady sou zas jenom odkazy n cvanessu .. to by sme s emuseli začít bavit i sobě a tak chapete a chatovat si ne na vzakzech ale tady no *5* co se da dělat
  • vanesa

vanesa,je,suprová *4* *4* *4* *3* *3* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4*
    • kajuska4

Re: vanesa

*14* *14*
  • neeej

vanessa je ta nejlepší a nejkrásnější *14* *14* *14* a fanoušci ashley ji pomlouvaj že je lepší *1*
    • kajuska4

Re: neeej

*14* *14* *14* *14* *14* *14* to mas uplnou pravduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu *14* uuuuuu
  • zaneta.201

mucq

Vanesska je *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • nespesna

kdo?

kdo ja?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit