Přejít na výpis diskuzí

Vanessa Hudgens

OSOBNOST 31.12.2006 
47202 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ježíííš

Ach Jo *16* *16* vanvanH já i přes par fanoušku ash co sem chodej a pomlouvaj vanessu mám ashley pořád stejně ráda *13* nenechám si ji takhle zhnusit nicky0012 JÁ REBARBORA sem napsla že si nechala udělat plastiku Brady protože sem to slyšela od kámošky co to četla ty píííčo kde bych asi vzala ten članek první se podívej kdo to napsal že má článek však počkej já ji to řeknu ale je to moje kámoška neprozradím ji pokud to nebude chtítí sama krávo *15*
    • nicky0012

Re: Ježíííš

ale mě je tvoje kámoška uplně u piče mně nezajímá já tu stebou ty kundo nebudu strácet čas *13* *9* *16* *8* *9* *1* a tu kamarádku možná máš která chodí na ash dizkuzi ale jak mi ti mužeme věřit že ti to řekla zrovne ona?? *7* *9* *1* takže sklidni hormon starej se o sebe a ash nech napokoji protože vtrapka ji nesahá ani po kotníky! *15* *15*
      • marsa12

Re: Re: Ježíííš

jenze ona ma pravdu kdyby neco....ja sem to proste nasla v casoúise nevim jak ty...ale az budes mit dukazi ze ji nemela tak se mi ozvi....telefoni cislo ti muzu dat pozdej
  • omajda

vanvanH.

pockej ja se kouknu na casaky podivam se jestli tam mam tu divku ja sem si taky kupovala nekdy divku *4*
  • omajda

ha

holky vy to nechapete kdyz to tvrdite ze si ji nenechala udelat tak si ju delalal urcite ve 20 nebo tak nejak a to by bylo vsude na netu jenze neni ja sem se divala i s kamoskoun a nic tam nebylo jen o tom nosu ona to nechtela a jeste pozdejc to mela tak 23 v bravu byl clanek o plastikach a tam bbyla ash a mela tam jenom ten nos tak uz konecne STICHNETE A BAVTE SE O TE SVE VTRAPCE(kdo to vymylel to jmeno je fakt dobre) a ash nechte napokoji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10*
  • princess_lucinkaa

?

Prosim chtěla bych se zeptat jestli nevíte jak si mam něco koupit z Ecko Red.Určitě víte že tu značku propaguje Venssa Hudgens a tak bych si od nich chtěla něco koupit.Díky za radu *7* *7* *7*
  • Vtrapka

tyo ty maš talent to si nemohla vymyslet nic lepšího než vtrapka no jde to vidět .... jo a linsay není nejhorší herečka ja bych ti řekla kdo je nejhorší herečka :D ale ashley to není nebo tu mám ráda i přestohle všechno Trapko...FOR nicky0012
    • nicky0012

Re: Vtrapka

prosimte vy jste vymyslely ashtrapka což jste po mě okopčily tak a kdo vymyslel něco lepšího JÁ!!bože že vy dvě jste tak ubohý a zákeřný to je strašný!!!
    • nicky0012

Re: Vtrapka

za pravdu se každej zlobí ted už možná není ale dostala tolik cen víš takže prosimte zmlki jo a šoupej nohama tvoje názory nikoho nezajímejí REBARBORO!!jo a když máš ash tak ráda tak proč o ní tvrdíš že má plstiku brady myslíš si to jenom ty a pár holčiček kterých ti lezou do prdele!!jo prtž ona žádnou nemá a vědí to i ash fanoušci a vtrapčini fanoušci!!!takže nehraj bo už seš stím trapná já se s tebou ty pičo vole nechcu hádat prtž je to fakt s tebou na dlouho kdy už konečně pochipíš že to není pravda a že ses přehlídla a že ash má jen plastiku nosu už by bylo načase bo tvoje kidy nikoho nezajímaj!!!! *13* *15* *5* *16* *8* *10* *1* *1* *9* *15* *16* *16*
      • vananneh

Re: Re: Vtrapka

Jo a taky sem zapoměla že má taky horní ret udělanej ;]
        • nicky0012

Re: Re: Re: Vtrapka

hahahahahahahaha mno alew stačí ne???už je to fakt trapný ona plastiku ničeho takovýho nemá tak prosimte ztrapnuješ akorád sama sebe a daří se ti to jsi TRAPNÁ už ses vyrovnala i té vaší Vtrapce!!!!! *15* *15* *15* *16* *8* *15*
  • 12

jo a ted sem zjistila že máš 12 tak si tě nějak neberu k srdci pro tvou radost *15*
  • Pičo

*15* *15* sereš mě čím dál víc,ale zase si mě pobavila jak ty můžeš vědět jestli mám kamošky nebo ne .. nahodou jich mám dost,ale to je jedno a ja neřekla jistě že ji má ale řekla mi to kamoška nejlepší že s ji nechala udělat a chodi na shley dizkuzi ... tak stichnete !!!!!! je to moe kamoška tak ji nebudu prozrazovat ale ja ji řeknu at vam to tam napíše sama !!! jen sme to četly za to nemůžem ale ashley se celá předelává jen to sem zmínila ale sere vás to co ??...neuražej moji přezdivku jo ?? nemáš se taky zrovna čím chlubit
    • nicky0012

Re: Pičo

jo jasně haha ted si pobavila ty mě mno já mám super přezdívku kterou používa spoustub lidí ale rebarbora pochybyju!!jo a třeba kamča bo makrtéto bo omajda jsou na dizkuzi od jak živa a pochybyju že si něčeho takovýho všimly jo protože nic takovýho tam není a ashley si nchala udělAT jen NOS ona totiž plstiky nemá ráda naco by si asi dělala bradu ?? ????at je ta tvá kamoška co chce ale my jí nevěříme a pokud nechceš říst kdo to je tak ti to neuvěří nikdo víš!!!jo a čekám na ten vytištěnej článek!!!ty kundo malá!! *15* *15* *15* *15*
  • princess_lucinkaa

Radu prosím

*7* Prosim chtěla bych se zeptat jestli nevíte jak si mam něco koupit z Ecko Red.Určitě víte že tu značku propaguje Venssa Hudgens a tak bych si od nich chtěla něco koupit.Díky za radu *7* *15*
  • vanvanH.

caw promin te ze otravuji ale mam strasne rada van ale jak tady ctu ze ash si nechala udelat plastiku brady a ze to bylo v popkornu tak si myslim ze to neni pravda protoze ja uz mam(jelikoz je 15)mam uz 4 roky predlatne casopisu popcorn a brava tak zadny clanek o tom ze si udelala ashley plastiku brady to tam nebylo jenom ze si nechala udelat plastiku nosu ale to ze zdravotnich duvodu.no promin te jenom sem to musela rict. *4* *4* no a stejne uvazuji ze si ted hned zmenim jmeno je hnusne tak du na to *3*
  • simca2

za

za 1.plastika je taky v dnesni dobe moderni vec a navic ashley si plastiku nosu udelala ze zdravotnich duvudu jestli neveris ja ti poslu clanek ktery sem nasla na internetu
    za 2. plastiku brady si nedelala nikde to neni divala sem se na internet a to by melo byt protoze ssi to urcite delala tak ve dvaceti a plastiku nosu si nechtela delat ja ti poslu ten clanek
    • vananneh

Re: za

Broboha vo nose ví každej ale vo bradě jak je vidět NE!Ale já to vim narozdíl vod NĚKOHO:]

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit