Přejít na výpis diskuzí

Vanessa Hudgens

OSOBNOST 31.12.2006 
47202 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ježiškote

ježiškote vy naděláte...a co že je ashley nad ní *7* proč si skara všichni myslíte že ashley fanoušci a vanessy fanošci sou proti sobě *9*
    • 21.4.1993

Re: ježiškote

jelikoz to tak je..
  • ...

Nessy je nejky *4*
  • 21.4.1993

Re: ..,,..,,.,,.,.,

sakra..Vanesska nam klesla..lidi chodte sem..musi zase pres Ashley..Naše Vanesska je nejjjj.. *14*
  • Klídek

Klídek bylo to kvůli Ashley oslavě tak se nebojte *14* *14* vanessa taky bude mít narozky jinak vanesssssssssská miluju a to icq není to blbost asi jo no nevím jestli by vanessa měla ocq ale zkusím to *1*
    • simca24

Re: Klídek

taky si myslím že to bylo kvůli tomu že Ashley měla narozeniny
      • Re: Re: Klídek

však já tam byla taky protože ashley mám taky ráda,ale jim se nelíbí že mám ráda i nessu tak to nechápu,ale už tam nelozím jestli si mám vybrat tak vanessa *14*
  • vaness15

zleee

ľUDIA ROBTE DAčO LEBO VANESSA KLESLA .....TO JE ZLEEE MUSI ZNOVU POSTUPIť
  • princess_lucinkaa

Ach jóó....

Nassa klesla v top osobnostech na 5. místo *8* *9* *9*
    • Re: Ach jóó....

Vždyt to nevadí,já si myslim že pro každýho kdo má vanessku rád,tak u nej bude vždycky vany na prvnim míste..Nebo aspon u me vany bude číslo 1 vždycky,i když v nákým žebříčku bude 5. *1* *4*
  • selenavan

pokec

ja ma zaz pokec!
  • nikol007

icq vanessi hudgens

nebo ne aby jste mi nemuseli psát tak já vám ho napíšu tady. takže icq na vanessu je 412238926 *3* *4* *15*
    • nicky0012

Re: icq vanessi hudgens

jako doopravdy na vanessu to nevěřim!'! *13*
  • nikol007

icq na vanessa hudgens

ahojky hádejte co mám *1* já mám icq na vanessu hudgens a jestli chcete tak mi napište a já vám to icq klidně dám *4* *3*
  • nespesna

pravdu

máš pravdu. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit