Přejít na výpis diskuzí

Veronika Žilková - Stropnická

OSOBNOST 31.12.2006 
49 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • http://moneymag.cz/aktuality/5560-nemuzeme-byt-vystaveni-nasili-ve-vlastni-zemi-varuje-politicka
  • Co se týká jejího názoru na uprchlíky, tak s ní nesouhlasím, věřím, že tento názor brzo přehodnotí. Po shlédnutí 13. komnaty, jsem toho názoru, že paní Žilková Stropnická si po smrti syna musela projít peklem. Každý, kdo má děti, tak mi dá jistě za pravdu.
  • Luky1987

Žilkovú ako herečku nemusím jej herecké výkony sú nič moc 

• Jo v dilech babovreskych delala srandy je dobra herecka
  • *16* *12* *11* *10* *13* *9* *9* *8* *7* *6* *5* *4* *14* *3* *15* *2* *1*
  • Jsem nadšená z nového seriálu - všechny moje lásky - , kde Veronika hraje hlavní roli. Je to přesně to, co potřebujeme vidět a na co se budu alespoň já moc těšit. Slyšela jsem, že to měla hrát jiná herečka a gratuluji, že to Žilka vyhrála. Jen tak dál. *3* *3* *3*
  • Paní Veroniko,dnes jsem si přečetl váš článek v rubrice "pro ženy"a musím s Vámi bohužel souhlasit.Současná situace je totálně v hajzlu.To důležité a aktuální k dnešní době jste v podstatě řekla.V tomto vám moc fandím,že jste se odhodlala to takhle napsat.S pozdravem a přáním hezkého dne Váš sympatizant.
  • Jennie
    jako herečku ji mám fakt ráda...zahraje cokoliv, ale i v reálném životě je to vtipná fajn žena *4*
  • Všechno nejlepší k svátku....
  • Dobrý den, paní Veroniko.
    Nedostal jsem se k Vaší adrese na netu, tak to zkusím takhle:
    V roce 1949 jsem nastoupil do kláštera v Hájku u Prahy. Docházel do něj pan profesor Žilka, a učil mě na nástroj, který jsem si vybral. Flétna. V dubno 1950 nás pozavírali, klášter/y zavřeli. Chtěl bych vědět, jestli to byl Váš otec.
    Se srdečným pozdravem a přáním všeho dobrého
    Jelda.Jiri@seznam.cz

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit