-
Koncerty
Ola všem! Mám prosbu - potřebovala bych znát přehled koncertů Věry Špinarové v Česku. Díky! -
hledám písničku
Dobrý den,
hledám text písničky "Máma" vč. akordů - a domívám se že je od V.Špinarové - děkuji za radu ...And.Le -
Dotaz
Paní Věrko,prosím Vás na jakých WWWčkách
získám přehled o Vašich koncertech s živou
kapelou.Děkuji Karel -
-
Re: Dotaz
Dekuji mnohokrát p.Věrce za dnešní superbombovej koncert v Ustí n. L , opět jsem se přesvědčil že je královna zpěvaček na kterou v této zemi nikdo ani zdaleka nemá. Milan
-
-
Pozdrav z hospody
Vážená paní Špinarová
Již několik let Vás obdivuji a Vaše nové CD je super.
Tuto sobotu pořádáme u nás v hospodě poslechový večer Vašeho nového CD a shodou okolností já celý večer moderuji.
Bylo by pro nás velkou ctí, kdybychom Vás mohli z tohoto večera zavolat na mobil a pozdravit Vás.
Děkuji předem za Vaší sms.
Libor Podroužek, tel. 737 217 281 -
Pozdrav.
Paní Špinarová,jste pro mě jednička!!!
Kde se na vás hrabou ty rychlokvašky.
Pevný hlas a držte se.Naslyšenou! -
Dotaz ke skladbě Valentino
Dobrý den, jako fanda starého dobrého bigbítu bych se rád zeptal na autora a originální název skladby Valentino. Nikde se nemůžu dopátrat původu a rád bych si původní skladbu opatřil.Občas ji hrají v rádiu.Děkuji -
-
Re: Dotaz ke skladbě Valentino
dobrý den,taky se nemohu dopídít,originální název písně Valentino.už vám někdo odpověděl? -
-
Re: Re: Dotaz ke skladbě Valentino
Originál skladby Valentino je od kapely CHAMPAGNE a jmenuje se Valentino.Pochází z roku 1977 a interpretace skladby je ála ABBA *5*
-
-
-
Paní Věro,chtěl bych Vám poděkovat za hlas,kterým nás obdarováváte,je darem od boha a nemá u nás konkurenci!!Přejí Vám pevné zdraví a mnoho pěkných písniček.S pozdravem Petr. *4*
-
Paskov - Na rychtě, 30.9.2006
Chtěla bych vyjádřit paní Špinarové VELKÝ DÍK za neopakovatelný zážitek. Velmi mě překvapila, když přijala mou nabídku k soukromému vystoupení na rodinné oslavě. I přestože to bylo v sálu místní restaurace a ten den to byl její druhý koncert, bez jakýchkoliv příprav nám zazpívala suverénně a s naprostou jistotou. Dokonce přišla mezi nás a všichni jsme museli "zpívat" zároveň s ní. Svým temperamentem, profesionalitou a bezprostředností ohromila každého. Je to prostě paní zpěvačka s úžasným hlasem ! ! ! Moc jí fandím, přeji hodně štěstí, energie a další skvělé písničky. -
nepostup
-
Paskov 30.9.2006
Paní Špinarová mě velmi překvapila, když přijala mou nabídku k soukromému vystoupení na rodinné oslavě. I přestože to bylo v sálu místní restaurace, byl to neopakovatelný zážitek!!! Je to prostě paní zpěvačka s úžasným hlasem.