-
Nechapu proč chodíš ´do tak dobrý skupiny,když Míša byla lepší?! *10* *16*
-
-
Možná podle tebe ale míša odešla kvůli škole ne kvůli verče. A kdyby tam verča nebyla místo míši tak by se rovnou mohly jmenovat 4Angels :(
-
Že bych se znala s Míšou ktwrá mi řekla že bude odcházet. A já sem chtěla chodit do skupiny Diamond cats. Jenomže Míša říkala že bude jedno místo v 5angels volný a představila mě svýmu manažerovi. Zazpívala jsem a příští týden jsem dostala zprávu e mě berou. A jsem za to moc ráda a Míša už nemůže zpívat...
-
-
*14* *14* Verůůů mám tě hrozně ráda. *14* *14* *14* Nechápu co jsem si o tobě mohla myslet po prvé,ale teď tě zbožńuju!!Mám tě ráda... *4* *4* *4*
-
cus too 5 anel nemam v oblibe lepi jsou fifth harmony little mix *5*
-
5angels jsou slavné a co vy nuly?
-
Ahoj Veroniko mě je taky 14 ale ty jsi starší. Jsi super ale chybí tam Míša ale ty ji krásně nahradíšš *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* dík jsi super.
-
to horní sem nepodepsala .to..AHOJ *4* NEM.........dia
-
Ahoj jsem Lenka Lisová je mi 9 let narodila jsem se v ostrove 29.9.2004 jsem znameni vahy jsem s KRASLIC a chtěla bych te videt.kazdej den se na tebe koukam nebo na vas na vsechni.jestli by si byla hodna tak mi odepis *3* *3* *3* *3* *3* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
-
www.letnihereckaskola.cz
-
ted jsem si precetla ze te všichni tady kodne pomlouvaj ale ses lepsi jak Mísa hlavne se nevzdaveji kdys te pomlouvaj ver sama sobe
-
Sorry do téhle skupiny mi moc nejdeš vlastně do žadné Bay Bith