-
VERONICE
VERONIKO-VŽDY JSI SES MI LÍBILA A LÍBÍŠ-!-JSI HEZKÁ A MÁŠ--ŠARM-!!! *14* -
-
SOVA nebo"vejr"?
Milý uživateli "SOVA". Sova je symbol moudrosti a vzdělanosti. Měl by ses podívat do rodného listu, zda nejsi "vejr" (nespisovně napsaný "výr"). I naši pos(r/l)anci se občas přikrášlují neoprávněnými tituly. Mám za to, že to je i tvůj případ. Chápu, že se můžeš i splést. Každý má právo na omyl. Ve tvém případě bych byl velmi překvapem, pokud by se jednalo o pouhý omyl. Z tohoto, byť jediného, výplodu usuzuji, že takto píšeš normálně. Na druhou stranu, pokud tuto poznámku budeš někdy číst, třeba se zamyslíš a postupně se moudrým staneš. K tomu ti dopomáhej každý, kdo bude mít sílu.
-
-
???
Čaute všetci chcem len malú odpoveď, nehrala Veronika v triloógii Seno,slunce...??? Prosím o odpoveď díky -
-
Re: ???
já jen bych vám chtěla odpovědět že Verunka v trilogii Slunce,seno... nehrála. Měj te se krásně zdraví a vše nej... přeje Evča
-
-
patriot
http://www.ceskatelevize.cz/program /detail.php?idp=10076284124&deid=24 21
V uvedeném pěkném rozhovoru Veronika přiznává, že není osobou lhostejnou ke svému městu a že ji zajímá zejména Praha 6. Myslím, že by se mohla uplatnit v politice a pro svůj obvod tak něco udělat. Myslím, že by jí mohla vyhovět např. Strana zelených, která je stále ještě v zásadním personálním a programovém vývoji. -
To snad není pravda
Ty ses zřejmě specializoval na Veroniky, když stejnou nabídku jsi dal i Veronice Jeníkové. Ale mám dojem, že ani jedna na Tebe není zvědavá. -
-
Re: To snad není pravda
Nejenom jim i jiným ženám jsem už nabídku učinil *3* -
-
Re: Re: To snad není pravda
O tom, že jsi nabídky učinil, nepochybuji, zajímal by mě však názor jak Veroniky Gajerové tak Veroniky Jeníkové na Tvou nabídku. -
-
Re: Re: Re: To snad není pravda
Zlatíčko, mám takový pocit že ani nevíš co ten zápich vlastně je.. *9* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: To snad není pravda
Tak to si může myslet jen primitiv. Ale názoru těch, kterým nabídky činíš, se asi nedočkáme.A ani se jim nedivím, že Tvé nabídky ignorují. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: To snad není pravda
*8* Primitiv *7* Můžeš mi vysvětlit co je primitivního na tom nabízet zápich? *10*
-
-
-
-
-
-
!!!Nabízim zápich!!!
Čau Veru, nabízim ti krásný a dlouhý zápich, jeho dýlka je 25 cm. Napiš na muj e-mail, dohodnem se na slevě. *5* -
-
teď to čtu a nevěřím.....svým očím....ubožáku. B.
-
ty jsi ale dement,vid!Takovou kravinu sem muže napsat jen uplnej primitiv
-
-
Dobrý večer
Dobrý večer snažím se již dlouhou dobu sehnat na Vás kontakt,nemohla byste mi sdělit prosím Váš email myslím,že Vás bude velmi zajímat,to co Vám budu vyprávět...Děkuji -
Trinity
Jestlipak víte, že Veronika dabovala i Trinity(Matrix)? Těžko byste na ni hledali lepší hlas. *3* *4* -
-
Re: Trinity
pravda pravdoucí, není lahodnějšího hlau -
-
Re: Re: Trinity
jjj *1*
-
-