-
není pravda
není pravda nám je to už jedno -
že
že sa mi zbláznime že vanessa je na 5. mieste kravy *16* *16* *16* *16* *16* *8* *8* *8* *8* -
Hééj
hééj byla sem na ashley diskuzi a oni tam tvrděj,že nemáme vanessu rádi ..to sou uplné krávy sem si nemyslela *16* jak můžou vědět jak máme Vanessku rádi *10* *10* Není prqavda ja Nessku miluju uplně bestovně *14* *14* *14* -
-
Re: Hééj
kravy..ja Vanessu uplne miluju.. -
hej to si delaji prdel ne?no twe kravy jedny ja vanessku miluju takyyyyyyyyyyyyyy *14* vsak dneska jsem pridavala tapety a kazdej den b udu pridavat sem neco aj fotky a td....ja nwm proste jsou to nany pitpmeeeeeeeeeee *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
-
Re: Re: Hééj
aohj ja jsem vanesa ael ne hudgens jo? jmenuju se taky vanesa a taky ji milujůů *3* *14* -
-
Re: Re: Re: Hééj
ja ju miluju taky moc *14* *14* je best, a svatba bude 2010 sem si cetla casak a tam to bylo *3* *3* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Hééj
Je to pravda, já mám taky ráda Nessku! *15*
-
-
-
Pitomééééééééé****
-
-
presne vaness je best -
-
jj je ta nejlepšííííííí *14*
-
-
-
prepáčte
včera bola na mojom profile kamoška a ona je krava také kraviny posiela a tak ma tu nikto nemá rád a bola tu aj chvílu rano aj ja som bola chvílu ráno ospravedlnujem sa -
dobre
Ja som chcela iba aby bola Vanessa na 4. mieste ale ja sa na to vykašlem *5* -
jo
jo *3* -
přestante
hele neřešte Ashley a to stím mazáním je kravina *13* Vanessa je pro nás nej na světě a Hotovo radši bude psát komenty a přidávát fotešky atd: -
-
Re: přestante
jj ja nwm proc se tu furt hadaji toto jsou van dizkuse tak budeme mluvit jenom o nessy ok? *3* *3*
-
-
no twe
*7* *7* *7* *13* -
origoš
tu řešíte kraviny *9* na vanessu nikdo na světě nemáá ona je uplně originální *3* -
muck
vanesska je *14*