-
blog
http://misa-kulisek.blog.cz/ -
nic
tak to se kouknu. -
nic
no tak to sem nevěděla. *7* -
Nejsou v kurzu
Hele lidi já vám do toho nerada kecám, ale každej ví, že když skončilo HSM tak Vanessa, Ashley, Corbin, Zac atd. nejsou v kurzu. Dneska letí teenegry jako Selena Gomez, Demi Lovato nebo Maily Cyrus. To ví každej. Já osobně Hsm nesnášim, je to hrozná kravina. Kdybych Van, Asch atd. neznala z hsm tak by se mi možná trošku líbili ale takhle je mi z nich ze všech na zvracení.V hsm totiž ze sebe dělaj úplný blbce. -
-
Re: Nejsou v kurzu
ale tady nejde o HSM
-
-
dejte pokoj
vanessy piersing nechte napokoji jo !! mít piersing je moderní hezká věc a nám se to líbí a plastika je trchu něci jinýho ten nos chápu já mám taky uzkou sliznici a mám zdravotní problémy ale prý má i plastiku brady to už přeháníale mě je to jedno ten piersing nechte bejt o to mi jde -
-
Re: dejte pokoj
no aco vzdyt si to delaji kazde hvezdy tu plastiku a to ze vase dokonala vanessu nema plastiku tak to s ni nedela dokonalou zase ashley ma 1000000krat lepsi pisnicky nez ta vase vanessa!!!!!!
-
-
ona
ona ma pravdu simca2 ona si nechala udelat plastiku nosu kvuli zdravotnich duvodu protoze najednom koncerte se zacala dusit ,nechla si udelat tu plastiku nosu aby se ji to zlepsilo -
hrůza
tady jsou dny hadaní. -
Do ......
Co se to děje ??? *16* *16* Jak jsem s euž zmínila tak mně nejde počítač a nemůžu sem chodit a tady se dějou věci .. Vanessa je n 8 místě to je tvrdě přehnaný hned jak budu mít opravenej počál dám vědět musíme ji zvednout nahoru jinak to nejde *13* Jo a nevím proč by sme se neměly chodit dívat na vzájemný dizkuze *7* Proč se třeba nehádate o Vanesse a nějaké celebritě proč vůbec vanessu a ashley spojujete proč píšete na ashley dizkuzi že nemáte rádi vanessu ja tady taky začnu vyjmenovavat lidi co nemám ráda *8* -
AAAAAAAAAAA
AAAAAAAAA lidi!!!Vanesska zase klesla!!!Předběhla jí Emma Watson!Nic proti ní nemam ale jako!!Proč teď všichni předbýhaj VANESSKU??:( -
otazka
lidi nevite jestli jeste vanessa chodi se zacem *7* voni nekde pisou ze jo nekde zas ze ne a nekde psali i ze je tehotna a ja uz jsem z toho debil *7*