Přejít na výpis diskuzí

Vanessa Hudgens

OSOBNOST 31.12.2006 
47202 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • není pravda

není pravda nám je to už jedno
  • selenavan

že

že sa mi zbláznime že vanessa je na 5. mieste kravy *16* *16* *16* *16* *16* *8* *8* *8* *8*
  • Hééj

hééj byla sem na ashley diskuzi a oni tam tvrděj,že nemáme vanessu rádi ..to sou uplné krávy sem si nemyslela *16* jak můžou vědět jak máme Vanessku rádi *10* *10* Není prqavda ja Nessku miluju uplně bestovně *14* *14* *14*
    • 21.4.1993

Re: Hééj

kravy..ja Vanessu uplne miluju..
    • kajuska4

hej to si delaji prdel ne?no twe kravy jedny ja vanessku miluju takyyyyyyyyyyyyyy *14* vsak dneska jsem pridavala tapety a kazdej den b udu pridavat sem neco aj fotky a td....ja nwm proste jsou to nany pitpmeeeeeeeeeee *16* *16* *16* *16* *16* *16*
      • Re: Re: Hééj

aohj ja jsem vanesa ael ne hudgens jo? jmenuju se taky vanesa a taky ji milujůů *3* *14*
        • kajuska4

Re: Re: Re: Hééj

ja ju miluju taky moc *14* *14* je best, a svatba bude 2010 sem si cetla casak a tam to bylo *3* *3* *14* *14* *14* *14*
          • misisek

Re: Re: Re: Re: Hééj

Je to pravda, já mám taky ráda Nessku! *15*
      • kajuska4

Re: Re: Hééj

Pitomééééééééé****
    • selenavan

presne vaness je best
      • nelmo

Re: Re: Hééj

jj je ta nejlepšííííííí *14*
  • selenavan

prepáčte

včera bola na mojom profile kamoška a ona je krava také kraviny posiela a tak ma tu nikto nemá rád a bola tu aj chvílu rano aj ja som bola chvílu ráno ospravedlnujem sa
  • selenavan

dobre

Ja som chcela iba aby bola Vanessa na 4. mieste ale ja sa na to vykašlem *5*
  • nespesna

jo

jo *3*
  • přestante

hele neřešte Ashley a to stím mazáním je kravina *13* Vanessa je pro nás nej na světě a Hotovo radši bude psát komenty a přidávát fotešky atd:
    • kajuska4

Re: přestante

jj ja nwm proc se tu furt hadaji toto jsou van dizkuse tak budeme mluvit jenom o nessy ok? *3* *3*
  • kajuska4

no twe

*7* *7* *7* *13*
  • origoš

tu řešíte kraviny *9* na vanessu nikdo na světě nemáá ona je uplně originální *3*
  • zaneta.201

muck

vanesska je *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit