-
obdivuji vas při každem dile plaču moje dcerase narodila ve stejnej den jako vy ale o par let později bohužel už je take vnebičku předdvěma lety odešla bylo ji pouze dvacettři na selhani srdička moc vam fandim a přeji hodně uspěchu a at jste vždy tak fajn
-
Chtěla sem se zeptat kde můžu napsat vikovi
-
Vic volu co o nem pise negativne nevadi!!!!!!nane dojde a zarli na neho!!!!!
-
Dobrý večer volám sa Gabriela Tkačová. chcela by som splniť sestre sen. Opustil ju manžel a majú spolu 6 detí a ani peniaze jej neposiela .. nemajú poriadne okná ,, nemajú poriadnu kúpelnu ,, nemajú v dome ani záchod.. Proste chcem aby sa jej to splnilo aby jej detí boli spokojní,šťastný,a hlavne aby mala poridne teplo v dome lebo ani v dome nemajú radiátor,, prosím vás splnite jej ten sen aby bola aj ona šťastná.. Ďakujem vopred
Tkačová -
Ahoj Viliam pišem kôli svojej kamaratke ma chore dieta ,prosim pomôž jej zohnat nejakeho Filipinskeho liečitela aby jej dcerka nemusela ist na operaciu ,moja kamaratka je na plnej invalidke kôli zraku ale povedala ze aj pôzicku by si vzala len aby sa jej dcerke pomohlo ,dakujem ti za pochopenie Ludmila moje čislo je 0908495116.
-
Můj pohádkový život
Ahoj Vilo a ahoj všichni z Modrého nebe!
děkuji Vám za Váš pořad, který sleduji pravidelně a při kterém si vždycky uvědumuji, jak je můj život jednoduchý a v podstatě procházkou růžovým sadem. A to i přesto, že mám 55 let a mnohým jsem si už v životě prošla.
Hodně zdraví a hodně splněných přání potřebným přeje Vaše věrná divačka Ina z Ostravy. -
ahoj VILKO velmi Ta obdivujem mam velke zdravotne problemy podozrenie na sklerozu multiplex lekari nevedia co mi je mam neznesitelne bolesti chrbtice a hlavy ja viem ze mas zlomenu nohu tvoj aniel ta neopustil ja som hlboko veriaca a casto sa pytam preco ja?idem do nemocnice 21.11 do Ruzmoberka nikto ma nevie pochopit mam velky strach Ti vies pochopit druhych chcela by som sa s Tebou stretnut pomoz mi prosim uz nemam sil bojovat ja som ti pisala list moj email milijezisko@azet.sk DAKUJEM
-
Milý Vilo, som dôchodkyňa, ale skláňam sa pred Tebou a Tvojou úžasnou prácou. Chcem Ti povedať, že si Ťa veľmi vážil. Tančím v tanečnej skupine country pod názvom "Ruty šuty". Sme všetko dôchodcovia vo veku okolo 70 rokov. Chodíme tancovať po domovoch soc. služieb, aby sme aspoň trošku starým ľuďom spríjemnili ich starobu. Moc Ťa pozdravujem zo Žiliny Majka
-
Láskavo prosím ak je to iba trochu možné o kontakt na pána Vila Rozborila. Pomohol množstvu ľudí, iba človek s dobrým srdcom môže pomáhať ľuďom.
-
Ahojky Vilko si strašny fešak,milý,a nevim co eště si prostě dokonalí chlap jo a na svůj věk vůbec nevypadáš. a nikoho takového jako si ty fakt neznam . Udělala bych cokoli za fotku s podpisem *14* Modré z neba je mím nejblíbenějším pořadem vůbec.Modre z neba sleduju uz asi 3 roky no od svích 10 . *3* Jen doufám že tě jednou uvidím naživo. TAK AHOJKY A VELKOU PUSU SIMČA *3*