Přejít na výpis diskuzí

Vilo Rozboril

OSOBNOST 25.3.2008 
96 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Luky1987
    Stojí za houby celý Rozboril, proste dalšia naša celebrita o ničom
  • Zdravím ťa Vilko volám sa Jozef a mám takú problém chcel by som od teba pomoc vopred ďakujem mohol by si mi prosím poslať kontakt na teba.
  • Luky1987
    Nemám rád Rozborila i jako celebritu ho neznášam
  • Ahoj Vilko jsem z cech a chci se zeptat jestli bude televize Markiza uvadet vas porad modre z neba,koukala jsem na modre z neba pravidelne.Jste super chlap a obdivuju vas jak se dokazete udrzet ja pokazde bulim jako zelva.Tak hodne zdravi preje Ivca CR
  • Vic volu co o nem pise negativne nevadi!!!!!!nane dojde a zarli na neho!!!!!
  • Ahoj Vilo.Jsi super clovek!!!!!!Jsem z CR.kazdy ctvrtek sleduji V siedmom nebi.uzasne!!!☺☺☺.miluji Te i kdyz nevis kdo jsem jsi strasne lidsky a super clovek!!!!!!!!!☺zustan jaky jsi.
  • Luky1987
    Celebrita totálne o ničom, iba tolko k Rozborilovi *11* *11* *16* *16*
  • Proc se nemuže natačet v sedmom nebi i v ČR
  • Luky1987
    Rozboril je dalšia naša súčasná celebrita o ničom
  • dobry den vilo ja by som vas chcela poprosit ci nesplnite mamke .Totiz ja by som chcela splnit mamke ona chce ist do svetej zemi a ja by som jej to chcela splnit ovdacit sa jej zato velmi mi pomohla v tazkej chvili a este mi pomaha velmi ja to mam totiz taske a ona mi pomaha tim ze stoji primne a ja na oplatok ze mi takto pomaha ja jej chcem splnit toto dakujem a prosim vas

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit