Přejít na výpis diskuzí

Veronika Spurná

OSOBNOST 26.12.2011 
69 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • J *12* Je moc mladá bydlet s přítelem *10* *11* *11*
  • Seš hezká zpěvačka.
    • máš pravdu je moc a moc hezká *3* *3* *3* *14* *14* *14*
  • Veru ty fakt příděš 13.5 do postoloprt to je super proto že s kámoškama máme pro tebe překvapení. *14* *14* *14* *3* *3*
  • Promiň Very měla jsem moc a moc ráda 5Angels,ale když jseš tam ty tak už 5Angels nemám ráda. Vím že jseš nevinná protože Míša odešla sama. Kdyby tak holky přijmuli někoho kdo má aspoň trošku lepší než ty... Ale opravdu je mi líto že tam už není Míša... :(( .
  • Já fakt nechápu, co na 5Angels vidíte...
    Vždyť jsou to jen načančaný barbíny, který nazpívali pár písniček, který stojí za ****. No, uznávám, 5letým dětem se to možná líbí..
  • do té skupiny se nehodí vypadá hnusně *8* *8* *8* *8*
  • Mrs.Wesley
    Cože???ona už tam není Míša?????:-(nééééééééé jáchci mísu zpět!!!!vždyť byla tak dobrá!!!!!**13**13**13**13**13*a proč odešla????
  • Vy jí jenom závidíte hlavně že vy jste hezcí už ji nechte být!
    • Hele tak ji nechte snad ji nemám ráda tak ji neposlouchám ne? není vám lidi už trapně?
    • Mrs.Wesley
      Hele to že jí nenávidíme neznamená že jí zavidime!
    • nezávidíme :) jenom je prostě nemáme rádi :))
  • jste nejlepší *4* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *3*
    • jste nejhorší *4*
      prosím vás, zrušte tu vaši "bárbí" skupinu, hodně lidem tak spadne kámen ze srdce.
  • Ona tú skupinu nezkazila... 5angels sú hrozné od začiatku. nechápem ako môžu robiť hudbu, keď nevedia spievať *12* *10*
    • Promin jestli se ti nelíbí jak zpívám tak to nekomentuj!!!
      • Fejku ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit