Přejít na výpis diskuzí

Vanessa Hudgens

OSOBNOST 31.12.2006 
47202 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kajuska4

hej

hej ta ashleyna si dela prdel ze je 1.v modelkach rvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaa *16* *16* *16* chudacek moje sluníčko Nessynečka *14* *14* *14* *9* *9*
  • selenavan

posielajte hneď!!!

ahoj prosím vymaž si z fanklubu ashley tisdale prosím a nessu si nechaj lebo mi čo máme radi nessu chceme aby bola na 4. a ash na 5. prosím vymaž si ju ak chceš tak mi napíš koho máš rada a ja si ho pridám a prosím prosím vymaž si ashley tisdale a ness nechaj budem ti navždy vdačná!!!!!!!!!! a ak chceš aby som si koho si vymazala napíííííííš

toto posielajte tím čo majú v fanklube vanessu a ashleynu ja som to párr ludom poslala!
    *1* prosím posielajte to ak chcete aby bola nessa aspoň na 4. mieste *14*
    • kajuska4

Re: posielajte hneď!!!

vsak jo takovou kravu bych si nikdy nepridala to bych musela bejt mocccccccccc namyslena a zdrogovana a ozrala a td.......... *15* *15*
      • nespesna

Re: Re: posielajte hneď!!!

já? *7*
      • selenavan

*1* *1*
      • Re: Re: posielajte hneď!!!

namyslena,zdrogovana atd nejsem kajusko,ale pro vaness udělám cokoliv *14*
        • kajuska4

Re: Re: Re: posielajte hneď!!!

vsak tebe nemyslim *3* myslim sebe *15*
      • klaruska44

*15* *15* *15* hihihihih no to jo kajko :-D to mas pravdu takovou *9* ..............bych si nikdy nepridala jako Kajka:-D *15*
  • nespesna

pomoc

holky jak si mám někoho dát do přátel? *7*
  • nespesna

pravda

máš pravdu.
  • OK

SOUHLASÍM
  • selenavan

vanessa real

ahoj je tu vanessa real nerozumiem jej ale ak zistíte že je real tak pls napište jej profil:vanessa-baby-v
    • vanessa_hudgens_real

Re: vanessa real

HEY,MY SKYPE IS VANESSA.HUDGENS.RIGHT
      • kajuska4

Re: Re: vanessa real

myslis ze ti verim ze jsi vanessa uz hodne lidi me napalilo *15*!!!!Ted moje kamoska je v americe a bavi se s nessynkou a s mileynou hm...a jeji sestrenice se tadyk jemnuje jessica13 ta tam bydliiiii uz odmala a ona ma na vaness prave icq,cislo a td..........vis?vite? *7* *3*
  • selenavan

miley

miley je taky super už nepišme o iných celebritách iba o vanesse, suhlasíte?
  • 21.4.1993

Re: ..,,..,,.,,.,.,

Vanessa je ta nejjj zpevacka a herecka..lepsi teda neznam..
    • adelushka

Re: Re: ..,,..,,.,,.,.,

jj to máš pravdu!! *4*
    • selenavan

Re: Re: ..,,..,,.,,.,.,

jo a myslim čo som napísala že tu už nebudeme písať o ashleyne a miley sice mám rada miley ale nie tak ako van *14*
  • selenavan

hele

Lidi viem, že pár mate radi napríklad miley ale nelezte tady že miley je lepší než vanessa vím je to vaš názor ale preboha toto je diskuzia o vanesse hudgens tuto meno miley alebo ashley nemalo ani ekzistovať a ak nenávidíte vanessu tak tu ani nelezte pište si na svoju miley ó aká je krásna a také kraviny vy si pište ja nevím co že miley je lepší než van nam je to ukradnute len mi nechceme žiasne že miley je lepši než van mna to fakt hnevá *16* *16* *16*
  • nespesna

blbosti

tak pište blbosti například gjzhguuhzu jo? jinak to nejde

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit