Přejít na výpis diskuzí

Vanessa Hudgens

OSOBNOST 31.12.2006 
47202 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vaness15

jj

trebalo by sa o tuto Vanessynu rubriku viac starať...lebo vyzera to tu dosť biedne....snažte sa prosim pridavať rozne fotky,tapety, videa ....no skratka nech to tu je trochu živšie a viac o Vanesske ked ju mate radi....prosiim *3*
    • 21.4.1993

Re: jj

snazim se tu pridavat co nejvice fotek
  • vaness15

supeeer

Supppeeer Vanesska predbehla Megan Fox ..len tak dalej ...Vany musi byť na lepšom mieste *1*
    • gabi777

Re: supeeer

jé to je super! a kajuska neni správce *7*
      • kajuska4

Re: Re: supeeer

jsem *3*
  • včera

s ní dávali film-Letka Bouřliváků *3*
    • vananneh

Re: včera

na kterym programu?
      • Re: Re: včera

na Primě
  • vananneh

YES!!

Van je zase o jedno místo víš!!Je na 6.!:]]
    • 21.4.1993

Re: YES!!

tak to je supeeer
  • adusinka

jj

jsem ráda, že se tu najde aspoň několik rozumnejch lidí!!! *4* ostatní snad s věkem dostanou rozum... já už to mám v hlavě srovnaný...:) zatim pa
  • fajn

Konec Hádek
  • honey15

správce ...

zdarec já sem správce ... takže ted pořádně pročtu diskuzi a smáznu tady ty nadávky na Van :-))
    • 21.4.1993

Re: správce ...

ahoojky..tak to bude super když je smažeš..
  • vaness15

vaaaanesa

Vanesska je super *14*
    • 21.4.1993

Re: vaaaanesa

joooooo to je..
  • :)

Vanessu mam hrozne rada..pride mi takova ze si udrzela svoje ja..:)hraje fakt dobre, a zpivat taky fakt umi...:)neska sem shlihla poprvy HSM 3..fakt krasnej dil...mohl by bejt este ctvrtej, zajimalo by me jak to Troy a Gabriella zvladnou..:)sice od sebe nebudou tak daleko, ale stejne....:)jesli nekdo neco o dalsim dilu vi, tak mi napiste na maila..diky..:)jo a nevirte jak to maj se Zacem?:)ja vim jen posledni novinku ze se zasnoubili..:)nevim kde se sem na tendle server zase dostanu tak na ten mail..:)I Love Vanessa and Zac:)
  • stupidní

nechci takhle kazit vany diskuzi ale tohle mě vadí když ji tady nadávaj tak je jasný že ji budu chránit jo a kajuska4 pokud vím jela do chorvatska a ne všichni na tehle diskuzi tu sedej od rána do večera a chcou ashley posunout co nejdál *4* Jo aten horní ret to sem taky slyšela když to říka vananneh a já sice fanoušci vanessy ale něco na tom bude

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit