-
otazka
Terve! Jak dlouho znate/poslouchate HIM? Dostal taky nekdo od Villa pusu? cjus! *5* -
Ville Valo
---je to ten nejdokonalejší muž . . . a ti jsou v téhle době málo k vidění--- -
-
Re: Ville Valo
jj je fakt kus...ani nwm jestli se mi na něm něco nelíbí..i ty cigarety mu slušej...a ten hlas... *14* -
-
Re: Re: Ville Valo
:)
-
-
-
prkna...
poc se mi nezobrazujou new prispevky? toe mrdly... *10* -
JE UPA ÚŽASNEJ!!! A vůbec...má někoho??? ty jeho písně vypadaj jak pro někoho...ae sou fakt nej...wings of a butterfly... In Joy And Sorrow...miluju je!!! A jak se ubes mužu dozvědět, kdy bude mit kde koncik?? *7* -
Na zdraví
Sice s jednodenním zpožděním, ale lépe pozdě, nežli později: Ville, všechno nej k těm tvým 32. narozeninám!!! *5* -
/vaha
Kurňa, to člověk nemůže být narozenej ve Finsku o takovejch 15 let starší a bydlet vedle Villeho?? *5*
Jaká fotka?? Kde je Ville polonahej, kde je??? *1* Nejde mi o to že je odhalenej, vůbec néé *1* Jo byl ten koncík dobrej?? Já tam bohužel nebyla *16* -
Jedna otázečka
nevím, jestli to tu u bylo, ale chtěla bych vědět váš názor:Proč je Ville Bůh? -
-
Protože prostě proto *7* *14* *2* *15* *1* nikdo dokonalejší neni :P
-
-
Čáu
Tak se k vám vetřu
*4* -
...
neni gay? *5* -
-
Re: ...
Copak, chtěl by sis s nim něco užít?? Tak se ho di zeptat, on ti milerád odpoví *8* a možná ti dá i přes tvá sladká ústa *15* -
Re: ...
Ne Ville gay není!
-
-
Píseň
Ahojky, líbí se mi jedna pomalá písnička - duet. Zjistila jsem, že by ji měl zpívat Valo. Nevíte někdo, jak by se mohla jmenovat a kdo to s ním zpívá? *7* -
-
Re: Píseň
Ville Valo Natalia Avelon - Summer wine -
-
Re: Re: Píseň
a nebo just for tonight s Manou...jukni na youtube.com...
-
-