Přejít na výpis diskuzí

Vilo Rozboril

OSOBNOST 25.3.2008 
93 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ahoj, Vilo je velký frajer. Fandím mu .Jirka Ostrava
  • Luky1987
    Já Rozborila nesnásím a vypínam TV, kdyz ho tam vidím
  • Vilo,jste úžasnej člověk,moc Vám fandím ,pořad v siedmom nebi je neuvěřitelný,je mnoho rodin,které pomoc potřebují,hlavně ty rodinky,které mají nemocné děti,nemají na léčbu atd.Já se pravidelně každou neděli koukám na Váš pořad a je to někdy hodně smutné.Děti umírají na rakovinu ,děti zůstanou bez rodičů a bez finančních příspěvků,to si ani nedokáže člověk představit co tohle je za život.Je vidět,že někteří lidé těm rodinám nepřejí a píšou negativa,to je smutné.chamtivost byla,je a bude,ale závidět druhým,že mu relace pomohla je hodně smutné.každý člověk,který potřebuje pomoc si přece může napsat o sen a čekat ,jetli ho vyberou a ne tady urážet .Držím Vám Vilo palce aby pořad -V Siedmom nebi pomáhal co nejdéle.Fandím Vám jste úžasnej člověk *3*
  • hm z vašich komentarov je mi zle dokazte to čo aj Rozboril inač povedané mate mu čo zavydieť
  • Vážení měli byste být hrdi na Vlada Rozbořila za to co pro tento pořad udělal,píši z čech a myslím že pořad který skončí je velikým omylem.Lidem kteří píšou vugaryty vzkazuji šahněte si do svědomí a udělejte si v hlavě pořádek.Vlado tady v čechách ti fandíme a máme Ťe rádi.Pavel Bubák Polánky nad Dědinou 1 Třebechovice 50346.
    • Máte pravdu,já se na pořad v siedmom nebi koukám a je to úžasnej pořad a hlavně smutnej.Je to jen lidská závist pokud tu někdo píše negativa.Vilo je úžasný člověk se srdíčkem na správném místě.Chodit a natáčet s těmi rodinami a ještě je podržet to by jen tak někdo nedokázal.Vilo to dokáže,ikdyž lidé pláčou on je podrží .Moc mu fandím. *3*
  • Vážení měli byste být hrdi na Vlada Rozbořila za to co pro tento pořad udělal,píši z čech a myslím že pořad který skončí je velikým omylem.Lidem kteří píšou vugaryty vzkazuji šahněte si do svědomí a udělejte si v hlavě pořádek.Vlado tady v čechách ti fandíme a máme Ťe rádi.
  • Dobrý den pane Vilo,chtěla bych vás poprosit a orodovat za mojí kamarádku Růžena Bodyová, která trpí kvůli svému vnukovy Saša Miko, už léta bojuje ze životem a nemají prostředky na bariéroví byt.předem moc děkuji za odpověd Gabriela Bandurová ČR.

Dobrý den pane Vilo,chtěla bych vás poprosit a orodovat za mojí kamarádku Růžena Bodyová, která trpí kvůli svému vnukovy Saša Miko, už léta bojuje ze životem a nemají prostředky na bariéroví byt.předem moc děkuji za odpověd Gabriela Bandurová ČR.

-------------------------------------------------------------------------------------
    http://zpravy.idnes.cz/chlapec-oslavil-narozeniny-v-nemocnici-na-lochotine-fy6-/domaci.aspx?c=A130726_175401_plzen-zpravy_pp

Patnáctiletý Saša slavil narozeniny v nemocnici, žije tam už pět let - iDNES.cz
    zpravy.idnes.cz *9* *9* *9* *14*
  • Prosim vas posle mi niekdo cislo na vilov mobil potrebujem ho surne. Dakujem
  • Vilko pomoz nam uz som v koncoch. Mam dve deti uz nevladzem!!!!
  • Caw Vilo ako sa mas chcel by som sa informovať či by si vedel splniť jeden veľky sen mojej manželke a to že vždy ked pozera modre z neba povie ja by som nic ine nechcela len sa stretnut s vilom rozborilom. Vedel by si jej tento sen splniť vieš 7.7 ideme na dovolenku do Bratislavy tak či by sa nedalo v tom obdobi nejak dakujem 0944508969

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší