Přejít na výpis diskuzí

Vanessa Hudgens

OSOBNOST 31.12.2006 
47202 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hello

Hello childrens!!!!!!!I'm Vanessa Hudgens!!Woul like arrive in Czech Republic,but cannot.Carrion me it.Necessary under year.Good Bye
    • anet2106

Re: Hello

Hahahaha *15*
  • 21.4.1993

Re: ..,,..,,.,,.,.,

uz se ukazala nova fotka z nevim jakeho photoshootu..Vanesse to mooc slusi..tady je odkaz..tak se podivejte..
    http://oh-missvanesa.b log.cz/0907/new-photo-jimmy-kimmel
    • van.hudgens

Re: Re: ..,,..,,.,,.,.,

wow.Ta fotka je nadherná.Vanessce to hrozně slušííí.
    • 21.4.1993

Vanesska vypada nadherne..nemam slov.
  • nespesna

ach

achjo já nevím co mám napsat. *9*
    • Re: ach

TO TAK TO MÁŠ BLBÍ!!!
      MŮŽEŠ SI VYLÍZAT PÍČU!!!! *5* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *8* *13* *13* *13* *13* *13*
  • simca2

jj

jj necham neboj jen sem vam chtela s uprimnosti rict ze vam to napomuze vis? tak promin
    • Re: jj

JDI DO PRDELE *14* *7* *10* *14* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13*
  • vanessavk

neviem

hej baby poznam veľmi dobre vanessu ale toto o nej neviem aka jhe najlepšia kamaratka vanessy ako miley mandy a tak pls napište *14* *14* *14*
    • syndynka

Re: neviem

nejlepší kamarádka vann je mary-kate olsen nejlepší kamarádky sou od natáčení filmu beastle *15* *3*
      • Re: Re: neviem

NENE KECÁŠ TY PPPPPÍÍÍÍÍČČČČČOOOOO!!!!! *13* *13* *13* *13* *5* *5* *15* *16* *8*
  • vanessavk

holky i love vanesska

ahoj holky som taka rada že tu nechodi ta katuska či ako ta krava blbá čo nadávala na vanessku a ešte na niake celebrity
  • leona22

Nová

Ahoj som tu nová a chcem aby som mala veľa priatelov len aby mali radi miley cyrus alebo vanessu alebo selenu a moc tu nebudem chodiť asi raz za mesiac alebo raz za týden
  • nenavidim ju

megan fox je bleeeeeeeeee jak je to mozny vzyt ma mozek na paderu je vyhrabana jak cosi nnavidim ju
    • 21.4.1993

Re: nenavidim ju

megan je fujjjjjjjjjjjj
    • nelmo

Re: nenavidim ju

jj to máš pravdu......Megan je bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee e
  • vaness15

ľudia

ľUDIA AKO TO JE MOžNE Vanessku predbehla v rebričku MEGAN FOX.....Vanesska je teraz 6 *9* *9* *9* *13* *8* *16*
    • emilyamiley6

Re: ľudia

megan je krava chudák vanesska:( musíme jej dať viac fanúšičiek mám nápad urobte si viac profilov a dávajte si tam vanessku iba ju alebo pozvite kamaratky alebo kamaratov na osobnosti.cz a nech si pridaju iba vanessu
      • kajuska4

Re: Re: ľudia

jjj
  • 21.4.1993

Re: ..,,..,,.,,.,.,

Vanessynka je nejúžasnějšíííí..MTmmmR
    • van20

jj Vanesska je ta nejlepšííí...........prostě úžasná *14*
    • kajuska4

jj to jeeeeeeee *14* *14*