Přejít na výpis diskuzí

Vanessa Hudgens

OSOBNOST 31.12.2006 
47202 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 21.4.1993

Re: ......

Vanesska je nejjjj
  • nespesna

no

no no já jsem to nepsala.
    • Re: no

já vím že ty ne! ale napsala to nicky0012 *10* *16*
  • :-/

byla jsem na diskuzi u ashleyny a jedna fanynka tam napsala tohle: anessu bože ona je tak trapná a ty její fanynky strašně zákeřný na ashley mi takový vubec nejsme vanessáč to je uplně hrozný bože já bych chtela aby prostě už nebyla slavná já ji tak nesnáším já se omlouvám že to píšu ssem ale prostě to je hrozný jak já ji nemám ráda jak je trapná a hnusná a vietamsko,černá,indická,bílá a já newm co ještě vždyt to je strašný lituju zaca ten tuhle hnusnou trapnou škaredou krávu vubec nezaslouží vždyt má hezký akorát vlasy a má příšerný oči to je děs já se zblázním!!!to jak muže mít někdo něco takovýho rád obdivovat to vždyt ta umí zahrát dobře leda tak příšerky S.R.O!a né toto!!to je hrozný doufám že ashleyniny fanynky se mnou souhlasí já prostě vanessu nesnášim už od doby kdy stoupila na obrazovku je to ten nejhnusnějši člověk kterýho sem vyděla!!
    Omlouvám se že to píšu a Ashley diskuzi ale na vanesse by mě vyhodily a fanoušci vanesssi sem taky chodijou takco a hoplky když řeknu Vtrapka znamená to vanessa je jí jméno už titiž nevyslovím to by mi pusa upadla radši než toto!! NESNÁŠÍM tu TRAPKU!!!!!!!!!!!!!!!!

hrůza *16* *8* *5* *13* *9* *10*
    • kajuska4

Re: :-/

krava jedna ja zase nesnasim ashleynu pic* jednu aby ona chcipla ma krivej nos proste smrdi *16* *16* *16* fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jak nekdo muze mit rad Ashleynu nechapu ty lidi kravy namyslene jsou!!!!! *10*
    • selena565

toje kráva blbá ona ani vanesu nepozna bože *16* *16* *16* *16*
    • 21.4.1993

tak to je fakt zakerny vzkaz..ja ashley nenavidim..Vanesska je nejjj..
      • lili1997

Re: Re: :-/

van nema na sobě nic zavadnyho ale ashley ta mela krivej nos byla na plastykach a tak van je prostě nej *14* *14* *14*
    • Re: :-/

jedině ona je trapka!!! *8* *16* *5* *13* *10* *10* *10*
  • help!!!

lidičky vanesska nám klesla až na sedmé místo! musíme s tím něco udělat!!! *9* *7* *9*
    • 21.4.1993

Re: help!!!

to teda musime..ta Ashtrapka je na druhem..ale myslim ze je to jedno na jakem miste je..pro nas(jeji fanynky) bude vzdy ta nejlepsi..
  • nespesna

achjo

no jo já ti možná pomůžu.
  • misisek

HQ Fotky

Ahoj lidi! Chtěla bych se zeptat jestli neznáte nějakou stránku kde bych našla HQ photečky Vanessy?? Moc byste mi pomohli, díky! *3* *14* *4* *3*
  • vaness15

prosiim

ahojiik prosim pomožte mi.....na moj blog mi začalo pisať jedno šialene dievča uražky na Vanessku...stale mi piše a nechce dať pokoj...bo hovory že ona mi neprestane pisať do kym ja sa nezdam....tak prosiiiimmm chodte na tuto stranku a pište tam tie najhoršie uražky na ashleynu ...nech na to dievča niesom sama...a ukažme jej že Vanesska je najlepšia.............vopred dakujem za pomoc
    • 21.4.1993

Re: prosiim

pomuzu ti..
    • vanessavk

Re: prosiim

ja mam rada ashley ale pre velku faninku vanessky urobím to
  • vanessa hudgens

vanessa je úžasná
    • 21.4.1993

Re: vanessa hudgens

jeeeeee..uplne božíííí
      • vanessavk

Re: Re: vanessa hudgens

ano je božíííííí *14*
    • 21.4.1993

Re: vanessa hudgens

jeeeeee..uplne božíííí
  • Bože

Bože mám rozbitej počítač tak tu nemůžu chodit každej den :-((((( jaktože je zase tak nízko není možný
    • vanessavk

Re: Bože

škoda *9*
  • vanessavk

Naša vaness

Naša Vanesska je 7. och nie predbehla ju Lidsay Lohan a Megan Fox chudačik Vannej *9* *9* *9* *9* *9*
    • anet2106

Re: Naša vaness

Nemyslím si, že je podstatné, kolikátá Nessa je. Pro její fanoušky bude vždycky na prvním místě!
      • 21.4.1993

Re: Re: Naša vaness

mas pravdu *4*
    • 21.4.1993

*9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
    • 21.4.1993

jooo chudak Vanesska..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit