-
je super *14* ovela lepšia ako Miša *12* *1*
-
Sem náhodou ráda že sem ve 5 angels
-
moc miluju vaše písničky ale je fakt škoda že jsi odešla *9* *13* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
-
ahoj mam te rada jsi moje nejoblibenejsi clenka 5angels.Naty je taky fajn ale wendy mi pripadala lepsi mozna e milim protoze ji jeste moc neznam casem uvidime ahoj Pavlina120 *2* *2* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *2* *2* *1* *1* *1* *1* *5* *5* *14* *14*
-
AHOJ. *4* NEMÁM TĚ RÁDA ,PROTOŽE MI SCHÁZÍ MÍŠA . *13* MOŽNÁ TĚ RÁDA MÍT BUDU. *4* UVIDIM *4* *4* *4* *4* POYDRAVUJ HOLKY *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *15* *15* *15* *15*
-
cau dekuju ze mam tu krasne komentare fanousci ja a pet angells budem mit za mesic
-
Ahoj Verůů mám tě moc a moc ráda.Seš moc hezká. *3* *3* *3*
-
-
Óóóó děkuji ale ty seš určitě také hezká;).
-
-
Můžu se vás na něco zeptat? Proč a jak Verča tu skupinu zkazila? Spíš si přitáhla fanoušky ne? :D Neříkám že je milionkrát lepší než Míša ale proč jí nadáváte? Jaké by to bylo asi vám kdybyste nastoupili do skupiny a teď najednou o vás hlásili drby jak jste hnusný a jak jste jim to zkazili? jaký by to bylo vám? neříkám že mám něco proti antifanouškům ;) *3*
-
-
Si hrozná celou super skupinu si skazila Míša byla o 1000% lepší než ty jako Míša EXLOVÁ!! Nikdy nebudeš *11*
-
-
Jasně jsme káždá jiná. A chtěla bych vidět tebe jak bys zpívalla oproti Míše.
-
-
Verčo zpíváš moc nadhernè než já dneska jsem to skoušela zpívát dneska mne nebìlo docela dost dobře tak jsem radši byla jsem celá teplá jsem si myslela že mam horečku furt mne teplo tak radši dneska ležela posteli pro jistotu ma oblìbená pisnička je jak jsi zpivala od Jessie j flashnight ta je docela hezká I tvoje pisnička letný tòný furt si pouštim furt dokolá udělejtě eliškou nějakou sketch nebo challenge 🙉🙈🙊 💕💕💕💕💕💓💓💓
-
-
😇😇😇 Těď ji mam zrovna zap nut out na mobilu od Jessie j flashnight chce se brečet 😢😢😢😢😢 jsem asi zamilovaná 😍😍😍 ach jobs I, St me love you 😢😢😢😢🙊🙈🙉💋💋💋💝💝💝😢😢
-