-
Z+V
co si myslíte o zanesse ?? mě příjdeže jim to moc neklape -
zpověd královny střední škly
zpověd královny střední školy tam hrála megan fox tu loly konkuretku..je celkem pěkná,ale myslím že vanessa je mnohem lepší -
FAKT
Toje hustý. *9* -
Megan Fox
jej znáte megan fox ??? je pravda,že se snaží přebrat vanesse zaca něco sem slyšela,ale ona má prý přítele...ted je v časaku taks sem si o ní přečetla a jk sem četla tak to vipadalo že je to uplná kráva stěma řečma co vede *7* -
-
Re: Megan Fox
Megan je blbá vanesska je super *14*
-
-
už sem zas tu
*14* už sem zas tu at ji tu můžu zase pochvalit .. krásna,šikovná no uplně dokonalá !!! -
Je super
Vanessa je nej lepší. *14* *14* *14* *14* *14* -
I love Vanesska
vanesska je nejky proste uzasnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa moje rodina ju taky miluje *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Nejhezčí
Ahoj holky Vanessa je super. *4* *4* -
myslela jsem si, ale špatně
Myslela jsem si, že je blbá, ale ona je upe good je hezká má talent na herectví a krásně zpívá -
-
Re: myslela jsem si, ale špatně
jj prostě suprová
-
-
Anketa
Ahojda lidičky na těchto stránkách je anketa o nejlépe oblíkánou celebritu. Můžete hlasovat i pro Vanessku. Je tam i Ashley, Miley a Kristen. Určitě se tam koukněte, možná Vás překvapí, kolik kdo má hlasů. Můžete hlasovat i vy a to bez omezení, třeba i non stop. Kdybyste každý dal pár hlasů pro Vanessu určitě by vyhrála.
http://www.celebritystreetstyle.c om/polls/young_hollywoods_celebrity _street_style/ -
-
Re: Anketa
Doufám že Vanesska vyhraje.Prosíím hlasujte dál. -
-
Re: Re: Anketa
Aty taky. -
-
Re: Re: Re: Anketa
ja se jmenuji Michaela Kovaříková..
-
-
Re: Re: Anketa