-
jj
trebalo by sa o tuto Vanessynu rubriku viac starať...lebo vyzera to tu dosť biedne....snažte sa prosim pridavať rozne fotky,tapety, videa ....no skratka nech to tu je trochu živšie a viac o Vanesske ked ju mate radi....prosiim *3* -
-
Re: jj
snazim se tu pridavat co nejvice fotek
-
-
supeeer
Supppeeer Vanesska predbehla Megan Fox ..len tak dalej ...Vany musi byť na lepšom mieste *1* -
-
Re: supeeer
jé to je super! a kajuska neni správce *7* -
-
Re: Re: supeeer
jsem *3*
-
-
-
včera
s ní dávali film-Letka Bouřliváků *3* -
-
Re: včera
na kterym programu? -
-
Re: Re: včera
na Primě
-
-
-
YES!!
Van je zase o jedno místo víš!!Je na 6.!:]] -
-
Re: YES!!
tak to je supeeer
-
-
jj
jsem ráda, že se tu najde aspoň několik rozumnejch lidí!!! *4* ostatní snad s věkem dostanou rozum... já už to mám v hlavě srovnaný...:) zatim pa -
fajn
Konec Hádek -
správce ...
zdarec já sem správce ... takže ted pořádně pročtu diskuzi a smáznu tady ty nadávky na Van :-)) -
-
Re: správce ...
ahoojky..tak to bude super když je smažeš..
-
-
vaaaanesa
Vanesska je super *14* -
-
Re: vaaaanesa
joooooo to je..
-
-
:)
Vanessu mam hrozne rada..pride mi takova ze si udrzela svoje ja..:)hraje fakt dobre, a zpivat taky fakt umi...:)neska sem shlihla poprvy HSM 3..fakt krasnej dil...mohl by bejt este ctvrtej, zajimalo by me jak to Troy a Gabriella zvladnou..:)sice od sebe nebudou tak daleko, ale stejne....:)jesli nekdo neco o dalsim dilu vi, tak mi napiste na maila..diky..:)jo a nevirte jak to maj se Zacem?:)ja vim jen posledni novinku ze se zasnoubili..:)nevim kde se sem na tendle server zase dostanu tak na ten mail..:)I Love Vanessa and Zac:) -
stupidní
nechci takhle kazit vany diskuzi ale tohle mě vadí když ji tady nadávaj tak je jasný že ji budu chránit jo a kajuska4 pokud vím jela do chorvatska a ne všichni na tehle diskuzi tu sedej od rána do večera a chcou ashley posunout co nejdál *4* Jo aten horní ret to sem taky slyšela když to říka vananneh a já sice fanoušci vanessy ale něco na tom bude